UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Kahramanımız Seda Sayan yine bi sabah elleri belinde programını sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve.... - Aloooğğğ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

Evet arkadaşlar şimdi ben size bir kaç metin vereceğim. Size de anladıklarınızı soracağım.
2-A SINIFI BİLGİ YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ Yarışmada; Hayat Bilgisi 5 soru Türkçe 6 soru Matematik 5 soru ve Genel kültür 4 soru olmak üzere Toplam 20 soru.
23 NİSAN 23 NİSAN NEDİR? 23 Nisan 1920′de Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruldu.Türkiye Büyük Millet Meclisi 88 yıl önce.
ATATÜRK’ÜN YAŞAMI.
Değerli Arkadaşlar, aşağıdaki sorular 7. ve 8. sınıflar için özel hazırlanmış dil bilgisi kitabımızdan yararlanılarak oluşturulmuştur. Kendi okulumuzda.
Yıl Ocak gece yarısı. Mustafa Kemal’in özel treni Eskişehir’e doğru gidiyor. Bu yolculuk bir kamuoyu yolculuğu olacak ve Gazi, savaş sonrası.
Akademik Hafıza projesi çıktıları istenildiği şekilde çoğaltılabilir ve her biçimde paylaşılabilir ve yeniden yayınlanabilir. Tablolardan alıntı yaparken,
İSİM GRUBU. Bu konu için önerilen literatür: 1. İSİM TAMLAMASI: Leyla Karahan, Türkçede Söz Dizimi, Akçağ Yayınları, 2008, İYELİK GRUBU VE İSİM.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu Merhaba, işte bu yeşilcan! Sağlıklı olan ne varsa yapar. Zararlı olan her şeyle savaşır. Kötülerin düşmanı, iyilerin dostudur.
SES BİLGİSİ MUSTAFA DEMİRCAN.
SIFIRIN TAR İ HÇES İ NESL İ HAN KAPLAN Haluk Bingöl CMPE 220-Fall 2010/ /11.
 5. Hafta: İç ve Dış Borç  Kamu harcamaları, kamu gelirleri tarafından finanse edilemediğinde; 1.Para basılabilir (emisyon), 2.İç borçlanma yapılabilir,
DONANIM VE YAZILIM.
 Cümlede, eylemin nesne alabilip alamamasına ya da öznenin, eylemde bildirilen işle ilgili olarak gösterdiği özelliğe eylem çatısı denir. Dolayısıyla,
BİLGİ ve VERİ GÜVENLİĞİ
ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ AHMET ARSLAN.
Hazırlayan:Yasin Tantürk,Alaattin Dalkıran
EQUIZSHOW.
YAZI TÜRLERİ GURBET DUYMUŞ
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
Sözsüz İletişimin Özellikleri
Hikmet SIRMA.
ŞOK HABER YAZILARI M.ŞAHİN. Haber Yazıları ile ilgili bazı terimler: Gazete: Politika kültür, ekonomi ve daha başka konularda haber ve bilgi vermek için.
 Orhan Bey'in ölümüyle yerine oğlu I.Murat (Hüdavendigar) geçti.
HAZIRLAYANLAR GÖZDENUR KAHRAMAN BETÜL SOLAKOĞLU MÜJGAN DİLEK.
Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
B E D İ A C E Y L A N G Ü Z E L C E "Devrim, kadınların gözlerinde başlar. Bir kadın gözlerini deviriyorsa, bir şeyler değişecektir.’’
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
BİR KAHRAMAN DOĞUYOR / Mustafa Kemal Atatürk’ün Öğrenim Hayatı
GÜNEY CEPHESİ MARAŞ ANTEP URFA DESTANLAŞAN DİRENİŞ SÜTÇÜ İMAM
Bal Arıları KSS projesi – Ön bülten ve basın toplantısı
GÖKTÜRK KİTABELERİ.
AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu.
II.İnönü Savaşı Nedenleri I.İnönü Savaşı'nın üzerinden 3 ay geçmeden Yunanlılar tekrardan saldırıya geçtiler.
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
İletişimin Zamanda yolculuğu
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR / Soyadı Kanunu’nun Kabulü
FİİLLERDE ÇATI.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
ELİ ÖPÜLESİ CAN ÖĞRETMENLERİM KAÇ ALIŞKANLIĞIMIZ VAR DERSİNİZ?
SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
SOSYAL MEDYA VE HALK KÜLTÜRÜ
Nerede O Mis Gibi Taze Kitap Kokusu?
Bugün neler öğreneceğiz?
ADNAN MENDERES 'da, Aydınlı toprak ağası varlıklı bir çiftçinin oğlu olarak doğdu. Büyük babası Hacı Ali Paşa Konya'dan Tire taraflarına.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Çocuklarımız İçin Düşünün
2-B İnternet Anketi Sibel Payaslı.
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Dünyanın bir ucunda yaşayan Türkler onlar. Toplam sayıları 8
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
Eğitimde Ölçülen Bilişsel Özellikler
DAVRANIŞ BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA (YÜKSEK LİSANS)
Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı
Toplumsal CİNSİYET SİNEMA & GÖRME BİÇİMLERİ
Bir Peygamber Tanıyorum: Hz. Salih (a. s.)
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI II DERS XI
HZ. MUHAMMED VE AİLE HAYATI
ПРИЛОЗИ.
Türkçe Eğitimi Kaynak Sitesi.
Liselere Geçiş Sınavı;
I. Hafta Dil Nedir? Dilin Kökeni
Sunum transkripti:

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Kahramanımız Seda Sayan yine bi sabah elleri belinde programını sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve Aloooğğğ kiminle görüşüyoruz - Ben Mustafa - Naber lan Mustafa. Nerden arıyorsun bizi Mustafa - Şisli'den - Ne iş yapıyon lan Mustafa Kahramanımız Seda Sayan yine bi sabah elleri belinde programını sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve Aloooğğğ kiminle görüşüyoruz - Ben Mustafa - Naber lan Mustafa. Nerden arıyorsun bizi Mustafa - Şisli'den - Ne iş yapıyon lan Mustafa - Belediye Başkanıyım... - Belediye Başkanıyım...

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Cnn Türk'te Çiğdem Anat‘ın “Ajans 13"te yayına girdiklerini fark etmeyerek, yönetmenin “Sen mi gircen yoksa Ankara mı?" demesine Anat‘ın Cnn Türk'te Çiğdem Anat‘ın “Ajans 13"te yayına girdiklerini fark etmeyerek, yönetmenin “Sen mi gircen yoksa Ankara mı?" demesine Anat‘ın “S...t et Ankara’yı şimdi" demesi ve bunun yayın anının ilk girişinde ekranda çınlaması... “S...t et Ankara’yı şimdi" demesi ve bunun yayın anının ilk girişinde ekranda çınlaması...

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Mustafa Denizli'nin Atv de Bizim Stadyumu sunduğu dönemde hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu’nu anons ederken Mustafa Denizli'nin Atv de Bizim Stadyumu sunduğu dönemde hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu’nu anons ederken "tartışmasız türkiye nin en büyük düdüğü" demesi ve Erman Toroğlu nun afallaması "tartışmasız türkiye nin en büyük düdüğü" demesi ve Erman Toroğlu nun afallaması

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Acun Firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, Acun Firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, Ardından o kişinin gelip, "Abi nasılsın? Ben de Türküm" demesi. Ardından o kişinin gelip, "Abi nasılsın? Ben de Türküm" demesi.

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda sunucu Murat Kosava'nın Türkiye aleyhine kararlar veren hakeme 'çüşşşşşşşş bu kadar da olmaz ki 'demesi daha sonra hatasını anlayarak hakemden defalarca özür dilemesi… Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda sunucu Murat Kosava'nın Türkiye aleyhine kararlar veren hakeme 'çüşşşşşşşş bu kadar da olmaz ki 'demesi daha sonra hatasını anlayarak hakemden defalarca özür dilemesi…

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Zavalli bir Kral Tv VJ’i hanım; Taliban, kadın, baskı gibi şeyler duyarak etkilenmiş ve mesaj vermeye çalışmıştır: Zavalli bir Kral Tv VJ’i hanım; Taliban, kadın, baskı gibi şeyler duyarak etkilenmiş ve mesaj vermeye çalışmıştır: Taliban Bey buradan size sesleniyorum. Lütfen bayanların başını zorla kapamayın ve onlara zulüm etmeyin. Hepimiz insanız ve kardeşiz. Taliban Bey buradan size sesleniyorum. Lütfen bayanların başını zorla kapamayın ve onlara zulüm etmeyin. Hepimiz insanız ve kardeşiz.

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Reha Muhtar telefondaki adama fırça atıyor. - Bütün bunları nasıl yaptın ha? Cevap ver?? - Bakın efendim şöyle izah edeyim... Reha Muhtar telefondaki adama fırça atıyor. - Bütün bunları nasıl yaptın ha? Cevap ver?? - Bakın efendim şöyle izah edeyim... - Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun.. Cevap versene??! ?? - Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun.. Cevap versene??! ??

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Ajda Pekkan’ın kendisine "formunuzu nasıl koruyorsunuz" sorusunu soran spikere dönüp, "çok kolay herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir diyet uyguluyorum; Ajda Pekkan’ın kendisine "formunuzu nasıl koruyorsunuz" sorusunu soran spikere dönüp, "çok kolay herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir diyet uyguluyorum; öğlenleri karidesli bir salata... " şeklinde cevap vermesi unutulucak şey değildir. öğlenleri karidesli bir salata... " şeklinde cevap vermesi unutulucak şey değildir.

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Esra Ceyhan'ın programında da böyle anlardan çok yaşanmıştır şöyle ki, yeni piyasaya çıkmış birini konuk etmiştir. Esra Hanım, sohbet ederler, Esra Hanım her zamanki gibi başlar yalakalıklarına, kasetınız çok güzel olmuş geçen hafta aldım evde arabada her yerde dinliyorum demesi üzerine, konuğunun; Esra Ceyhan'ın programında da böyle anlardan çok yaşanmıştır şöyle ki, yeni piyasaya çıkmış birini konuk etmiştir. Esra Hanım, sohbet ederler, Esra Hanım her zamanki gibi başlar yalakalıklarına, kasetınız çok güzel olmuş geçen hafta aldım evde arabada her yerde dinliyorum demesi üzerine, konuğunun; “kasetim daha çıkmadı haftaya çıkıcak” demesi veeee Esra Hanım kızımızın şok olması… “kasetim daha çıkmadı haftaya çıkıcak” demesi veeee Esra Hanım kızımızın şok olması…

UNUTULMAYAN TELEVİZYON OLAYLARI :) Derya Tuna - İbrahim Tatlıses tartışması esnasında. mekan Show Ana Haber. Ortada Reha Muhtar, sağda Derya Tuna solda İbrahim Tatlıses. Tartışma sürerken söz sırası Derya Tuna'ya gelir: - Reha Bey, bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum... Yeteri kadar konuştuk. Sonuçta gönül bu... ata da konar... yani.. konuşmak istemiyorum... Derya Tuna - İbrahim Tatlıses tartışması esnasında. mekan Show Ana Haber. Ortada Reha Muhtar, sağda Derya Tuna solda İbrahim Tatlıses. Tartışma sürerken söz sırası Derya Tuna'ya gelir: - Reha Bey, bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum... Yeteri kadar konuştuk. Sonuçta gönül bu... ata da konar... yani.. konuşmak istemiyorum... Reha Muhtar: Yani b..oka mı kondunuz efenim..?! Tabi İbrahim Tatlıses delirir canlı yayında. Reha Muhtar: Yani b..oka mı kondunuz efenim..?! Tabi İbrahim Tatlıses delirir canlı yayında.

Güncel, Mizah, Spor, Sinema, Fotoğraf, Video, Oyun, Posof, Program, Fıkra, Test Sunum