Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 1. Data : Bu secenekte, istediginiz dosyaları, türü farketmeden cdye kaydetmenizi sağlar...Bunun alt secenekleri ise; a. Data CD : istediginiz dosyaları,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " 1. Data : Bu secenekte, istediginiz dosyaları, türü farketmeden cdye kaydetmenizi sağlar...Bunun alt secenekleri ise; a. Data CD : istediginiz dosyaları,"— Sunum transkripti:

1

2

3  1. Data : Bu secenekte, istediginiz dosyaları, türü farketmeden cdye kaydetmenizi sağlar...Bunun alt secenekleri ise; a. Data CD : istediginiz dosyaları, türü farketmeden cdye kaydetmenizi sağlar... b. Data DVD: Tüm dosya tipleri ve klasörlerini kaydedebileceğiniz bir DVD yaratabilirsiniz. DVD tüm Windows platformlarında okunabiliyor.

4

5 2. Music : Bu secenekte, istediginiz sekilde, müzik cdsi yaratabilmeniz mevcut...Bu özelligin alt secenekleri ise; a.Audio CD: Tüm ses CD okuyucularında çalışan bir ses CD’si yaratabilirsiniz. b.Audiobook CD: Audible sesli kitap içeren diskler oluşturun. Bu tip sesli kitaplar uzun süre boyunca oynatma yapabilir. Bundan dolayı Nero Express tüm sesli kitabı kaydetmek için birçok CD kullanabilir.

6  c.Jukebox Audio CD: Favori MP3,WMA veya Nero dijital ses dosyalarınızla MP3,WMA veya Nero dijital ses/AAC disklerini destekleyen herhangi bir bilgisayarda CD/DVD oynatıcıda oynatılabilecek bir CD yaratabilirsiniz. Bu disk normal ses CD’sine kıyasla daha fazla müzik saklayabilir.

7  d.Jukebox Audio DVD: Favori MP3,WMA veya Nero dijital ses dosyalarınızla MP3,WMA veya Nero dijital ses/AAC disklerini destekleyen herhangi bir bilgisayarda CD/DVD oynatıcıda oynatılabilecek bir DVD yaratabilirsiniz. Bu disk normal ses DVD’sine kıyasla daha fazla müzik saklayabilir.

8

9  3. Videos / Pictures : Bu secenekte, istediginiz sekilde video ve resim cdsi hazırlayabilirsiniz...Tabii pek resim ozelligi kullanılmasa da video cd hazırlama da cok iyidir...Bu secenegin alt ozellikleri ise;  a. Video CD: Bu secenekte, yarattığınız resim ve videolardan oluşan CD birçok media player tarafından oynatılabilir.

10  b. Super Video Cd : Bu seçenekte resim ve videolarınızı çoğu oynatıcıda çalışabilecek yüksek kalitede bir CD yaratmanızı sağlar.

11  c. DVD-Video Files: Bu seçenekte bilgisayarınızda buluna videoları dosya yapılarından yüksek kaliteli bir DVD videosu oluşturmanıza yardımcı olur.

12

13  4.Image,Project,Copy  a.Copy Entire CD: Oluşturduğunuz diski kopyaklar.  b.Copy Entire DVD: DVD’nin tümünün bir kopyasını yaratır.  C.Disk Image or Saved project: Önceden sabit diske kopyalanan bir disk kalıbını diske yazdır.


" 1. Data : Bu secenekte, istediginiz dosyaları, türü farketmeden cdye kaydetmenizi sağlar...Bunun alt secenekleri ise; a. Data CD : istediginiz dosyaları," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları