Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DİŞ DOSTU KLİNİK.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DİŞ DOSTU KLİNİK."— Sunum transkripti:

1 DİŞ DOSTU KLİNİK

2 KLİNİĞİMİZİ MÜKEMMELEŞTİRİYORUZ

3 DİŞ DOSTU HİZMET SEKTÖRÜNDE
Mükemmel, çağdaş, modern, steril, koruyucu Diş Hekimi ve Çalışma alanı için, Bağımsız Denetim Sürekli Eğitim ile mükemmelleşme

4 Diş Dostu Logosu Kullanım

5 DİŞ DOSTU ONAYLI KLİNİK
Standartlara uygun Kalite Belgeli

6 KAĞIT HAVLUYU “EVSEL ATIK” ÇÖPÜNE ATIN.
POLİTİKAMIZ HİJYEN KURALLARIMIZ Kliniğimizde uluslararası yönetim, hijyen ve koruyucu bakım kurallarına uyarak çalışıyoruz. Enfeksiyon kontrolü hastalarımız, ailelerimiz ve bizim güvenliğimiz için birinci derece de önem taşır. Ekibimizin her üyesi enfeksiyon kontrolünün tüm yönleri açısından eğitim almaktadırlar. KAĞIT HAVLUYU “EVSEL ATIK” ÇÖPÜNE ATIN.

7 POLİTİKAMIZ KORUYUCU BAKIM VE UYGULAMALAR
Sizin ve çocuklarınızın dişlerinin çürümemesi bizim için çok önemlidir. Bu amaçla, kliniğimizde küçük yaştan itibaren çocuklara koruyucu bakım uygulanmaktadır. Yetişkinlere ve çocuklara ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmektedir. Yetişkinlere dişlerin çürümemesi için yılda bir kez derin temizlik yapılmalıdır.

8 DİŞ DOSTU ONAYLI ÇALIŞANLAR
ÇALIŞANLARIMIZ En önemli kaynağımız çalışanlarımızdır. Çalışanlarımızı işini en iyi şekilde yapabilir duruma getirerek, hedefini bilen ve ona ulaşmaya gayret gösteren bir anlayışa sahip olmasını sağlamaya çalışmaktayız.  Çalışanlarımız sizlere daha iyi hizmet verebilmeleri için sürekli eğitim almaktadırlar.

9 POLİTİKAMIZ SÜREKLİ GELİŞME
Hizmetimizde ve ürünlerimizde devamlı olarak yenilikleri takip ederek sistemimizi sürekli iyileştireceğimizi ve topluma en iyi hizmeti sunacağımızı taahhüt ederiz.

10 POLİTİKAMIZ ÇEVREYE KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ
Dünde bugün olduğu gibi, gelecekte de bugünkü gibi çevreye ve insan sağlığına karşı sorumluluğumuzu ve hassasiyetimizi koruyacağız. Bu sorumluluk bilinciyle tıbbi ve diğer atıkları çevreye zarar vermeden atıyoruz.


"DİŞ DOSTU KLİNİK." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları