Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi."— Sunum transkripti:

1 Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun gördük. Bunun için bu anketi uyguluyoruz. Cevaplarınız yeni ücretinizin temelini oluşturacaktır. Kemal UNAKITAN Maliye Bakanı Devam>> MESAJ:

2 Şu andaki ücretinizden memnun musunuz? EvetHayır Cevap için ilgili kutucuğa basınız!

3 Şu andaki ücretinizden memnun musunuz? Evet Hayır Cevap için ilgili kutucuğa basınız!

4 Şu andaki ücretinizden memnun musunuz? Evet Hayır Cevap için ilgili kutucuğa basınız!

5 Güzel! BİZDE ÖYLE TAHMİN ETMİŞTİK Lütfen şimdi işinize geri dönünüz. Cevap gönderme Aşağıyı kliklediğinizde, cevabınız otomatik olarak Maliye Bakanlığı’na gönderilecektir.

6 Cevabınız için Teşekkürler. Maaşınız arzu ettiğiniz gibi gelecek yılda aynı kalacaktır.. Maliye Bakanlığı ÇIKIŞ


"Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları