Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KİMDİR VE NE YAPAR?. Biz, gerçek zamanlı ve canlı içerik üreten, yöneten ve yayınlayan yenilikçi bir medya şirketiyiz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KİMDİR VE NE YAPAR?. Biz, gerçek zamanlı ve canlı içerik üreten, yöneten ve yayınlayan yenilikçi bir medya şirketiyiz."— Sunum transkripti:

1 KİMDİR VE NE YAPAR?

2 Biz, gerçek zamanlı ve canlı içerik üreten, yöneten ve yayınlayan yenilikçi bir medya şirketiyiz.

3 İzleyicilerin yayına farklı mecra ve kanallardan eş zamanlı olarak ulaşabilmesini sağlıyoruz.

4 Kullandığımız teknolojik altyapı ve yayın platformu bize tüm dijital mecralar ve cihazlara çok uygun maliyetlerle HD yayın yapma olanağı sağlıyor.

5 Yeni nesil uydu uplink aracımız sayesinde dilediğiniz her yerden en yüksek kalitede ve kesintisiz canlı yayın sağlıyoruz.

6 FARKIMIZ NEDİR?

7 Canlı yayını web siteniz, sosyal medya kanallarınız, intranetiniz gibi tüm dijital mecralar üzerinden eş zamanlı olarak gerçekleştiriyoruz.

8 Her dijital platformu kendi yayın kanalınıza dönüştürme imkanı sunuyoruz.

9 İzleyici ile yayın sırasında, doğrudan etkileşime girme olanağı sunuyoruz.

10 NELER YAPTIK?

11 DIGITURK #HEPBERABER BELGESELİ Tribün anılarını #hepberaber etiketiyle paylaşan 4 talihli, Engin Kehale ve Pınar Bekbölet ile birlikte Manchester City-Arsenal maçını tribünden izledi. 3 gün süren bu maç ve gezi etkinliğini 2 ayrı kamera ile çektik ve 10 dakikalık bir belgesel haline getirdik. Belgesel Digiturk ekranlarından yayınlandı.

12 Sportive’in sponsor olduğu 2015 ATP İstanbul Open tenis turnuvası için 2 dakikalık bir viral film hazırladık. Turnuvanın özeti olan bu film, Sportive’in sosyal ve dijital mecralarından yayınlandı. SPORTIVE – ATP TENİS TURNUVASI VİRAL FİLMİ

13 Sportive’in Arena markası ile sponsor olduğu için 2 dakikalık bir viral film hazırladık. Yarışın özeti olan bu film, Sportive’in sosyal ve dijital mecralarından yayınlandı. SPORTIVE – KITALARARASI YÜZME YARIŞI VİRAL FİLMİ

14 Bu yıl Maçka Parkı’nda 3.sü gerçekleştirilen Uluslararası Global Wellness Day etkinliğini tüm gün boyunca alandaki dev ekranlardan yayınladık. Dünyanın diğer ülkeleriyle yapılan bağlantıları eş zamanlı ekrana yansıttık. GLOBAL WELLNESS DAY ETKİNLİĞİ

15 SALT / EREM ÇALIKOĞLU ARŞİVİNİN TAŞINMASI Fotoğrafçı M. Erem Çalıkoğlu’nun 20.000 diadan oluşan arşivi SALT Beyoğlu’na taşındı. Tüm bu taşınma sürecini kısa bir belgesel haline getirdik. Belgesel, Salt’ın sosyal medya ve dijital kanallarından yayınlandı. Fotoğraflar sergilenmeye başlandığında serinin devam videosu da gelecek.

16 Ferhan İstanbullu RB Living’de yemek yazarı Gamze Bursa ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gamze Bursa, ödüller kazanan yemek kitaplarını nasıl yazmaya başladığının hikayesini anlattı. Serinin ilk sohbeti Youtube üzerinden yayınlandı. FERHAN İSTANBULLU & CO

17 Ferhan İstanbullu, serinin 2. sohbetini Zeynep Erol ile gerçekleştirdi. Ünlü tasarım Zeynep Erol, Shopigo için hazırladığı yeni koleksiyonunu anlattı. FERHAN İSTANBULLU & CO

18 “HAYRETTİN’LE ÇABUK SOHBETLER” TALK SHOW Türkiye’nin webden yayınlanan ilk talk show programında Hayrettin her hafta stüdyosunda bir ünlüyü ağırlıyor. Program, Knorr Çabuk Çorba’nın tüm sosyal medya ve dijital kanallarından yayınlanıyor.

19 “12. KIRMIZI BASINDA EN İYİLER” ÖDÜL TÖRENİ Bu yıl 12. gerçekleştirilen “Kırmızı Basında En İyiler” ödül törenini 6 saat boyunca Hürriyet Web TV üzerinden canlı yayınladık. Etkinliğin ardından, Hürriyet’in sosyal medya kanalları için 3 dakikalık bir tanıtım videosu hazırladık.

20 “KADINLAR İÇİN TEK SES” KONFERANSI Hürriyet Gazetesi desteğiyle Haklı Kadın Platformu, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kadın hakları konulu bir konferans gerçekleştirdi. Konferansı 4 saat boyunca Hürriyet Web TV üzerinden canlı yayınladık.

21 TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI İSTANBUL KONSERİ Sabancı Vakfı’nın katkılarıyla her yıl ülkenin tüm konservatuarlarından seçilen 100 genç müzisyenin bir araya gelmesiyle oluşan orkestranın 2015 yılı son konserini canlı yayınladık. Konseri Livestream üzerinden 16.000 kişi izledi.

22 BİLGİ ÜNİVERSİTESİ PANTHEON ÖDÜLLERİ Bilgi Üniversitesi öğrencileri tarafından iş dünyasındaki başarılı kişilere verilen Pantheon ödüllerini çektik. Ödül töreni, Bilgi Üniversitesi’nde gerçekleşti ve Livestream platformu üzerinden canlı olarak yayınlandı.

23 BATUHAN AYDAGÜL SEÇİM KAMPANYASI İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Batuhan Aydagül’ün 2 aylık seçim maratonu boyunca yaptığı toplantıları ve sohbet programlarını adayın sosyal medya kanallarından ve Youtube’dan canlı yayınladık.

24 OY ve ÖTESİ 2015 Genel Seçimleri öncesinde Oy ve Ötesi’nin yaptığı tüm eğitim ve toplantıları sosyal medya ve You Tube kanalları üzerinden canlı yayınladık. Ayrıca hazırladığımız kısa eğitim ve tanıtım videoları, basına ve tüm iletişim kanallarına servis edildi.

25 ENDEAVOR TÜRKİYE CASE CAMPUS EĞİTİMLERİ Türkiye’nin en kapsamlı Girişimcilik Eğitim Programı olan Case Campus’un 5 hafta süren eğitim programlarını çektik. Eğitimlerin bir kısmı canlı, bir kısmı banttan yayınlandı. Ayrıca 5 haftalık maratonun bir de tanıtım filmini hazırladık.

26 İSOFF CHALLENGE 2014 YARIŞI Kemerburgaz off road pistinde gerçekleşen 3. ayak yarışını tüm gün boyunca, 4 farklı kamera açısından çektik. Sıralama turları, yarış ve ödül töreni 4 saat boyunca canlı olarak Livestream üzerinden yayınlandı.

27 TEAM TURX / EXTREME SAILING İSTANBUL YELKEN YARIŞI 4 gün boyunca İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen Extreme Series İstanbul yarışında Team Turx ekibini 4 ayrı kamera ile yarışın tüm etaplarında takip ettik. Ekibin tüm yarış performansı ve hazırlık süreçleri Livestream üzerinden canlı yayınlandı.

28 NEO MOTORSPORT / KOCAELİ RALLİSİ 3 farklı etapta gerçekleştirilen Kocaeli Rallisi’nde tüm etaplarda Neo Motorsport ekibini 3 kamera ile takip ettik. Ümit Erdim ve Simin Bıçakçıoğlu’ndan oluşan Neo Motorsport ekibinin yarış performansı tüm gün boyunca Livestream üzerinden canlı yayınlandı.

29 VESTEL ORANGE DATE KONSERİ Vestel Desibel sponsorluğunda Çeşme Before Sunset’te düzenlenen Nicholas Jaar konseri 8 saat boyunca markanın Facebook sayfasından ve Livestream’den canlı yayınlandı. Konseri 1.500, canlı yayını dijital platformlar üzerinden 17.000 kişi izledi.

30 İtü Çekirdek tarafından organize edilen; teknoloji ve girişimcilik alanlarında başarılı kişilerin verdiği konferanslar, düzenli olarak her Çarşamba yapılıyor. Konferanslar, her hafta farklı bir konuk ve 50 dinleyici ile İtü Arı Teknokent binasında gerçekleştiriliyor. İtü Teknokent’in dijital ve sosyal platformları ile Livestream üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. İTÜ ÇEKİRDEK “KAHVE BAHANE” KONFERANSI

31 Dünyaca ünlü Hintli müzisyen Ganesh Kumar ve Levent Yıldırım’ın Türkiye Alzheimer Derneği için Fulya Sanat Merkezi’nde verdiği konser 4 farklı kamera açısından çekildi. Konser 2 saat boyunca Livestream platformu üzerinden canlı yayınlandı. BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ “MAGIC FINGERS” KONSERİ

32 www.banttancanli.tv www.facebook.com/banttancanli https://twitter.com/BanttanCanli https://instagram.com/banttancanli https://livestream.com/banttancanli https://www.youtube.com/channel/UCGDB3TvaCamTLM9Rzh7D5qA DİJİTAL KANALLARIMIZ

33 TEŞEKKÜRLER


"KİMDİR VE NE YAPAR?. Biz, gerçek zamanlı ve canlı içerik üreten, yöneten ve yayınlayan yenilikçi bir medya şirketiyiz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları