Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 DynEd Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takınız.  “Bilgisayar(ım)/(My) Computer” üzerine tıklayınız.  “Çıkarılabilir Depolama Birimli Aygıtlar” altında.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " DynEd Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takınız.  “Bilgisayar(ım)/(My) Computer” üzerine tıklayınız.  “Çıkarılabilir Depolama Birimli Aygıtlar” altında."— Sunum transkripti:

1

2  DynEd Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takınız.  “Bilgisayar(ım)/(My) Computer” üzerine tıklayınız.  “Çıkarılabilir Depolama Birimli Aygıtlar” altında görünen DynEd Courseware ikonu üzerine tıklayınız.  CD’nin içinde görünen “11” adet klasör ve dosyaya ulaşınız.

3  Masaüstünde “DynEd CD” adını verdiğiniz yeni bir klasör açınız.  “DynEd CD” adlı bu klasöre CD’nin içinde görünen “11” adet klasör ve dosyaları teker teker kopyalayınız.

4  Bilgisayarınıza yazılabilir kullanılmamış yeni boş bir CD takınız.  Masaüstünde oluşturmuş olduğunuz “DYNED CD” klasörünü çift tıklayıp açınız.  İçindeki tüm klasör ve dosyaları seçtikten sonra sağ tıklayınız, açılan pencereden Gönder’i seçin ve CD sürücüsü seçeneğini tıklayınız.

5  Bilgisayar ekranınızın altındaki görev çubuğunda oluşan baloncuğu çift tıklayınız.  Açılan ekranda “Bu Dosyaları CD’ye Yaz” seçeneğini tıklayınız.  Karşınıza çıkacak olan CD Yazma Sihirbazı’nı kullanarak yeni bir DynEd CD’si oluşturabilirsiniz.

6 FuturePrints Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş.


" DynEd Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takınız.  “Bilgisayar(ım)/(My) Computer” üzerine tıklayınız.  “Çıkarılabilir Depolama Birimli Aygıtlar” altında." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları