Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AİRTECH HYGİENE SERAMİK KOKU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AİRTECH HYGİENE SERAMİK KOKU."— Sunum transkripti:

1 AİRTECH HYGİENE SERAMİK KOKU

2 KOKU MAKİNASI NASIL OLMALI
Araştırmalar göstermiştir ki Amerika’da işletmelerin %83’ünde herhangi bir koku cihazı mevcuttur. İngiltere’de yapılan başka bir araştırma ise aerosol hava koku cihazlarının %35’inin içinin boş kaldığını göstermektedir. İşletmeler bir koku cihazından beklentilerini şöyle sıralamaktadır: Etkinlik Sürekli etkinlik İnsan sağlığına zararsız olması Çevreye zararsız olması Maliyet etkinlik Sessizlik Bozulmaması Son teknoloji olması Düzenli ve kolay kartuş değişebilmesi Makinanın küçük olup, ortamda müşterilerinden gizlenebilmesi

3 SERAMİK SERAMİK Yunanca’da pişmiş toprak manasına gelen “Keremikos” kelimesinden dilimize geçmiştir. Genellikle kayaların dış etkiler altında parçalanması ile oluşan kil kaolen ve benzeri maddelerin yüksek sıcaklıkta pişirilmesiyle meydana gelmiştir. SERAMİK, sağlıklı bir madde olması nedeniyle son yıllarda hayatımıza giderek daha fazla girmeye başlamıştır. SERAMIK tava ve tencereler, seramik bıçaklar, hatta seramik sağlık gereçleri artan bir hızla gündelik hayatımızda yerlerini almaktadır. Bir seramik çeşidi olan porselen yıllardır hayatımızın her alanında kullanılmaktadır.

4 ETKİNLİK+SAĞLIK:SERAMİK KOKU
Hayatımızla bu kadar dost olan Seramik, artık patentli son teknoloji sayesinde koku alanına da giriyor. Artık mutfaklarımızda bile kullandığımız seramik ürünler kadar sağlığa zararsız ve yüksek etkinlik sunan bir koku var: Seramik Koku. SERAMİK ile koku makinasının son teknoloji ile birleşiminden doğan patentli V-Air Solid Seramik Koku’nun ve Ototek güvencesiyle pazar dinamikleri değişiyor. Yüksek verimi yüksek sağlıklı ürünle sağlamak artık mümkün. Araştırmalar sonucu müşterilerin ortaya çıkan tüm isteklerine cevap verebilen son teknoloji ürünü SERAMİK koku Airtech çatısı altında Türkiye’de...

5 SERAMİK KOKU NEDİR SERAMİK koku sadece 3 parçadan oluşan son teknoloji bir kokudur. %100 organik ve doğada çözünebilir olan kartuşun dış yüzeyi kokulandırılmış seramiktir. Seramiğin içinde ise kokulandırılmış jel bulunmaktadır. Seramik yüzeyde ise makinasına tutturulması için konulmuş bir klips vardır. Seramiğin ısı ve suyu geçiren fakat ışık ve havayı geçirmeyen bir madde olması sebebiyle klasik jel kokulardan farklı olarak içindeki jel kurumaz ve 60 güne kadar ortama koku verir.

6 Sadece 3 parçadan oluşmaktadır

7 SERAMİK KOKU-YÜKSEK ETKİNLİK
Herhangi bir ürün veya servise bütçe ayıran tüm işletmelerin en büyük isteği ürünün etkili olmasıdır. Bilim adamlarının araştırmaları göstermiştir ki ortamdaki koku partikülleri ne kadar küçük ve hafif olursa havada o denli fazla kalabilmektedir. Üst kalite bir aerosol kartuşun partikülleri 80 mikron büyüklüğündedir. Seramik kokunun koku partikülleri ise 1 mikrondan daha küçüktür. Bu üstün mikron-altı özelliği sayesinde Seramik koku ortamı en üst seviyede kokulandırabilmektedir. Mikron-altı özelliği aynı zamanda koku partiküllerinin ortamın her yerine yayılmasını sağlar. Böylece sadece makinaya yakın yerlerde değil, 60 m2’lik ortamların her noktasında ortam kokulandırılmış olur.

8 SERAMİK KOKU-7/24 SÜREKLİ ETKİNLİK
Klasik kokuların tamamında (aerosol /difüzör) koku belirli aralıklarla ortama verilmektedir. Bu durumun doğal sonucu olarak iki basım arasında geçen sürede ortamdaki koku miktarı kaçınılmaz olarak düşmektedir. Bunun sonucunda ise kaçınılmaz olarak, ortamda iki basım arasında yeterli koku olmamaktadır. Seramik kokunun 7/24 ortama koku vermesi sayesinde 60 güne kadar her an ortamda sürekli etkinlik ve hoş koku sağlanmaktadır. Aynı zamanda seramik kokunun mikron-altı özelliği sayesinde havada her an koku partikülleri bulunmaktadır. Bu özelliği de seramik kokunun sürekli etkinliğine katkıda bulunur.

9 SERAMİK KOKU-7/24 SÜREKLİ ETKİNLİK
Seramik kısmında ve jel kısmında kullanılan farklı çeşitte kokular birbirini tamamlayıcı niteliktedir. Bu koku partikülleri fiziksel olarak birbiriyle etkileşime geçmektedirler. Bunun sonucu olarak Seramik kartuş, ortama belirli aralıklarla değişen bir çok fazlı koku sağlar. Bu sayede klasik kokulandırma cihazlarının büyük orunlarından bir tanesi olan koku yorgunluğunu önler ve ortamdaki kokunun sürekli olarak hissedilmesini sağlar.

10

11 SERAMİK KOKU-İNSANA VE ÇEVREYE DUYARLI
Klasik aerosollerin içerdiği itici gazlar nedeniyle çevreye ve insan sağlığına zararları artık kanıtlanmıştır. Seramik koku hiçbir itici gaz, solvent, hidroflorokarbon veya zararlı organik madde içermemektedir. Seramik kartuş %100 organik, doğada çözünebilirdir. Makina ise %100 geridönüşümlüdür. Seramik kokunun çalışması için pil veya elektrik gerekmez. Kullanılan malzemelerin insan sağlığı ve çevreye zararı olmaması nedeniyle Seramik koku insana ve çevreye zararsızdır. Aerosollerin ve difüzörlerin aktif olarak koku partiküllerini ortama iterek vermesinden ötürü restoran, hastane odası,vb yerlerde kullanılmaları sakıncalı olabilir. Seramik kokunun pasif olarak kokuyu her yere yayması ve kullanılan malzemelerin tamamen doğal olması sayesinde her türlü ortamda kullanılabilme şansı vardır.

12

13 SERAMİK KOKU-MALİYET ETKİN
Tüm diğer kokulandırma cihazlarında makinalar oldukça pahalıdır. Ayrıca kullanılan piller, elektrik, vs teknolojileri daha da pahalı hale getirmektedir. Seramik kokuda ise basit bir makina kullanılması ve pil gerektirmemesi sebebiyle işletmelere ciddi maliyet etkinliği sağlamaktadır. Ayrıca bu yüksek teknolojinin son derece basit bir hale getirilmiş olması sayesinde makinaların bozulması olasılığı yoktur.

14 SERAMİK KOKU-SESSİZ Aerosol ve difüzörlerin sesli çalışması nedeniyle toplantı odası, otel odası, vb yerlerde kullanılma olasılığı düşüktür. Seramik koku, %100 sessiz çalışma prensibi sayesinde aklınıza gelebilecek her yerde kullanılabilmektedir.

15 SERAMİK KOKU-KOLAYLIK
İngiltere’de yapılan başka bir araştırma ise aerosol hava koku cihazlarının %35’inin içinin boş kaldığını göstermektedir. Bunu sebebi sorulduğunda, klasik koku kartuşlarının karmaşık programlamaları ve düşük etkinlikleri işletmelerin kartuşları değiştirmede aksaklıklar yaşamasına sebep olduğu meydana çıkmıştır. Seramik kokunun direkt çalışma prensibi ve 7/24 çok yüksek etkinliği sayesinde bu soruna çare olacağı aşikardır. Seramik kokunun bu etkinl,ği, Ototek’in kaliteli ve hassas servis kalitesi ile birleşince işletmelerdeki makinaların içleri hep dolu olmakta ve koku sorunu ortadan kalkmaktadır.

16 SERAMİK KOKU-GİZLİLİK
İşletmelerin koku makinalarının göze çok fazla görünmemesini istediği bilinmektedir. Difüzör ve aerosollerin istenilen bu faydayı sağlayamadığı açıktır. Seramik koku, makul ölçülerdeki makinası sayesinde ortamda istenildiği şekilde gizlenebilmektedir.

17 SERAMİK KOKU-ÇEŞİTLİLİK
Seramik koku, 5 farklı çeşitle tüm beğenilere hitap edebilecek bir koku yelpazesi sunmaktadır: CITRUS MANGO: Turunçgiller, böğürtlen, misket limonu, vanilyalı dondurma, şeftali ve mango. APPLE ORCHARD: Elma, karanfil, tarçın, küçük hindistan cevizi, vanilya CUCUMBER-MELON: Salatalık, kavun, şeftali COOL MINT: Sedir, çam, nane, okaliptus, yeşil nane OCEAN SPRAY: Karanfil, yasemin, limon kabuğu, beyaz sabun, deniz kokusu.

18 SERAMİK KOKU-ÇEŞİTLİLİK


"AİRTECH HYGİENE SERAMİK KOKU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları