Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BURSA’NIN PARLAYAN YILDIZI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BURSA’NIN PARLAYAN YILDIZI"— Sunum transkripti:

1

2 BURSA’NIN PARLAYAN YILDIZI
ÖZLÜCE NURETTİN TOPÇU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ “EN ÖNEMLİ DAVAMIZ MAARİF DAVASIDIR.” Nurettin TOPÇU BİZİ NİÇİN TERCİH ETMELİSİNİZ? Okulumuzun Veli ve Öğrenciler tarafından tercih edilecek özellikleri Okulumuz donanımı, teknolojik alt yapısı ile ülkemizin güzide kurumlarından birisidir. Öğretmen eksikliği yoktur. İdeal ve hedefleri büyüktür. Kaliteli eğitimci kadrosu ile öğrenci merkezli eğitim almak isteyen öğrencilerin tercih ettiği bir okuluz. Sizi başarıya ulaştıracak ve her zaman yanınızda olabilecek öğretmenlerin bulunduğu bir okuluz. Okulumuz Nilüfer’in en gelişmiş ve güzide yerlerinden biri olan Özlüce Batıkent Metro Durağı karşısında, havadar bir konumda, geniş ve ferah sınıflar ve okul bahçesinden insan psikolojisini her zaman rahatlatan Bursa’yı ve Uludağ’ı seyretme farkındalığı ile tercih edilebilecek en özellikli devlet okuludur. Okulumuza, Bursa’nın her noktasından rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Metro okulumuza 200 m uzaklıktadır. Bahçesi geniş, yeşillikler ile çevrili, özel güvenlik görevlisi olan, temiz ve ferah çevresi ile öğrenciler üzerinde olumlu tesirler bırakan, öğretmenlerin huzurlu bir çalışma ortamında, verimli bir şekilde çalışma isteği, okulumuzun  hedeflerini gerçekleştirebileceği noktada çevrenin, velinin, öğrencilerin desteğini alan, aile huzurunu yaşayabileceğiniz bir okuldur. Okulumuz Fatih Projesi kapsamında akıllı tahta ve ekipmanları ile donatılmıştır. Öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda kurslar açılmaktadır. Ulusal ve yerel basında sürekli yer alan bir okuldur. Yeni bir okul olmasına rağmen İl ve İlçede başarılar elde etmesi geleceğe damga vuracağının başarı sesleridir…

3 AYRICA; Kendinizi özel ve değerli hissedeceğiniz güvenli bir okul, akademik eğitimin yanı sıra; şahsiyet ve değerler eğitimi almış, ahlaklı, terbiyeli, bilinçli, inançlı ailelerin çocuklarının bir arada olduğu aynı sınıfı paylaşmak istiyorsanız. Hafta içi ders çıkışında Etüt ve Hafta sonu yetiştirme kursları imkânları olan, yılda her sınıf bazında en az dört kazanım değerlendirme sınavı ile (Ortaokul 8. Sınıf, Lise son sınıflar en az 10 kazanım değerlendirme sınavı) öğrencilerimiz kendi içerisinde bir rekabetle sınavlara hazırlamaktadır. Bunların yanında öğrencilerimizle her türlü sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler de yapılmaktadır. Hayallerinize ve hedeflerinize daha kolay ulaşmak, özel rehberlik hizmetiyle tanışmak, kitap okuma kulüplerine üye olarak kitap okuma sevgisi kazanmak, yeteneklerinizin keşfedilmesini, başarılarınızın ödüllendirilmesini, bir devlet okulunda bulunan imkânların daha fazlasını, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle desteklenmiş bir eğitim hayatı, her teneffüs masa tenisi, satranç oynama imkânı, basketbol, hentbol, mini futbol sahalı, geniş okul bahçesi, mini botanik parkını andıran, kamelyalı bir bahçede dinlenmek, ev formatında dinlenme mekânları arzuluyor, ülkemizin değerleriyle, milletvekilleriyle, yazarlarla, şairlerle, akademisyenlerle, sahasında uzmanlaşmış idealist gençlerle tanışmak ve onların sohbetlerini dinlemek, ilginize göre, istediğiniz zaman alabileceğiniz 22 branşta sosyal faaliyetle yeteneklerinizi geliştirmek, Arapça ve İngilizce gibi iki dünya dilini öğrenmek, tarihi, kültürel, manevi merkezlerimizi gezerek yerinde tanımak istiyorsanız.

4 Okulumuzdaki Kız/Erkek Mescidinde mesleki gelişimi, manevi dirilişimizin en önemli unsuru görerek öğrencilerini hazırlayan, yurt dışı gezilere meraklı iseniz, uygulamalı mescit faaliyetlerimizle; mihrap, minber, kürsü hakimiyeti kazanmak, hayat tarzı kazandıracak bir okul düşlüyorsanız, Yazarlık, Şairlik, Gazetecilik, Fotoğrafçılık gibi yeteneklerimi sergileyebileceğim süreli dergi çıkaran bir okul istiyorum diyorsanız, yaz tatilinde de eğitimin, etkinliklerin, öğrenerek eğlenmenin devam ettiği “Yaz Etkinlikleri” de olan bir okul düşlüyorsanız, Bursa’nın en çok tercih edilen okulunun bir ferdi olmak istiyorsanız, tam gün öğretim yapan, öğle yemeği, servis hizmetleri sunan bir okulda okumak istiyorsanız, seçilmiş, dünyadaki akranlarıyla yarışmayı göze almış farkındalığı olan kişilerden biri olmak istiyorsanız geç kalmayın… (okulumuzu yakından tanımak için sizleri bekliyoruz.) [ TEOG SINAVINDA 400 PUANI AŞAN ÖĞRENCİLER BİZİMLE GÖRÜŞMEDEN KARAR VERMEYİNİZ.] Unutmayın !!! Bu okulu tercih eden ve yerleşen öğrencilerimizden ilk üç’e girenlere okul aile birliğimizin okulun açılış gününde takdim edeceği sürpriz hediyeleri olacaktır !!!

5

6

7

8

9

10

11


"BURSA’NIN PARLAYAN YILDIZI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları