Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ANCYRA ANGORA ANKARA. ANKARA Güne sıcak simit ve çay ile başlamaktır. Kışın Sakarya’da ısınmaya çalışırken, yazın sıcağında havuza girmek demektir. Güven.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ANCYRA ANGORA ANKARA. ANKARA Güne sıcak simit ve çay ile başlamaktır. Kışın Sakarya’da ısınmaya çalışırken, yazın sıcağında havuza girmek demektir. Güven."— Sunum transkripti:

1 ANCYRA ANGORA ANKARA

2 ANKARA Güne sıcak simit ve çay ile başlamaktır. Kışın Sakarya’da ısınmaya çalışırken, yazın sıcağında havuza girmek demektir. Güven parkta şampiyonluğu kutlamaktır.

3 ANKARA Başkent demektir, ülkenin meclisidir ANKARA. Kuğulu parkta arkadaşlarınla sohbet etmektir. Tunalı caddesinde alışveriş yapmaktır. Sakarya da maç izlemek ve bira içmektir ANKARA.

4 ANKARA O’nu yukarıdan görmek Atakule ve Ankara Kale’si demektir.

5 ANKARA Heyecan demektir Ankara. Eğlenceyi tatmak harikadır lunaparkta.

6 ANKARA Ankara’da deniz demek Mogan, Eymir, Göksu demektir. Ankara’da kar demek Elmadağ, Elmadağ demek kar üstünde mangal demektir.

7 ANKARA Ankara’da sanat demek opera demektir, tiyatro demektir. Ankara’da spor demek demek 19 Mayıs’tır, Ankara Arena’dır, Binicilik kulubüdür…

8 ANKARA Ankara demek Cuma ve Cumartesi gece doyasıya eğlenmek demektir.

9 ANKARA Tarih demektir Ankara. Medeniyet demektir. Bağımsızlık demektir. Cumhuriyet demektir. Koca bir ulusun liderinin yattığı yerdir. Ebedi istirahatgahdır ANKARA.

10 ANKARA BÜYÜK BİR ULUSUN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR, RUHUDUR. 75 MİLYON İNSAN İÇİN HERŞEYİN BAŞLADIĞI VE BİTTİĞİ NOKTADIR.


"ANCYRA ANGORA ANKARA. ANKARA Güne sıcak simit ve çay ile başlamaktır. Kışın Sakarya’da ısınmaya çalışırken, yazın sıcağında havuza girmek demektir. Güven." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları