Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜNEŞ SİGORTA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜNEŞ SİGORTA."— Sunum transkripti:

1 GÜNEŞ SİGORTA

2 GÜNEŞ SİGORTANIN TARİHÇESİ
Güneş Sigorta, sektörünün lider kuruluşlarından biri olarak 11 bölge müdürlüğü, 3 temsilciliği ve 2600'ü aşkın satış kanalından oluşan uzman kadrosuyla sigortalılarına 55 yıldır hizmet veriyor. En yeni teknolojilerle beslenen altyapısını ve etkin operasyonel gücünü çözüm odaklı yaklaşımı ile birleştiren Güneş sigorta, müşteri odaklı hizmet anlayışla hareket ediyor.

3 YÖNETİM KURULU Başkan Süleyman Kalkan Başkan Vekili İsmail Alptekin
Genel Müdür ve Üye Serhat Süreyya Çetin Üye Metin Recep Zafer Üye Feyzi Özcan Üye Üye Fuat Oktay

4 VİZYON VE MİSYONU VİZYON:Sektörde değişim liderliğini üstlenen, paydaşlarına değer yaratan ve en çok tercih edilen sigorta şirketi olmak. MİSYON:Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sigortalılarının ihtiyaçlarını tanımak ve yaratıcı çözümler sunmak. Sektör standartlarının ve toplumdaki sigorta bilincinin gelişimine katkıda bulunmak ve farkındalık yaratmak. Belirlenen stratejik yön ve sürekli gelişen insan kaynağı ile tüm paydaşlara en yüksek faydayı sağlamak.

5 DEĞERLERİMİZ Değişim Öncüsü Güvenilir Gelişim Sağlayan Fark Yaratan
Sonuç Odaklı Müşteri Odaklı

6 TEMEL İLKELERİ Erişilebilirlik Bilgiye Ulaşılabilirlik
Hızlı Geri Bildirim Çözüm Odaklılık Objektiflik Gizlilik Müşteri Odaklılık İnisiyatif Kullanma

7 SAHİP OLDUĞU BELGELER Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001: 2008
ISO 9001 : 2008’in gereklerine uygun olarak oluşturulan Güneş Sigorta Kalite Yönetim Sistemi, uluslararası onay kuruluşu ASR (American Systems Registrar) tarafından belgelenmiştir. Güneş Sigorta aynı zamanda ISO 9001:2008 ve ISO 10002:2004 Müşteri Şikayetleri Yönetim Sistemi Belgesi’ne de sahip.

8 ORTAKLIK YAPISI

9 BİREYSEL VE KURUMSAL ÜRÜNLERİ
Güneşli Ev Ekstra

10 Özel Otomobil Paket Sigortası

11 Seyahat Sağlık Sigortası

12 Yurtiçi Taşıyıcının Sorumluluğu Sigortası

13 GÜNEŞ SİGORTA HABERLERİ
2023’te ekonomik büyüklükle sigorta sektörünün büyüklüğü paralel hale gelmeli. Güneş Sigorta çalışanları Avrasya Maratonu’nda buluştu . Şeref Üçok’un seçkin eserleri Güneş Sigorta Sanat Galerisi’nde. Güneş ile sağlığınızı korumak 350 TL’den başlayan fiyatlarla.

14 Güneş Sigorta Yelken Takımı 2012 TAYK Trofesi şampiyonu
Yeşil Kasko’nun ilk poliçesi kesildi Güneş Sigorta acenteleri Lizbon’daydı Güneş Sigorta Yelken Takımı’nın yeni üyesi belirlendi Güneş Sigorta’dan yüzde 100 elektrikli motora yüzde 100 güvence: Yeşil Kasko Güneş Sigorta’dan yeni ürün: Oto Plaza Paket Sigortası

15


"GÜNEŞ SİGORTA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları