Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HABERLER. PERMAX adlı ilaç piyasadan çekildi Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), kalp kapakçığında tahribata yol açtığının belirlenmesi üzerine, bir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HABERLER. PERMAX adlı ilaç piyasadan çekildi Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), kalp kapakçığında tahribata yol açtığının belirlenmesi üzerine, bir."— Sunum transkripti:

1 HABERLER

2 PERMAX adlı ilaç piyasadan çekildi Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), kalp kapakçığında tahribata yol açtığının belirlenmesi üzerine, bir parkinson hastalığı ilacının piyasadan çekilmesi talimatını verdi. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), kalp kapakçığında tahribata yol açtığının belirlenmesi üzerine, bir parkinson hastalığı ilacının piyasadan çekilmesi talimatını verdi. FDA'dan yapılan açıklamada, Permax adıyla satılan ilacın piyasadan çekildiği bildirildi. FDA'dan yapılan açıklamada, Permax adıyla satılan ilacın piyasadan çekildiği bildirildi. FDA'nın ilaç değerlendirme bürosundan Dr. Robert Temple, aynı sınıftan başka ilaçların hastalarca kullanılabileceğini söyledi. FDA'nın ilaç değerlendirme bürosundan Dr. Robert Temple, aynı sınıftan başka ilaçların hastalarca kullanılabileceğini söyledi. Temple, ABD'de en az 14 kişinin kalp kapakçıklarının bu yüzden değiştirilmesi gerektiğini hatırlattı. Temple, ABD'de en az 14 kişinin kalp kapakçıklarının bu yüzden değiştirilmesi gerektiğini hatırlattı. Dr. Temple, yakın zamanlarda yapılan iki araştırmada, ilacı kullanan hastaların yüzde 20'sinde kalp kapakçıklarında tahribat meydana geldiğinin ortaya çıkması üzerine bu kararın alındığını belirtti. Dr. Temple, yakın zamanlarda yapılan iki araştırmada, ilacı kullanan hastaların yüzde 20'sinde kalp kapakçıklarında tahribat meydana geldiğinin ortaya çıkması üzerine bu kararın alındığını belirtti. Permax Türkiye'de de satılıyor Permax Türkiye'de de satılıyor

3 Google Türkiye müdürü istifa etti Google Türkiye ofisini kuran ve 1 Aralık 2005’ten beri ülke müdürü olan Erem Karabey (35), görevinden ayrıldı. Google Türkiye ofisini kuran ve 1 Aralık 2005’ten beri ülke müdürü olan Erem Karabey (35), görevinden ayrıldı. Karabey, istifasını doğrularken nedenleri konusunda "Kendim hakkında konuşmayı sevmem, ama geçmişe değil, geleceğe odaklı biriyim ve profesyonel alanda güzel fırsatların olduğu bir yöndeyim. Bu nedenlerden ötürü geçmiş konular ile ilgili yorum yapmak istemiyorum" diye konuştu. Karabey, bir süre dinlenmek istediğini, daha sonra gelen teklifleri değerlendireceğini belirtti. Karabey, istifasını doğrularken nedenleri konusunda "Kendim hakkında konuşmayı sevmem, ama geçmişe değil, geleceğe odaklı biriyim ve profesyonel alanda güzel fırsatların olduğu bir yöndeyim. Bu nedenlerden ötürü geçmiş konular ile ilgili yorum yapmak istemiyorum" diye konuştu. Karabey, bir süre dinlenmek istediğini, daha sonra gelen teklifleri değerlendireceğini belirtti. Karabey’in istifasını, Google Kurumsal İletişim Direktörü Rachel Whetstone da doğrulayarak "Türkiye pazarını çok önemsediğimiz için yeni bir ülke müdürü arayışı içindeyiz. Erem’in yerine geçecek kişiyi bulana kadar, şimdilik Google’un gelişmekte olan pazarlar bölümü sorumlusu Muhammed Gawdat Türkiye sorumluluğunu üstlenecek" dedi. Karabey’in istifasını, Google Kurumsal İletişim Direktörü Rachel Whetstone da doğrulayarak "Türkiye pazarını çok önemsediğimiz için yeni bir ülke müdürü arayışı içindeyiz. Erem’in yerine geçecek kişiyi bulana kadar, şimdilik Google’un gelişmekte olan pazarlar bölümü sorumlusu Muhammed Gawdat Türkiye sorumluluğunu üstlenecek" dedi.

4 Kriz telefonu İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, İngiliz askerlerinin kaçırılması konusunda bilgi verdi.

5 Nissan, arızalı otolarını bedava onaracak 1991-2000 yılları arasında üretilen arabaların benzin depolarını onarmak için çağrıda bulundu. 1991-2000 yılları arasında üretilen arabaların benzin depolarını onarmak için çağrıda bulundu. Japon otomobil şirketi Nissan, 1991 ile 2000 yılları arasında ürettiği bir milyondan fazla otomobilin benzin depolarını onarmak için tüketicilere çağrıda bulundu Japon otomobil şirketi Nissan, 1991 ile 2000 yılları arasında ürettiği bir milyondan fazla otomobilin benzin depolarını onarmak için tüketicilere çağrıda bulundu Şirket sözcüsü, AFP muhabirine, bir milyondan fazla otomobilin büyük çoğunluğunun Japonya'da satılmış olduğunu ve depolardaki teknik arızanın onarımının şirkete maliyetinin 19 milyon avroyu bulacağını belirtti. Şirket sözcüsü, AFP muhabirine, bir milyondan fazla otomobilin büyük çoğunluğunun Japonya'da satılmış olduğunu ve depolardaki teknik arızanın onarımının şirkete maliyetinin 19 milyon avroyu bulacağını belirtti. Sözcü, arızanın can güvenliği bakımından tehlike yaratmadığını da söyledi. Şirket, 1998 ile 2000 arasında üretilen "Cube" ve 1991 ile 2000 arasında üretilen "March" modellerinin sahiplerinden otomobillerini servise götürmelerini istedi. Sözcü, arızanın can güvenliği bakımından tehlike yaratmadığını da söyledi. Şirket, 1998 ile 2000 arasında üretilen "Cube" ve 1991 ile 2000 arasında üretilen "March" modellerinin sahiplerinden otomobillerini servise götürmelerini istedi.

6 Milyon dolarlık Ferrari’yi böyle parçaladı Ünlü komedyen Eddie Griffin yeni filminin tanıtımı sırasında 1,5 milyon dolarlık Ferariyi paramparça etti Ünlü komedyen Eddie Griffin yeni filminin tanıtımı sırasında 1,5 milyon dolarlık Ferariyi paramparça etti Ünlü komedyen Eddie Griffin yeni filminin tanıtımı sırasında deneme sürüşü yaptığı Ferrari Enzo’yu bariyere çarptı, yapımcı şok geçirdi. Ünlü komedyen Eddie Griffin yeni filminin tanıtımı sırasında deneme sürüşü yaptığı Ferrari Enzo’yu bariyere çarptı, yapımcı şok geçirdi. Filmin yapımcısı Daniel Sadek’e ait olan ve 2002-2004 yılları arasında sadece 400 adet üretilen seriden biri olan 1,5 milyon dolar değerindeki Ferrari Enzo’nun ön kısmı çarpma sonucu tamamen parçalandı. Filmin yapımcısı Daniel Sadek’e ait olan ve 2002-2004 yılları arasında sadece 400 adet üretilen seriden biri olan 1,5 milyon dolar değerindeki Ferrari Enzo’nun ön kısmı çarpma sonucu tamamen parçalandı. Kazadan yara almadan kurtulan Griffin’in olaydan sonra gergin olduğu bildirilirken aracın sahibi Sadek’in kazadan sonra olay yerinden bir süre uzaklaştığı belirtildi. Sadek konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Eddie’nin yara almadan kurtulmasına sevindim ama hayatımın arabası mahvoldu’. Kazadan yara almadan kurtulan Griffin’in olaydan sonra gergin olduğu bildirilirken aracın sahibi Sadek’in kazadan sonra olay yerinden bir süre uzaklaştığı belirtildi. Sadek konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Eddie’nin yara almadan kurtulmasına sevindim ama hayatımın arabası mahvoldu’.


"HABERLER. PERMAX adlı ilaç piyasadan çekildi Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), kalp kapakçığında tahribata yol açtığının belirlenmesi üzerine, bir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları