CIT Eğitim Gündemi CIT Kimdir? Nasıl Ulaşabilirim? Kampüste Internet Erişimi Kullanıcı Adı ve Parola Nedir? My.KU Nedir, Nasıl Kullanabilirim? KUAIS Nedir?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri Kullanıldığı Yerler Örnekler Düzenleyen: Mehhmet Akif BARIŞ.
BLG 368 Yöneylem Araştırması Serkan Türkeli. İlk hikayemiz Biri Thales’e sorar: “Sana göre dünyada biricik devamlı olan şey nedir?” –“Ümit” der; “zira.
Farabi Değişim Programı Tanıtımı. Farabi Programı, Yüksek Öğretim Kurum- ları arasında, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programıdır. Erasmus ile benzerlik.
FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Staj Bilgilendirme 2016 Lütfen Sitemizde Bulunan Staj Açıklamalarını Dikkatlice Okuyunuz!
Dünyanın bilgisine açılan pencere... Ya da sadece yeni çağın eğlencesi...
WhatsApp,Instagram,Skype ile Kurulan İletişim Hazırlayan İlker Kireççi
T. C. TORONTO BAŞKONSOLOSLUĞU KONSOLOSLUK İŞLEMLERİ RANDEVU SISTEMI.
Arduino nedir ? Atmega 328P Microcontroller USB ile bilgisayara bağlanır. Basit bir kullanımı olup kullanıcı dostudur. C++ tabanlı Arduino yazılımı ile.
ERASMUS+ Oryantasyon Programı Erasmus Kurum Koodinatörlüğü erasmus.erciyes.edu.tr
kişisel bilgilerinizi ve kredi kartı numaranızı asla vermeyin.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri Şube Md Yılı Faaliyet Raporu Sunumu.
TLS/SSL BILGI İŞLEM ORGANIZASYONU BERKE ÖMEROĞLU
BİLGİ ve VERİ GÜVENLİĞİ
EQUIZSHOW.
Sosyal Ağlar Tehditler, Yanlış Kullanım ve Doğru Kullanım Örnekleri.
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
Cambridge Journals Online 1584 yılında, University of Cambridge bünyesinde kurulmuş çok köklü bir yayınevidir. Cambridge Journals Online (CJO) paketi,
Katı Atık Konteyner Takip Sistemi ÇETOS
TED Üniversitesi Alt Başlık Tarih:.
APP INVENTOR Emre ANLAR.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
İnternet'e Bağlanmak İçin Neler Gereklidir?
Farabi Değişim Programı Oryantasyon Toplantısı
MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ
Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme
UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMALARI(GÖRME ENGELLİLER İÇİN)
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
XPEECH SIP DECT Yazılım Güncellemesi
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ
Üniversitenin ana sayfasından kütüphane web sayfasını tıklayınız.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KÖRCÜL TARİF
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
Öğrenci E-Postası Kullanımı
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Mobil Uygulamaya Giriş Basamakları
KA1 – Yüksek Öğrenimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
EBA GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel.
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
Mobil Uygulamaya Giriş Basamakları
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
VELİLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
Tez Veri Girişi Ulusal Tez Merkezine, Tez Döneminde olan ve Danışmanı ile Tez konusunu belirleyip, Enstitümüzün onayından geçen tüm öğrenciler giriş yapmak.
BİLGİ GÜVENLİĞİ Güvenli Şifre Oluşturma Bilgi Gizliliği ve Güvenliği
Kaynak Gösterme Teknikleri
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
Temel Bilgisayar Bilgileri
Mobil Uygulamaya Giriş Basamakları
Mobil Uygulamaya Giriş Basamakları
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
UZEM KULLANIM KILAVUZU
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Yrd. Doç. Dr. Fevzi HANSU
UZAKTAN EĞİTİM.
TOROS ÜNİVERSİTESİ 2017/2018.
Hoş Geldiniz Sevgili Öğrenciler!
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı
Bilgehan Arslan, Süreyya Gülnar
Mobil Uygulamaya Giriş Basamakları
BANKACILIK VE FİNANS bölümü
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü
Sunum transkripti:

CIT Eğitim Gündemi CIT Kimdir? Nasıl Ulaşabilirim? Kampüste Internet Erişimi Kullanıcı Adı ve Parola Nedir? My.KU Nedir, Nasıl Kullanabilirim? KUAIS Nedir? CIT-SP (Hizmet Ortağı) Soru & Cevap / Faydalı Bilgiler

CIT Kimdir? Nasıl Ulaşabilirim?  CIT Kimdir? CIT, Koç U ̈ niversitesi Bilgi Teknolojileri Direkto ̈ rlu ̈ g ̆ ü bo ̈ lu ̈ mu ̈ nu ̈ n I ̇ ngilizce kısaltılmıs ̧ adıdır (Computer & Information Technology). Bu bo ̈ lu ̈ m u ̈ niversite genelindeki tu ̈ m bilgisayar, yazıcı, telefon, projekto ̈ r, ve ses sistemlerine destek veren sorumlu bo ̈ lu ̈ mdu ̈ r. CIT tu ̈ m c ̧ alıs ̧ anlarıyla bilgi sistemleri ve teknoloji alanında her an yardımınıza hazırdır.  CIT’ye Nasıl Ulaşabilirim? Hafta içi 07:30 – 17:15 ve Cumartesi 08:30 – 17:15 Dahili: #1111 / /

Kampüste Internet Erişimi  Kayıt haftası ve sonraki 2 hafta boyunca kampu ̈ s genelinde yayın yapacak NEWCOMER kablosuz ag ̆ ı u ̈ zerinden Internet ve dig ̆ er uygulamalara eris ̧ im sag ̆ layabilirsiniz.  Bu zamana kadar Kullanıcı Adı ve Parolanızı o ̈ g ̆ renmeli, ve bag ̆ lantı kurmak istedig ̆ iniz cihazlar u ̈ zerinde ayar yaparak KU kablosuz ag ̆ ına bag ̆ lanmaya hazırlanmalısınız. Bunun ic ̧ in gerekli yo ̈ nergelere cit-trackit.ku.edu.tr adresinden eris ̧ ebilirsiniz.

Kampüste Internet Erişimi Kablosuz Ağ: WPA2 (KU) Güvenlik Sistemi iPhone & iPad Android Cihazlar Windows Ayarları iPhone & iPad Android Cihazlar Windows Ayarları Ortak Alan Bilgisayarları: Öğrenci Merkezi Kütüphane Bilgisayar Laboratuvarları (SOS180, ENGB19, ENGZ21, ENG128)

Kampüste Internet Erişimi (Bilgisayar Laboratuvarları)

Kullanıcı Adı ve Parola Nedir?  Kullanıcı Adı ve Parola ikilisi u ̈ niversite yas ̧ antınız boyunca birc ̧ ok olanaktan faydalanabilmeniz ic ̧ in gereklidir. Bu olanaklara o ̈ rnek olarak, okuldaki bilgisayarlara giris ̧, e-posta, Internet, yazılım ve uygulamalara eris ̧ im, ve yazıcı kullanımı verilebilir.  Kayıt Kabul Mu ̈ du ̈ rlu ̈ g ̆ u ̈ tarafından adresinize postalanan pakette bulunan veya kayıt sırasında verilmis ̧ olan O ̈ g ̆ renci ID numaranız ile kayıt do ̈ neminde aktif edilen sayfasından Kullanıcı Adı ve Parola’nızı o ̈ g ̆ renebilirsiniz. Gu ̈ venlig ̆ iniz gereg ̆ i parolanızı ilk kullanımdan o ̈ nce deg ̆ is ̧ tirmenizi o ̈ nemle rica ederiz.

Kullanıcı Adı ve Parola Nedir? Kullanıcı Adı ve Parolanızı öğrenmek için; 8Parola Değişimi (Parolanız en az 8 karakter uzunluğunda olmalı) - «Change Password» Yeni Parola belirlerken lütfen Türkçe karakter kullanmayınız...

My.KU Nedir, Nasıl Kullanabilirim?  My.KU (my.ku.edu.tr), Gmail altyapısını kullanan ve u ̈ niversitemizin her o ̈ g ̆ renciye sundug ̆ u paylas ̧ ımlı bir portal hizmetidir. Bu portalde en bas ̧ ta e-posta hesabınız olmak u ̈ zere, takviminiz, dosyalarınızı arkadas ̧ larınızla paylas ̧ ma, ve anlık mesajlas ̧ ma (chat) gibi ihtiyacınız olabilecek her ortamı bulabileceksiniz. I ̇ leride ic ̧ erdig ̆ i bilgiler sayesinde bu portali yakından takip etmek size daha c ̧ ok fayda sag ̆ layacaktır.  My.KU ic ̧ in tarayıcınızdan adresine gitmeniz ve gerekli durumda Kullanıcı Adı ve Parolanızla giris ̧ yapmanız gerekmektedir.

CIT-SP (Hizmet Ortağı)  Kendinize ait bilgisayar, tablet, telefon gibi cihazlarla ilgili her tu ̈ rlu ̈ destek, kurulum ve talepleriniz ic ̧ in 4455 nolu dahili telefondan (dıs ̧ arıdan dahili 4455) veya adresine talebinizi ic ̧ eren bir e-posta go ̈ ndererek CIT-SP ofise kolayca ulas ̧ abilirsiniz.

Teşekkür Ederiz... Sorularınız? Dinlediğiniz için teşekkür ederiz...