Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2009 YILI GONCA HAZİRAN SAYISI. KUR’ÂN ÖĞRENİM SETİ Yaz birçok açıdan bir fırsattır. Tabiatla iç içe olmak, yeni yerleri tanımak, kitapların sırlı dünyasına.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2009 YILI GONCA HAZİRAN SAYISI. KUR’ÂN ÖĞRENİM SETİ Yaz birçok açıdan bir fırsattır. Tabiatla iç içe olmak, yeni yerleri tanımak, kitapların sırlı dünyasına."— Sunum transkripti:

1 2009 YILI GONCA HAZİRAN SAYISI

2 KUR’ÂN ÖĞRENİM SETİ Yaz birçok açıdan bir fırsattır. Tabiatla iç içe olmak, yeni yerleri tanımak, kitapların sırlı dünyasına girmek, dinlenmek ve eğlenmek gibi birçok şekilde değerlendirebiliriz bu uzun tatili. Yaz tatili, bu güzelliklerle birlikte yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek içinde bir fırsat olabilir. Hem de diğer planlarımızda önemli bir değişiklik yapmadan bu eksikliğimizi giderebiliriz. Bu konuda kararımızı vermişseniz GONCA DERGİSİ Haziran sayısında verilecek olan Kur’ân Öğretim Seti en iyi yardımcınız olacaktır. Set, hem grupla hem de tek başınıza öğrenmeye imkân sağlayacak özelliklerde hazırlanmış. Kur’ân öğretimi konusunda uzman bir ekip tarafından hazırlanan set, görsellik açısından da çekici sayfalardan oluşuyor. Kur’ân öğretiminde bir diğer önemli konu da seslerinin doğru çıkarılmasıdır. Bir rehber eşliğinde yapılan çalışmalarda bu konu üzerinde özellikle durulur. Ancak birebir çalışmalarda harflerin telefuzları için en iyi kaynak CD’lerdir. Eğer bilgisayar başında zaman geçirmekten ve bilgisayarla öğrenmekten zevk alıyorsanız interaktif Kur’ân Öğretim CD’si tam size göre bir materyal. Bu şekilde grupla öğrendiklerinizi tekrar ederek pekiştirme imkanı da elde edeceksiniz. Tecvidli elifbası ile de öğrendiklerini en güzel şekilde pekiştirecekler. Ailecek’de istifadeli Kur’an öğrenme ve tekrar etme ortamını interaktif (bilgisayar ortamında çalışan) cd’mizle sağlayabilecek, aile fertleri ile etkileşimli zaman geçirebileceksiniz. Tatilde Tv karşısında zaman kaybederek değil, çocuklarınıza zaman ayırarak hem verimli hem de çocuğunuzun dünya ve ahiret hayatı adına önemli bir katkı sağlamış olacaksınız.

3

4

5

6

7

8

9

10

11 4,50 tl yerine 3,30 tl

12


"2009 YILI GONCA HAZİRAN SAYISI. KUR’ÂN ÖĞRENİM SETİ Yaz birçok açıdan bir fırsattır. Tabiatla iç içe olmak, yeni yerleri tanımak, kitapların sırlı dünyasına." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları