İZMİR ÖZEL SAINT- JOSEPH FRANSIZ LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi ÖSYS 1. ÜNİVERSİTE SINAV SİSTEMİ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER SINAV İKİ AŞAMALI (YGS-LYS) OLUŞAN BİR YAPIDIR. BİRİNCİ.
Advertisements

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ
İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Öğretim Yılı Lise 3 Sınıfları Sene Başı Veli Toplantısı.
REHBERLİK VE VE KİŞİSEL GELİŞİM MERKEZİ MERKEZİ. ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM.
ERASMUS. Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Erasmus öğrenci öğrenim hareketliliği, Standart veya Genişletilmiş Erasmus Üniversite Beyannamesi ve yükseköğretim.
EN İ Y İ LER HEP B İ Z İ MLE BÖLGEN İ N BEŞ OKUL B İ R İ NC İ S İ.
 1 – 5 Yaş Grubu  6 Yaş Anaokulu  7 – 16 Yaş İlk öğretim  Lise Eğitimi İSVEÇ EĞİTİM SİSTEMİ.
MEHMET EM İ N YURDAKUL ORTAOKULU REHBERL İ K SERV İ S İ teog.
ATP MESLEK ALANLARINA GEÇİŞ KOŞULLARI
2016 -LYS ABDULKADİR SAYIN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ABDULKADİR SAYIN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı.
1 Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanlığı Ölçme, Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü.
TEOG YAKLA Ş IRKEN 7. SINIF TEOG B İ LG İ LEND İ RME SEM İ NER İ.
YGS ne demektir? YGS, Yükseköğretime Geçiş Sınavı demektir. YGS 1,2 : Sayısal puanla öğrenci alan bölümler içindir. YGS 3,4 : Sözel puanla öğrenci alan.
Prof dr. AhaT and ı can ortaokulu Ortak s ı navlar ÖZCAN GÜREL ÖZCAN GÜREL Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen.
TÜRKİYE BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU 17. ULUSAL İLKÖĞRETİM MATEMATİK VE 20. ULUSAL BİLİM OLİMPİYATLARI SINAVLARI NİSAN 2012.
TEOG BÜ Ş RA ATICI REHBER Ö Ğ RETMEN Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile.
Okulumuz Çalılıöz Mahallesi 423. Sokak No:35’de yer almaktadır. Okulumuz tam gün eğitim yapmakta olup toplam 6 şubemiz ve 65 öğrencimiz bulunmaktadır.
REHBERLİKSERVİSİREHBERLİKSERVİSİ Mehmet Ali OLGUN Reh.Serv.Sor. KARACASU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
Toplantılar.  Birden çok kimsenin belirli amaçlarla bir araya gelmesi, içtima (Büyük Türkçe Sözlük, 2009). Toplantıların Özellikleri  Belirlenmiş.
AKKUŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016.
2014 ORTA ÖĞRETİME YERLEŞTİRME SİSTEMİ – 2015 E ğ itim- ö ğ retim yılında altı temel ders için 8. sınıfta ö ğ retmen tarafından dönemsel olarak.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Açı Lisesi.
12.SINIF MATURA TOPLANTISI NOTLARI
2017 ÖSYS YGS-LYS TANITIMI.
10. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
MALTEPE ANADOLU LİSESİ
YENİ SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
Yükseköğretim Kurumları Sınavı Bilgilendirme Sunusu
Halkali Mehmet Akİf Ersoy meslekİ ve TEKNİK ANADOLU lİsesİ
ABDULLAH ACAR ortaokulu
İLKOKULU 4/D SINIFI VELİ TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ 2 EKİM 2017.
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS)
YENİ SINAV SİSTEMİ.
Y ÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
Fransa Eğitim Sistemi Dr. Yar Ali METE.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı
Yükseköğretim Kurumları Sınavı
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
ORTAOKULA GEÇİŞ.
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
Y ÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI
NECİP FAZIL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS)
Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 2016
BİLİM ve SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Müfitcan ÖZKÖYLÜ CUMHURİYET İLKOKULU REHBERLİK SERVİSİ
Medya okuryazarlığı eğitimi dersi
TEOG SINAV SİSTEMİ.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
2017 ÖSYS YGS-LYS DEĞİŞİKLİKLERİ.
H. A.AKINCI ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ Psk. Dan . Erkan EVEGÜ
YÜKSEKÖĞETİM KURUMLARI SINAVI (TYT-YKS) YILMAZ ZARİÇ Psikolojik Danışman 2018.
ORTAÖĞRETİM SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. VE 5. SINIF AKADEMİK TAKVİMİ
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
ÖZEL ATACAN ANADOLU LİSESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS)
6569 Sayılı Kanunla değiştirilen 2547 Sayılı Kanunun 44
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
Üniversite ve Akademik Dürüstlük Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Liselere Geçiş Sınavı;
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ YÖNERGESİ
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
VELİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ.
ABİDE (Akademik Becerilerin İzlenmesi ve DEğerlendirilmesi)
Sunum transkripti:

İZMİR ÖZEL SAINT- JOSEPH FRANSIZ LİSESİ 2015-2016 Öğretim Yılı Lise 2 Sınıfları Sene Başı Veli Toplantısı

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Gündem: İdari ve pedagojik kadronun tanıtımı; Lise 2’de okutulacak dersler; Rehberlik servisi ile ilgili çalışmalar Dil sertifika ve diploma sınavları; İşleyişle ilgili bilgilendirme: Devamsızlık; Sınıf geçme şartları; Kılık kıyafet Önemli Tarihler 2014-2015 Yüksek Öğretime Yerleşme (Fransa, Yurtdışı, Türkiye, Galatasaray)

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Jacques AUGEREAU Okul Müdürü E. Serhat YALAMANOĞLU Türk Müdür Başyardımcısı Zeren ERBAKAN Müdür Yardımcısı

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Raphaël QUERANT Müdür Yardımcısı Etem TOPAL

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Türkan AKTAŞ PDR Uzmanı

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Sınıf Öğretmeni : Barış Lale BURÇAK DÜZGÖREN................... KIMYA HÜLYA İMAMOĞLU....................... DIL VE ANLATIM LAİKA OCCULY ............................ FRANÇAIS LITTERATURE BARIŞ LALE........................……….BEDEN EGITIMI ELODIE EZZO ................................ FRANÇAIS CIVILISATION FATMA AVKIRAN............................COGRAFYA GÜLIN ALTUNER............................ GÖRSEL SANATLAR HARUN ÖZDEMIR........................... DİN KÜLTÜRÜ IREM DELIGÖZ ......................……..MUZIK JEAN BOCQUEL............................. FİZİK MERVE ÖKE ................................... İTALYANCA RAPHAEL QUERANT...................... BİYOLOJİ ROMINA FILINESI .......................... İNGİLİZCE NURDAN KAN FÜSUN AK ...................................... MATHEMATIQUES VOLKAN MAZMAN........................ DIKSIYON VE HITABET TÜRK EDEBIYATI UMUT DILSIZ ........................ TARIH

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ 10-B

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Sınıf Öğretmeni : Fatma Avkıran BURÇAK DÜZGÖREN................... KIMYA CANKUT ERTOK........................... DIL VE ANLATIM LAİKA OCCULY ............................ FRANÇAIS LITTERATURE EBRU TAŞKIN........................…… BEDEN EGITIMI ELODIE EZZO ................................ FRANÇAIS CIVILISATION FATMA AVKIRAN............................COGRAFYA GÜLIN ALTUNER............................ GÖRSEL SANATLAR HARUN ÖZDEMIR........................... DİN KÜLTÜRÜ IREM DELIGÖZ ......................……..MUZIK JEAN BOCQUEL............................. FİZİK MERVE ÖKE ................................... İTALYANCA RAPHAEL QUERANT...................... BİYOLOJİ ROMINA FILINESI .......................... İNGİLİZCE ESRA SOLAK FÜSUN AK ...................................... MATHEMATIQUES CEM IŞIK………….......................... DIKSIYON VE HITABET TÜRK EDEBIYATI UMUT DILSIZ ................................. TARIH

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ 10-C

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Sınıf Öğretmeni : VOLKAN MAZMAN BURÇAK DÜZGÖREN................... KIMYA CANKUT ERTOK........................... DIL VE ANLATIM LAİKA OCCULY ............................ FRANÇAIS LITTERATURE BARIŞ LALE…........................…… BEDEN EGITIMI ELODIE EZZO ................................ FRANÇAIS CIVILISATION FATMA AVKIRAN............................COGRAFYA GÜLIN ALTUNER............................ GÖRSEL SANATLAR HARUN ÖZDEMIR........................... DİN KÜLTÜRÜ IREM DELIGÖZ ......................……..MUZIK JEAN BOCQUEL............................. FİZİK MERVE ÖKE ................................... İTALYANCA RAPHAEL QUERANT...................... BİYOLOJİ NURAN SAYSEN ............................ İNGİLİZCE NURDAN KAN FÜSUN AK ...................................... MATHEMATIQUES VOLKAN MAZMAN………….......... DIKSIYON VE HITABET TÜRK EDEBIYATI SİBEL ÖZDAMAR ............................TARIH

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Lise 2’de okutulacak dersler 12

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Dersin Adı Haftalık Ders Saati Türk Edebiyatı 3 Dil ve Anlatım 2 Fransızca 8 Matematik 6 Kimya Fizik Biyoloji Coğrafya Tarih İngilizce İtalyanca Diksiyon ve Hitabet 1 Beden Eğitimi Din Kültürü Görsel Sanatlar/ Müzik Rehberlik

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DİL SINAVLARI VE SERTİFİKALARI

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Genel İşleyiş: Devamsızlık ve Sınıf Geçme İlk ders 08.00’de başlar. Öğrencilerin okula bu saatten önce giriş yapması gerekir (Pazartesi günleri 07.50’de okulda bulunulmalıdır). Günlük toplam ders saatinin yarısından fazlasına girmeyenler tam gün yok yazılır. Özürsüz devamsızlık sınırı 10’dur. Öğrencinin özürlü ve özürsüz toplam devamsızlığı 30 günü aşarsa sınıfta kalır. Geç gelmeyi adet haline getiren öğrencilere Okul Ödül ve Disiplin kurulu tarafından kınama cezası verilebilir.

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Genel İşleyiş: Devamsızlık ve Sınıf Geçme Sınavlara girmeyen, performans ve proje ödevlerini zamanında teslim etmeyenler 0 almış gibi işlem görür. Bir dersten başarılı olmak için o derse ait iki dönem ortalamasının 50 veya birinci dönem puanı kaç olursa olsun ikinci dönem puanı 70 olması gerekir. Yıl sonunda doğrudan sınıf geçebilmek için tüm derslerin ortalamasının yukarıda tarif edildiği şekilde olması veya tüm derslere ait ağırlıklı yıl sonu puan ortalamasının 50 olması gerekir. 7. maddedeki şartları sağlayamayan öğrenci en fazla 3 dersten sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilir. Öğrencilerin toplam sorumluluk sayısı 6’yı aşamaz. Üç dersten fazla sayıda kırığı olan ya da sorumluluk sayısı 6’yı geçen öğrenciler sınıf tekrarına kalır.

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Genel İşleyiş: Devamsızlık ve Sınıf Geçme Sınıf tekrarı tüm lise boyunca yalnızca bir kez yapılabilir. Aksi taktirde öğrenci örgün öğretim dışına çıkartılır.

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Günlük ders giriş çıkış saatleri 1 2 08.00 08.42 08.40 09.22 3 4 09.35 10.17 10.15 10.57 5 6 11.05 11.47 11.45 12.27 Öğle tatili 13.18 (Çarşamba 12.50 çıkış) 7 8 13.20 14.02 14.00 14.42 (Pazartesi ve Cuma) 9 14.55 15.35 (Salı ve Perşembe)

Kılık kıyafet : Hatırlatma

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Önemli tarihler: 24-27 Eylül Kurban bayramı 14 Kasım Veli Toplantısı 23-27 Kasım Kitap Haftası 01-04 Aralık Birinci Dönem Ara Tatili 24-25 Aralık Kış Ara Tatili 01 Ocak Yılbaşı Tatili 25 Ocak- 07 Şubat Yarıyıl Tatili 08 Şubat 2. Dönemin başlangıcı 14-18 Mart Frankofoni Haftası 04- 08 Nisan İkinci Dönem Ara Tatili 16 Nisan Veli Toplantısı 10 Haziran Öğretim Yılı Sonu

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Yükseköğretime yerleşme 2014-2015

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ 2014-2015 eğitim öğretim yılında 62 öğrencimiz mezun oldu. 3 öğrencimiz yerleşemedi. Başvuran 33 öğrencimizden 13’ü LYS sınavlarından birinde ilk 25000’e girerek «iç sınav» sonucu Galatasaray Üniversitesinin aday adayları arasında yer aldı. Fransız Üniversitelere başvuran 42 öğrencimizin 33’ünün kabulü geldi. Fransa dışında 6 öğrencimiz yurtdışında bulunan çeşitli ülkelerde eğitimlerine devam edecekler (Kanada, İngiltere, Belçika, İtalya)

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Türk Üniversitelere yerleşim oranı

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ

İZMİR ÖZEL SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ Başarılı bir öğretim yılı dileriz...