ET SOLAR GROUP Anahtar Teslimi Güneş Enerjisi Santralleri Nisan 2016.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
Advertisements

Ajanda 1. Kısaca Marsh 2. Enerji Projelerinin Dinamikleri
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Enerji Performans Uygulamaları,
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Global Pazar Analizi 1. adım: Organizasyonun U/A’laşmaya ne derece hazır olduğunu incele. Finansal ve fiziksel kaynaklar, ilgili beceri ve yetenekler,
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
Dr Hüdai Kara Temmuz  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı.
HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Küresel Ekonomik Kriz Sonrası Enerji Piyasalarındaki Oluşum ve Gelişmeler Yavuz Aydın Direktör GE Energy Services Türkiye/Israil 13 Mayıs 2010 GE Energy.
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
SMART ENERGY GROUP Nisan 2014
Lojistik Yönetimi Ders – I
Bölüm 10 İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler)
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Uzakdoğu Pasifik I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan Nisan.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
GES Yatırımlarında Finansman
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
YERLİ ÜRETİM DERİNLİĞİNİN ÜLKE VE SANAYİMİZE KATKILARI
Yapı Kredi Leasing April 2015.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası
1 NYSE Borsası: Mayıs 2010 (NYSE: JKS) Dikey integre toplamda 3GW kapasite, satış ofisi, 13,000 dünya çapında çalışan 1 milyar USD ihracat, Çin.
1 MW Gücünde Lisansız Güneş Enerjisi Santral Fizibilitesi
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
Ticari Kararlarda Piyasa Emisyonu ve Kredi-Risk Yönetiminin Önemi
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği
CERES Alternatif Enerji Sistemleri (GES). Biz Kimiz; Ceres Mühendislik Enerji Proje Uygulama Ltd Şti,Antalya merkezli Alternatif enerji sistemleri üzerine.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
X TÜV AUSTRIA TÜV AUSTRIA GROUP Hakkımızda MarkalarReferanslar Uluslarası “The best way to predict the future is Willy Brandt ( ) Nobel.
DESIGNED BYSUPPORTED BYIMPLEMENTED BY Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı.
Küresel Ticaretin Üç Elemanı
- 1 - ESKI Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
Ayşegül ARSLAN.
BRANDING - MARKETING - TRADING
YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARININ FİNANSMANI ve TÜRKİYE UYGULAMASI
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
WALMART HALİDİN SÖNMEZ
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
FULYA KARAYAZI.
TATA MOTORS.
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
SAP SE MARKA ARAŞTIRMASI
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARININ FİNANSMANI ve TÜRKİYE UYGULAMASI
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
“innovation and future”
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Dünya Kömür Rezervleri:
Şehir Pazarlama: Gelecekle İletişim
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Nükleer Güvenlik ve Mevzuat
VBT Bilgi Teknolojileri
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

ET SOLAR GROUP Anahtar Teslimi Güneş Enerjisi Santralleri Nisan 2016

ET Solar Group – Hakkında 2 Dikey Entegre Güneş Enerjisi Ekipmanları ve Anahtar Teslimi Çözümlerinde Lider Tedarikçi Gelişim & YatırımEPC|O&M Ürün geliştirme & Temin Proje Geliştirme ve Alım IPP ve Varlık Yönetimi Esnek Finansman Küresel Tier-1 EPC Varlık izleme ve optimizasyon Gelişmiş O & M platformu Solar Teknolojileri ArGe Kürsel tedarik zinciri yönetimi ve optimizasyonu İleri ürün gelişim ve üretimi 2005 yılında faaliyete geçti 3,000’in üzerinde çalışanı mevcut 14 ad. dünya çapında tamamen kendisine ait iştirakleri var 5 GW toplam güneş paneli ihracatı (~2016 Q1) gerçekleştirmiş US$ 1 Milyar 2015 yılı cirosu

Küresel Ağ- Her zaman yakınınızdayız… 3 Dünyada 14'den fazla yan veya yerel ofisleri ile, ET Solar ortaklarına dünya çapında uygun hizmet vermektedir. Nanjing, China Shanghai, China Seoul, Korea Tokyo, Japan Hong Kong, China Sydney, Australia Santiago, Chile San Francisco, USA Munich, Germany Tel Aviv, Israel Lahore, Pakistan Istanbul, Turkey Johannesburg, South Africa Bucharest, Romania

Bloomberg Seviye 1 – Güneş Modülü Tedarikçileri 4 Source: Bloomberg New Energy Finance Q3 2013Q2 2014Q2 2015Q Bloomberg New Energy Finance - Seviye 1 Güneş Modülü Tedarikçileri  Trina  Hanwha Q Cells  Ja Solar  Jinko Solar  Canadian Solar  First Solar  Zhongli Talsesun  Risen Energy  Suntech / Shunfen  Chint / Astronenergy  Eging  Solar World  REC Solar  Sun Power  Seraphim  Hareon  LG  Solar Frontier  ZNSHine  ET Solar  Yingli  Trina  Canadian Solar  First Solar  Jinko Solar  Hanwha SolarOne  SunPower  Renesola  Hanwha Q-Cells  Kyocera  ET Solar  REC  Hareon  China Sunergy  BYD  Hyundai Heavy Industries  Phono Solar  Yingli  Trina  Canadian Solar  First Solar  JA Solar  Hanwha SolarOne  Jinko Solar  Renesola  REC  Sharp  ET Solar  Solar Frontier  Solarworld  Panasonic/Sanyo  CNPV  Sunpower  Kyocera  Hanwha Q-Cells  Trina  Yingli  Jinko Solar  Canadian Solar  Suntech / Shunfen  First Solar  Hanwha Q Cells  Zhongli Talesun  Sun Power  Risen Energy  Renesola  China Sunenergy  ZNShine  Kyocera  ET Solar  BYD  Eging  REC Solar “”

ET Solutions AG - Anahtar Teslim Sistemler 5 %100 ET Solar Group kuruluşudur Ağustos’ta kurulmuştur. Merkezi Münih - Almanya olmak üzere İtalya, Romanya ve Fransa’da ofisleri vardır MW proje geliştirme ve yönetiminde tecrübe sahibidir. Güvenilir (Bankable) sistem teknolojileri ve onaylı proje performans takip raporları sunar.

Şirket Yapısı ve Yönetici Ekibi 6 Wolfgang Trumm Başkan Vekili Sven-Malte Störring Direktör İş Geliştirme Dizayn & Mühendislik Proje Yönetimi Operasyon Bakım Onarım COO Ming Yin COO Ming Yin Jorge Serra Direktör CEO Dr. Linhui Sui German HQ CEO Dr. Linhui Sui German HQ CFO Clemens A. Robert CFO Clemens A. Robert Tedarik Orta Doğu Afrika Asya & Pasifik Romanya Ofisi İtalya Ofisi Evangelos Angelopoulos Direktör Konstantinos Panagiotou Direktör O&M Jürgen Mäurer Başkan Vekili

Anahtar Teslim Faaliyetlerimiz 7 Proje kaynakları sağlamak için tecrübeli yerel proje geliştiricileriyle ortaklık. Bankalar ve yatırımcılar için esnek finansman yapı ve seçenekleri. Çatı ve araziye monte sistemlerde mükemmel teknik ve mühendislik çözümleri. Endüstri önderliğinde proje uygulama teklifleri. Profesyonel işletme ve bakım hizmetleri. Proje Tedarik Süreci İnşaat Proje Geliştirme Proje Finansmanı ve Yatırım İşletme ve Bakım Proje Dizaynı ve Mühendislik

Kalite Yönetimi 8 Dünya Standartlarında, Yüksek Kaliteli, Güvenilir Ürünlerimiz dünyanın her yerinde müşterilerimiz tarafından güvenle kullanılmaktadır. Kanıtlanmış yüksek kaliteli güneş modüllerimiz bağımsız üçüncü parti şirketler tarafından 25 yıl garanti ile desteklenmektedir Her ET Solar ürünü en sıkı kalite standartları göz önünde bulundurularak üretilir, teslim edilir ve bakımı sağlanır. Dünya standartlarında ki laboratuvarımız ürünlerimizin güvenliğini ve güvenirliliğini doğrular Ayrıntılı içi denetimler uluslararası standartları aşan ve ET ürünlerin üstün performans ve görülmemiş dayanıklılık sağlamak için düzenli bir şekilde yapılmaktadır Dünya çapında güvenilir ve bağımsız kuruluşlar tarafından önerilen ET Solar PHOTON, PI Berlin ve PVEL gibi önde gelen test laboratuarları tarafından «Premium», «Üst Kalite» marka olarak ödüllendirilmiş ve sertifikalandırılmıştır.

Neden ETS? 9 Rekabetçi fiyatlandırma ile maksimum yatırım geri dönüşü Dikey entegre güneş paneli üretimi Merkezi küresel tedarik zinciri yönetimi GİRDİ Minimizasyonu (-) ÇIKTI Maksimizasyonu (+) Yerel mühendislik ve yönetim Ekonomik ve tecrübeli alt yükleniciler

Neden ETS? 10 Güçlü ve Esnek Finansman Çözümleri ile başarının anahtarı 5 yıla kadar varan finans yapılandırması. Avrupa bankalarına geniş çaplı erişim. Çin bankalarıyla ortak veya köprü finansman seçenekleri. Ana şirketin güçlü bir bilançoya sahip olması.

Neden ETS? 11 Sağlam proje iletişimi ile geniş yatırım portföyü Tecrübeli geliştiricilerle sağlam bağlantılar Ticari bina çatı ve araziye monte projeler 200’den fazla modül müşterisinden proje kanalları Kendi bünyemizde güçlü proje analizi

Neden ETS? 12 Güneş enerjisi yatırımınız için en iyi çözüm ET SOLAR Yüksek Performanslı Sistem Elemanlar & Projeler Özgün Garanti & Sigorta Çözümleri Sağlam Köprü Finansman Çözümleri Rekabetçi Fiyatlandırma

2016 – Hedef Pazarlar 13 ETS’nin Ticari PV yatırım pazarlarına bakışı Hindistan Cin ABD Avustralya Meksika ş ili Peru Güney Afrika Japonya Filipinler Endonezya Suudi Arabistan Pakistan İsrail Ürdün Türkiye Romanya Almanya İngiltere Tayland 1. Seviye 2. Seviye 3.Diğerleri

Türkiye’deki ET Solutions Ofislerimiz; 14 ET Solutions İstanbul A.Ş.; Satınalma süreçlerininin takip eden lojistij birimi, İnşaat sürecini denetleyen proje müdürümüz ve Teknik destek biriminden oluşan ofisimiz... Adres: Eski Büyükdere Cad., Ayazağa Yolu Giz 2000 Plaza. No: 7, Kat:17/66-A Maslak/Istanbul MEL Solar Energy ; Pazarlama aktivitelerini yürüten, EPC talepleri doğrultusunda fizibilite raporları hazırlanmasından TEDAŞ onayına kadar olan tüm süreci gerçekleştiren, Aynı zamanda finansal destek konusunda hizmet veren ofimiz sizlere proje geliştirme hizmetide vermeye hazırdır. Adres: Levent Mah. Safran Sok. No.3 Levent / İstanbul Tlf: www.melsolarenergy.comwww.melsolarenergy.com Mail:

15 ET SOLUTIONS’IN KÜRESEL EPC UZMANLIĞI SAYESİNDE MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİN DE ÖTESİNDE BİR PERFORMANS ORANINA ULAŞILMAKTADIR. Antsa GES & Koztek GES 丨 2.24MW 丨 Antalya, Türkiye Sınırlı bir bütçe, % 80’in üzerinde bir performans oranı ile 40 günde teslim süresi taleplerine rağmenET Solutions rakiplerinin karşılayamayacağı bu büyük baskının üstesinden gelerek referanslarına bir yenisini ekledi.

16 İsrail’deki en büyük Güneş Enerjisi Santrali Ketura & Zmorot 丨 90.0MW 丨 Arava Desert,Israel

17 Güney Romanya’daki en büyük GES Carbunesti I & II 丨 20.0MW 丨 Gorj, Romania

18 Yüksek kaliteli çözümler bataklıktaki santrali sele karşı güvenceye aldı Pyde Drove 丨 8.40MW 丨 Devon, UK

19 Birleşik Krallık’taki en büyük GES Park Farm 丨 13.2MW 丨 Leicestershire, UK

20 Yanlızca Enerji Santrali değil, aynı zamanda bir bahçe ve mera kuruyoruz Marsh Farm 丨 9.10MWp 丨 Wiltshire, UK

21 ET’nin sıkı kalite kontrolü yüksek verim kazandırıyor Somerton 丨 8.7MW 丨 Somerton, UK

22 Çölün ortasında yükselen PV santrali inşa ediyoruz Los Andes 丨 23.2MW 丨 Dirt Road, 300 kms west of Antofagasta, Chile

Pazarlama Departmanı 2016 TEŞEKKÜRLER