Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ders Adı :Çoklu Ortam Tasarımı ve Üretimi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ders Adı :Çoklu Ortam Tasarımı ve Üretimi."— Sunum transkripti:

1 Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ders Adı :Çoklu Ortam Tasarımı ve Üretimi Ders Hocası : Öğr. Gör. Altay Subutay Kaya MART, 2014 KONYA

2 HAZIRLAYANLAR 11310134092 HATİCE SÖĞÜTLÜ 11310134093 FERİHA SEÇEN

3 KONU BAŞLIĞI CINEMA 4D CINEMA 4D 3B video animasyonu için tasarım ve yaratım sürecinde size tam güç ve kontrol veren eksiksiz ve kompleks bir çözümdür.

4 KONU BAŞLIĞI CINEMA 4D CINEMA 4D kaliteli 3B film ve animasyonlar yaratmanız için gereken her şeyi sağlar. Tasarım ihtiyaçlarınıza göre farklı modüllerden oluşur. Toplam 8 farklı modül vardır fakat her birinin esas pakete ek olarak ayrıca satın alınması gerekir. Bunlar;  MoGraph  MOCCA 3  HAIR  Thinking Particles  Dynamics  NET Render  Sketch and Toon  BodyPaint 3D'dir.

5 KONU BAŞLIĞI CINEMA 4D Mocca 3 Animasyonlar için gelişmiş bir kemik yapılandırma sistemidir. Yeni versiyonlar birlikte deri deformasyonları ve kaslar daha da kullanılabilir hale getirilmiş ve kullanan kişiye büyük kolaylık sağlanmıştır. Hair Adından da anlaşılacağı gibi deri üzerindeki kıl ve saç gibi 3 boyutlu modellerde yapılması zor olan işlemler için geliştirilmiş bir modüldür. Thinking Particles Gelişmiş partikül efektleri için geliştirilmiş bir modüldür. Daha anlaşılır bir biçimde anlatmak gerekirse; duman, alev vb. ışık oyunları ve efektleri için kullanılan bir modüldür. Hollywood filmlerindeki sahnelerde kullanılan efektleri kolayca bu modül ile yaratabilirsiniz.

6 KONU BAŞLIĞI CINEMA 4D Dynamics Animasyon oluştururken fizik efektlerini bu modül ile ekleyebilirsiniz. Örneğin bir tilt animasyonunda bu modülü ya da top sekmesinde bu modülü kullanabilirsiniz. Sketch and Toon Bu modül 3 boyutlu modeller için gerekli eskiz çalışmaları ya da o çalışmaları eskiz gibi göstermenize yarar. Ayrıca çizgi film türü videolarda kullanabilirsiniz. Bodypaint 3 Bu modül ise en çok kullanılan modüldür nedeni ise diğer 3 boyutlu programlarıyla sağlanan kolay ilişkisi ve kaplama konusunda çok kullanışlı olması ve rahat kullanılmasıdır.

7 KONU BAŞLIĞI CINEMA 4D CINEMA 4D'nin 3B animasyon ve modellemede yeni olanlar için uygun olmayan oldukça teknik ve profesyonel bir paket olduğu baştan belirtilmelidir. Profesyonel sonuçlar elde etmek isteyen sinema, TV, reklam, bilim, mimari ve diğer alanlardaki profesyoneller için tasarlanmıştır.

8 KONU BAŞLIĞI CINEMA 4D

9 KONU BAŞLIĞI Cloudy With A Chance Of Meatballs Köfte Yağmuru

10 KONU BAŞLIĞI Ben 10

11 KONU BAŞLIĞI Spiderman 3

12 Dersin Adı bu köşeye yazılacak KAYNAKÇA  http://www.fullprogramlarindir.com/maxon-cinema-4d-studio-r14-041- 32x64-2013-full-tek-link-indir.html http://www.fullprogramlarindir.com/maxon-cinema-4d-studio-r14-041- 32x64-2013-full-tek-link-indir.html  http://www.fga.com.tr/egitim-filmleri/cinema-4d-egitimleri/cinema- 4d-r14-turkce-egitim-filmleri http://www.fga.com.tr/egitim-filmleri/cinema-4d-egitimleri/cinema- 4d-r14-turkce-egitim-filmleri  http://www.grafikerler.net/cinema-4d-nedir-ne-ise-yarar-vb-genel- bilgi-t45733.html http://www.grafikerler.net/cinema-4d-nedir-ne-ise-yarar-vb-genel- bilgi-t45733.html  http://cinema-4d.tr.softonic.com/ http://cinema-4d.tr.softonic.com/  http://www.maxon.net/en/customer-stories/movies.html http://www.maxon.net/en/customer-stories/movies.html  http://www.bilgiustam.com/minecraft-nedir-ozellikleri-nelerdir/ http://www.bilgiustam.com/minecraft-nedir-ozellikleri-nelerdir/ Çoklu Ortam Tasarımı ve Üretimi


"Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ders Adı :Çoklu Ortam Tasarımı ve Üretimi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları