Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YAZ ÜNİVERSİTESİ PROJE GRUBU “I LIKE TO MOVE IT, MOVE IT!”

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YAZ ÜNİVERSİTESİ PROJE GRUBU “I LIKE TO MOVE IT, MOVE IT!”"— Sunum transkripti:

1 YAZ ÜNİVERSİTESİ PROJE GRUBU “I LIKE TO MOVE IT, MOVE IT!”

2 B U INSANLAR NE YAPIYOR ? Her sene diğer AEGEE lokallerinden gelen katılımcıları yaz aylarında Türkiye’de misafir ediyor, TSU, LC, LCP, SC kategorilerinden biri seçerek etkinlik temasını belirlenen süreçte işliyor, Tüm bunları kültürler arası sınırları kaldırma amacında birleştirecek şekilde çalışmalarına devam ediyor, Ülkemizi ve lokalimizi en güzel şekilde tanıtmak için yemiyor, içmiyor, çalışıyor, En önemlisi de her hafta Çarşamba günü 18.30’da ofisimizde toplantı yapıyorlar.

3 N E YAPMIYORLAR ? Diğer yaz üniversitelerine yollamıyor, -bunun için AEGEE üyesi olmanız yeterli- Yurtdışı stajı ya da Erasmus önceliği sağlamıyor, Eğlencenin dozunu kaçırmıyor, Lokaller arası “EN KÖTÜ ORGANİZASYON ÖDÜLÜ”nü asla ve asla KAZANMIYORLAR!

4 I LIKE TO MOVE IT, MOVE IT ! Bu seneki yaz üniveristemiz, TSU kategorisinde doğa sporları teması ile gerçekleştirilecek. Katılımcılarımızı Ankara’dan başlayıp, Antalya’da son bulacak bir rüyaya davet etmeye başladık bile! Siz de bu rüyada yer almak istemez misiniz? Şimdiden aramıza hoşgeldiniz!


"YAZ ÜNİVERSİTESİ PROJE GRUBU “I LIKE TO MOVE IT, MOVE IT!”" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları