Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAYATIMIZI NASIL KOLAYLAŞTIRIRIZ ?. Telefon;çok kolay bir iletişim aracıdır.Günümüzde kullanımı oldukça fazladır ve kilometrelerce uzaktaki sevdiklerimizle.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAYATIMIZI NASIL KOLAYLAŞTIRIRIZ ?. Telefon;çok kolay bir iletişim aracıdır.Günümüzde kullanımı oldukça fazladır ve kilometrelerce uzaktaki sevdiklerimizle."— Sunum transkripti:

1 HAYATIMIZI NASIL KOLAYLAŞTIRIRIZ ?

2 Telefon;çok kolay bir iletişim aracıdır.Günümüzde kullanımı oldukça fazladır ve kilometrelerce uzaktaki sevdiklerimizle konuşabilir,mesajlaşabiliriz.

3 Bilgisayar;günümüzde pek çok işe yarar.İnternet erişimi sayesinde oldukça kullanılan bir iletişim aracı haline gelmiştir. Onun dışında da barındırdığı pek çok özellikle hayatımızı kolaylaştıran en önemli materyallerden biridir diyebiliriz.

4 Çamaşır makinesi;çamaşırların elle yıkanması devrini kapatmış adeta yeni bir devir başlatmıştır. Özellikle annelerimizin işine yarayacak bi icat sayesinde hem zamandan hem sudan hemde deterjandan tasarruf edebiliriz.Hayatımızı oldukça kolaylaştırır.

5 Saat;gideceğimiz yere vaktinde gitmemizi,erken uyanmamızı,erken uyumamızı ve daha bir çok şeyi kolaylıkla yapmamızı sağlar.Günlük hayatımızda saat kullanırsak yaşamımız çok daha fazla kolaylaşır.

6 Arabalar,doğru kullanılması ve kurallara uyulması şartında oldukça faydalı araçlardır.Özellikle zaman yönünden fazlasıyla işimize yarar,günlük hayatımızı kolaylaştırır.


"HAYATIMIZI NASIL KOLAYLAŞTIRIRIZ ?. Telefon;çok kolay bir iletişim aracıdır.Günümüzde kullanımı oldukça fazladır ve kilometrelerce uzaktaki sevdiklerimizle." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları