Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BASKETBOL HAKEMLİĞİNDE SON SÖZ. A TAKIMIB TAKIMI MASA 1.Hakemin ilerlemesi ve gelişmesi sadece sahadaki kararları ve davranışları ile mümkün olmaz. Sosyal.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BASKETBOL HAKEMLİĞİNDE SON SÖZ. A TAKIMIB TAKIMI MASA 1.Hakemin ilerlemesi ve gelişmesi sadece sahadaki kararları ve davranışları ile mümkün olmaz. Sosyal."— Sunum transkripti:

1 BASKETBOL HAKEMLİĞİNDE SON SÖZ

2 A TAKIMIB TAKIMI MASA 1.Hakemin ilerlemesi ve gelişmesi sadece sahadaki kararları ve davranışları ile mümkün olmaz. Sosyal ve kültürel açıdan yeterlilik hakeme saygınlık kazandırır. Giyim kuşam, genel kültür,eğitim düzeyi, konuşma yeteneği, çevre ile uyum, basketboldaki gelişmeleri izlemek ve yabancı dil önemlidir. 2.Basketbol hakemi kendini eleştirmeyi bilmeli ayrıca kendisine gelen eleştirileri de olgunlukla karşılayabilmelidir.

3 A TAKIMIB TAKIMI MASA 3.En iyi hakemler sahada rahat bir otorite kurabilen birbiriyle uyum içinde olabilen, en zor şartlarda bile sakin ve dengeli bir varlık gösterebilen, oyunu tümüyle anlayabilen,iletişime açık büyük gözlem gücüne sahip kişilerdir. 4.Oyuna ait tüm unsurlar İNSANDIR. Kuralları uygulamada hakemler bu gerçeği göz önünde bulundurmalıdırlar. 5.Hakem olduğunuzda artık asla oyunu yalnızca bir seyirci gözüyle göremeyeceksiniz. TBF EĞİTİM DEPARTMANI HAKEMLER DE GÜLÜMSEYEBİLİR.


"BASKETBOL HAKEMLİĞİNDE SON SÖZ. A TAKIMIB TAKIMI MASA 1.Hakemin ilerlemesi ve gelişmesi sadece sahadaki kararları ve davranışları ile mümkün olmaz. Sosyal." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları