Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tablet aktivasyonu yardım sayfası

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tablet aktivasyonu yardım sayfası"— Sunum transkripti:

1 Tablet aktivasyonu yardım sayfası

2 Tableti aktive etme işlemi
3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 1 Tabletin sol üst arka köşesinde açma/kapama düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye 5-6 saniye basılı tutularak tablet açılır. Bu işlem yapıldığı halde açılmayan tabletlerin şarjı bitik demektir. Tablet şarj edilip işleme daha sonra devam edilmelidir.

3 Tableti aktive etme işlemi
3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 1 Tableti açma işlemi yapıldıktan sonra, kullanıcının karşısına açılan ekran. 2 Tabletin açıldığı ortamda var olan kablosuz ağların listesi görüntülenir. 2 Altyapısı hazırlanan okullarda ağı bulunmaktadır. kablosuz ağı bulunan okullarda, tablet otomatik olarak bu ağa bağlanır. Eğer ağı yoksa bir sonraki sayfaya bakınız.

4 Tableti aktive etme işlemi
3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 kablosuz ağı olmayan okullarda, listelenen kablosuz ağlardan birine bağlanılır. Bunun için bağlanılmak istenen kablosuz ağın üzerine parmak ile dokunulur. 1 2 Kablosuz ağın parolasının girileceği pencere açılır. Kablosuz ağın parolası girilir. Bağlan düğmesine basılır. 2 3 3 4 4 Kablosuz ağ bağlantısı bu şekilde sağlanır.

5 Tableti aktive etme işlemi
3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 3 1 Tabletin internet bağlantısı yapıldıktan sonra aktivasyon ekranı gelir. 4 2 2 Bağlanan kablosuz ağın sol tarafındaki simge diğerlerinden farklı olarak yeşil olur. Tablet kablosuz ağ üzerinden internete bağlandı ise dünya simgesi yeşil olur 5 6 3 Aktivasyon için öğretmenin/öğrencinin 11 haneli TC Kimlik Numarası girilir. 4 Öğretmenin/öğrencinin EBA şifresi girilir. 5 Aktive et düğmesine basar. 6 Artık tabletin aktivasyon işlemi başlamıştır.

6 Tableti aktive etme işlemi
3 Tableti aktive etme işlemi Ekran görüntüsü Açıklamaları 1 2 1 Girilen bilgilerin doğrulanmasından sonra aktivasyonun başarılı birşekilde gerçekleştiğini gösteren ekran gelir.. 4 Tablet kayıt numarası. 2 Aktivasyonu yapan öğretmenin/öğrencinin adı ve soyadı. 3 3 Aktivasyon işlemini tamamlama ve tableti kullanmaya başlamak için Başlat düğmesine basılır. 4 Artık tablet kullanıma açılmıştır.


"Tablet aktivasyonu yardım sayfası" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları