Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Action Crime Comedy First this is a true story. A trio of bodybuilders in Florida get caught up in an extortion ring and a kidnapping scheme that goes.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Action Crime Comedy First this is a true story. A trio of bodybuilders in Florida get caught up in an extortion ring and a kidnapping scheme that goes."— Sunum transkripti:

1

2 Action Crime Comedy First this is a true story. A trio of bodybuilders in Florida get caught up in an extortion ring and a kidnapping scheme that goes terribly wrong. İlk olarak bu gerçek bir hikayedir. 3 Vücut geliştirici arkadaş Florida’da gasp ve adam kaçırma komplosu yaparak korkunç bir yanlışa düşerler.

3 Charecters

4 Mark Wahlberg as(Daniel Lugo) My name is Daniel Lugo, and I believe in fitness. All this began because it was time to push myself harder, otherwise I was looking at another forty years wearing sweatpants to work... Ben Daniel Lugo, fitnısa inanırım.Bunlar oldu çünkü zamanımı kendimi daha iyiye ulaşmak için zorlamakla harcadım aksi halde diğer bir 40 yıla daha iş için eşofman giyerek geçirecektim…

5

6

7 Dwayne Johnson as(Paul Doyle) My name is Paul.Iam a religous person.I can’t kill a person or hurt anyone.I hate Daniel because he scammed be ‘’He said we don’t process a crime.We just be rich.I believe just Jesus and God.God forgive me. Ben Paul.Ben dindar biriyim.Bir insan öldüremem veya kimseyi yaralayamam.Daniel’dan nefret ediyorum çünkü kandırdı beni O ‘’Biz suç işlemiyeceğiz sadece zengin olacağız’’ dedi.Ben sadece Tanrıya ve İsaya inanırım. Tanrı beni affetsin.

8

9

10 Anthony Mackie as (Adrian Doorbal) My name is Adrian.I debtor too much to Daniel.He taked me his side and ‘’created me’’.I always be perfect and powerfull.I did everything to way to be rich.I do everything for Daniel and I’m not sorry. Ben Adrian.Daniel’e çok şey borçluyum.O beni yanına aldı ve ‘’ beni yarattı’’.Ben çoğu zaman mükemmel ve güçlü olmak istedim.Zengin olma yolunda herşeyi yaptım.Daniel için herşeyi yaparım ve pişman değilim.

11

12

13

14

15


"Action Crime Comedy First this is a true story. A trio of bodybuilders in Florida get caught up in an extortion ring and a kidnapping scheme that goes." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları