Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bir grup Alman bilimadamının yaptığı araştırmaya göre, erkekler için kadın göğüslerine bakmak hem sağlıklı yaşama katkıda bulunuyor, hem de yaşam kalitesini.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bir grup Alman bilimadamının yaptığı araştırmaya göre, erkekler için kadın göğüslerine bakmak hem sağlıklı yaşama katkıda bulunuyor, hem de yaşam kalitesini."— Sunum transkripti:

1 Bir grup Alman bilimadamının yaptığı araştırmaya göre, erkekler için kadın göğüslerine bakmak hem sağlıklı yaşama katkıda bulunuyor, hem de yaşam kalitesini yükseltiyor.

2 Araştırmanın sonuçlarına göre, bir kadın göğsüne günde 10 dakika kadar bakmak, erkeklerin sağlığına yarım saatlik egzersiz yapmak ile aynı katkıyı sağlıyor.

3 Bu sonuç, 200 erkek üzerinde 5 yıl süreyle yapılan araştırmalar sonrasında elde edildi. Yine bu sonuçlara göre, günde 10 dakika kadar kadın göğüslerine bakan erkekler, bakmayanlara oranla daha az kalp-damar hastalığı riski taşıyor ve tansiyon problemine daha az maruz kalıyor.

4 Araştırmaya başkanlık eden Dr. Karen Weatherby, cinsel uyarının, kalp ritmine ve kan dolaşımına çok olumlu etkilerde bulunduğunu belirtiyor.

5 Ayrıca şunu da belirtiyor: “Böyle bir günlük göz egzersizi ile, erkeklerin yaşam süresi yaklaşık 5 yıl daha uzayabilir.”

6 Bilime inanan bir erkek olarak, sağlığınıza önem vermenizden daha doğal ne olabilir?

7 O halde… Terapi için hazır mısınız?

8

9

10

11

12

13 Sağlığınıza gereken önemi verin ve bu sağlık reçetesini dostlarınızla paylaşın!


"Bir grup Alman bilimadamının yaptığı araştırmaya göre, erkekler için kadın göğüslerine bakmak hem sağlıklı yaşama katkıda bulunuyor, hem de yaşam kalitesini." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları