Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ABD Emperyalizmi ve çok uluslu kapitalizmin sözcüsü bir Amerikan dergisi olan TIME’a Recep Tayyip Erdoğan kapak olunca yandaşları havalara uçtu.. Amerikan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ABD Emperyalizmi ve çok uluslu kapitalizmin sözcüsü bir Amerikan dergisi olan TIME’a Recep Tayyip Erdoğan kapak olunca yandaşları havalara uçtu.. Amerikan."— Sunum transkripti:

1 ABD Emperyalizmi ve çok uluslu kapitalizmin sözcüsü bir Amerikan dergisi olan TIME’a Recep Tayyip Erdoğan kapak olunca yandaşları havalara uçtu.. Amerikan dergisine kapak olmak çok mu önemli, veya övünülecek!! bir şey mi??? Aşağıdaki TIME kapaklarına bakın kararı siz verin... TIME dergisine daha önce (belki bilmiyorsunuz) bazı Türklerde kapak olmuştu. İşte onlar ve daha önce TIME’a kapak olan Dünyadaki bazı şahıslar..

2

3 Diktatörlüğünün son yıllarında Adnan Menderes, 3 Şubat 1958

4 Ülkücü faşist katil Mehmet Ali Ağca, 9 Ocak 1984

5 Türban eylemcisi islamcı Mine Karakaş, 15 Temmuz 2007

6 Usama Bin Ladin

7 Saddam Huseyin

8 Kaddafi

9 Ayetullah Humeyni

10 İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad

11 Stalin

12 Adolf Hitler

13

14 İtalya’nın Faşist Diktatörü Mussolini

15

16 İspanya’nın Faşist Diktatörü Franco

17 Japonya’da insanları kimyasal gazla katleden Yüce Gerçek Tarikatı lideri John Kennedy’nin katili Lee Oswald

18 Fidel Castro liderliğindeki halk hareketiyle devrilen Küba diktatörü Batista Panama Diktatörü Noriega

19 Aslında Türkiye ile ilgili bu kapaklar ülkenin geldiği noktayı, laiklikten, özgürlükten ve uygarlıktan uzaklaşma serüvenini ve Türkiye’de son 30 yılın ideolojisi olan Türk-islam despotluğunun demokrasiyi bir araç olarak kullandığını, ortak hedefin ise ABD güdümünde bir islam faşizmi olduğunu da çok güzel anlatıyor..


"ABD Emperyalizmi ve çok uluslu kapitalizmin sözcüsü bir Amerikan dergisi olan TIME’a Recep Tayyip Erdoğan kapak olunca yandaşları havalara uçtu.. Amerikan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları