Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE"— Sunum transkripti:

1 KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
YOL KAPLAMA İŞİ YAPIMI BİLGİLENDİRME RAPORU 23 TEMMUZ 2013

2 KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ YAPIM İŞİ
Yönetim Kurulumuzun tarihli toplantısında Doğalgaz dağıtım Şebekesi yapımı kararı alınmış ve işin finansmanı için, Sanayicilerden arsaları büyüklüğü oranında 0,80.TL/m² birim bedel tahsil edilmesi karlaştırılmıştır. Bu hususta katılımcılardan toplam TL tahsil edilecek olup, şuana kadar TL tahsil edilmiştir. Aynı zamanda şebekenin finansmanına katkıda bulunulması amacı ile Ahiler Kalkınma Ajansına proje sunulması kararı alınmıştır. Ajans tarafından kabul edilen projemiz için TL hibe desteği sağlanmıştır. Şebeke projesi hazırlanması, TL bedelle Promet İnş. Proje ve Kontrol ve Enf.Tek.Tic.A.Ş. firmasına ihale edilmiştir. Firma aynı zaman da aylık TL bedelle işin müşavirliğini de yapmaktadır.

3 Dağıtım şebekesi kapsamında, Organize Sanayi Bölgemizde;
İşin keşif bedeli ise TL olarak hesap edilmiştir ve şebekenin yapım ihalesi pazarlık usulu ile yapılmıştır. İhale en düşük teklifi veren İnpema İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti. firmasına TL bedelle verilmiştir. Firma Kırğaz’a ait İlimiz doğalgaz dağıtım şebekesi yapımında da faaliyettedir. Dağıtım şebekesi kapsamında, Organize Sanayi Bölgemizde; 370 metre 6’’ çelik hat 505 metre 4’’ çelik hat 6815 metre 125’lik polietilen hat 4684 metre 63’lük polietilen hat 200 metre polietilen kaplı çelik hat olmak üzere toplam metre boru hattı ve iki adet m3/saatlik bölge regülatörü inşa edilecektir. Şözleşme tarihi olup, işin tamamlanma süresi 60 gündür.

4 KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YOL KAPLAMA YAPIM İŞİ
Organize Sanayi Bölgemizin iç yolları kaplamasının yapımı için, 2012 yılı içerisinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda; Bölgemizin 1 nolu yolunun asfalt kaplanması, diğer yolların ise kilit parke taşı kaplanması kararı alınmıştır. İşin yapımı için, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 2013 yılı yatırım programı kapsamında TL kredi tahsis edilmiştir.(5 yıl ödemesiz toplam 15 yıl %1 faiz oranlı). İş dahilinde metrelik 1 nolu duble yolda, m2 alanda 2 cm’lik reglaj, 8 cm binder tabakası ve 5 cm aşınma tabakası olmak üzere toplam 15 cm asfalt yol yapılacaktır. metre uzunluğunda m2’lik alanlı diğer yollarda ise, 8 cm kum üzeri 10 cm prefabrik beton parke taşı kaplanacaktır.

5 İşin ihalesi tarihinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda yapılmış ve TL keşif bedelli işi %41,80 indirim vererek TL bedelle, Ankara İnşaat Ltd.Ştİ. Firması ihaleyi almıştır. Firma ilimizde çevre yolu ve Kırşehir-Ankara karayolu yapımında da faaliyette bulunmaktadır. İşin sözleşmesi tarihinde imzalanmış ve yer teslimi tarihinde yapılmıştır. İşin tamamlanma süresi dür. İşin ihale bedeli olan TL KDV hariç tutarıdır ve KDV dahil toplam tutar TL dir. Bakanlıkça tahsis edilen kredi tutarı TL olup, aradaki TL lik tutar için Yönetim Kurulumuzca, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, ilave kredi tahsisi için tarih ve sayılı yazımız ile talepte bulunulmuştur.

6 ARZ EDERİM Mustafa BULDUK OSB Müdür V.


"KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları