Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 31 Aralık 2009 Perşembe 1.Bir metre.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 31 Aralık 2009 Perşembe 1.Bir metre."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 31 Aralık 2009 Perşembe 1.Bir metre ……. santimetreye eşittir. 2.100 cm …….. metreye eşittir. 3.1 m 29 cm = …………. cm 4.514 cm = ….. m …….. cm Yusuf’un yazdığı matematik cümlelerini tamamlayalım. Okul bahçesinin enini metre ile ölçen Türkü, 57 metre olarak hesapladı. Deniz ise aynı uzunluğu 90 metre olarak tahmin etti. Ölçüm ile tahmin arasındaki fark kaçtır? 12 santimetre uzunluğundaki 9 tane ipi uç uca eklediğimizde elde edeceğimiz uzunluk yaklaşık olarak kaç santimetredir? 96 santimetre uzunluğundaki bir kurdeleyi 4 santimetrelik kaç parçaya ayırabiliriz? 9 onluk 5 birlikten oluşan masanın eni santimetre cinsinde yazıldığında 1 metreden kaç santimetre eksik bir uzunluk olur? Aşağıdaki örüntüye benzer bir örüntüyü değişik varlıkları çizerek siz oluşturunuz.

3 Mitat Zorlu 2 Aşağıdaki canlıların yuvalarını belirtmen gerekiyor. Tilki ……………………….. Ayı ……………………….. Tavuk ……………………….. Köpek ………………………… İnek …………………………. Koyun …………………………. Arı …………………………. İnsan…………………………. İnsanlar için barınma hakkı kutsaldır. Bu hak yasalarla güvence altına alınmıştır. Aslıların evi gecekondu olduğu için yıkıldı. Onlar şu anda evsizler. Elinde olsa, sana yetki verilse, Aslı ve ailesi için kalıcı bir çözüm oluşturman gerekse, neler yapardın? Tüm öğrencilerimin ve velilerimin yeni yıllarını kutluyorum. 2010 yılının ülkemiz ve milletimiz içi barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Savaşsız bir gelecek umuduyla, gelecek günlere şimdiden kocaman bir merhaba!!!


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 31 Aralık 2009 Perşembe 1.Bir metre." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları