Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL YARATICILIK ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL YARATICILIK ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR…"— Sunum transkripti:

1 DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL YARATICILIK ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR…

2   Bulut resminden yola çıkarak yağmurlu havalarda kendinizi nasıl hissettiğiniz hakkında aklınıza gelenleri ifade ediniz.

3 Aşağıda size verilen resimlerdeki nesneleri inceledikten sonra bu nesnelerin içinde geçtiği bir hikaye oluşturunuz

4 Elinizde sihirli bir anahtar olduğunu düşünün
Elinizde sihirli bir anahtar olduğunu düşünün. Bu anahtar bütün kapıları açıyor ve açtığınız kapı istediğiniz yere açılıyor. kapının nerelere açılması istersiniz?

5       Aşağıdaki resimde verilen dondurmanın reklamı yakında televizyonda yayınlanacak, ve insanların bu dondurmayı tercih etmeleri için etkili bir reklam senaryosu yazılması gerekmekte. Siz olsaydınız nasıl bir senaryo yazardınız.

6 SANAT FUARI Aşağıdaki mantık problemlerini okuyarak her bir soruya cevap verin.
Fuat, Fatma’dan daha fazla resim satın almıştır. Faik, Fatma’dan daha az resim satın almıştır. 1-) En çok resmi kim almıştır? 2-) İkinci en çok resmi kim almıştır? 3-) En az resmi kim almıştır? Neslihan, Naci’den daha az çay içmiştir. Nuri, Naci’den daha fazla çay içmiştir. 1-) En çok çayı kim içmiştir? 2-) İkinci en çok çayı kim içmiştir? 3-) En az çayı kim içmiştir?

7 Aşağıda kapıdan girmekte olan adam sizce nereye giriyor
  Aşağıda kapıdan girmekte olan adam sizce nereye giriyor? Kapıdan girdikten sonra nelerle karşılaşacağı konusunda aklınıza gelenleri ifade ediniz veya çiziniz.

8 Aşağıdaki sorulara hayal gücünüzü kullanarak yanıt veriniz
Boyunuz 3 santimetre olsaydı şapka olarak çevrenizdeki neyi kullanırdınız?  Kendi hayvanat bahçenizi kuruyor olsaydınız hangi hayvanların olmasını isterdiniz? Neden?

9 Aşağıda verilen harfleri kullanarak farklı kelimeler türetiniz
Aşağıda verilen harfleri kullanarak farklı kelimeler türetiniz. (1 harf joker kullanabilirsiniz) Örnek: K L A V Y E YEL, KEL, KAHVE, GAYE, VALİ G O F R E T  A Y A K K A B I S İ N E M A T İ Y A T R O B A R D A K O T O B Ü S

10 Aşağıdaki geçmişi ve geleceği gösterme gücüne sahip olduğu söylenen dürbünle gelecekte 15 Mart2013ve 25 Mayıs 2020 tarihlerine baktığınızı hayal edin ve gördüklerinizi anlatın.     .


"DOĞA KOLEJİ ORTAOKUL YARATICILIK ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları