Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TÜRKİYE – İSTANBUL – BÜYÜKÇEKMECE İLCESİ M2 ARSA BİLGİLERİ İstanbul, Büyükçekmece İlçesinde bulunan m2 net.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TÜRKİYE – İSTANBUL – BÜYÜKÇEKMECE İLCESİ M2 ARSA BİLGİLERİ İstanbul, Büyükçekmece İlçesinde bulunan m2 net."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 TÜRKİYE – İSTANBUL – BÜYÜKÇEKMECE İLCESİ 397.000 M2 ARSA BİLGİLERİ
İstanbul, Büyükçekmece İlçesinde bulunan m2 net arsadır. Tamamen Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzaralıdır. Civarında Pelican Hill , TULİP A, ALKENT 2000 Villa Projeleri, Günışığı Konakları ,Göl Malikaneleri , EMAAR TOSCANA v.b projeler , ALKEV Okulları ,5 yıldızlı KAYA RAMADA OTELİ, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi bulunmaktadır. Hadımköy TEM gişeleri ile Hadımköy E-5 bağlantı yolu arasında kalmaktadır.Ayrıca yeni açılacak Büyükçekmece – Hadımköy TEM gişeleri arasındaki yola 270 metre cepheli konumdadır. .

16 ARSANIN İMAR ŞARTLARI: KONUT VEYA TİCARET ALANI
KONUT İMARLI olarak ; m2 si 0.10 Emsal , Yükseklik 6.50 metredir metrekareye bir adet villa yapılabilir.Kot altı yapılaşmalar emsal haricidir. Açık çıkmalar da emsal harici olup, ekli plan notlarında detaylar mevcuttur. m2 si 0.15 Emsal , Yükseklik 6.50 metredir metrekareye bir adet villa yapılabilir.Kot altı yapılaşmalar emsal haricidir. Bölge projeleri incelendiğinde plan notları ve kot altı yapılaşmaların satılabilir alanı %70 oranında arttırdığı görünmektedir ARSA ; TİCARİ İMARLI olarak tamamen veya kısmen kullanım imar şartına sahiptir.( İBB tarih 1559 karar no onaylı ek plan notu ile ) İmarın TİCARİ olarak kullanımı durumunda Emsal=0.20 dir. Yükseklik serbesttir. Kot Altı yapılaşmalarda tek bağımsız bölüm olarak yapılacak binalarda 1.Bodrum Kat iskan edilebilir EMSAL DIŞIDIR ibaresi 4 nolu plan notunda görünmektedir.

17 HİLAL İNŞAAT YAPI ELEMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Nispetiye Cad.Birlik Sokak.No:7/1 1.Levent / İSTANBUL Telefon : (0212) – (0212) Faks : Mobil : Mail :


"TÜRKİYE – İSTANBUL – BÜYÜKÇEKMECE İLCESİ M2 ARSA BİLGİLERİ İstanbul, Büyükçekmece İlçesinde bulunan m2 net." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları