Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI"— Sunum transkripti:

1 T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS PROJESİ

2 T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS PROJESİ PROJENİN ADI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS PROJESİ

3 T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS PROJESİ PROJENİN AMACI 2008 yılında kurulan Vakfımız, sosyal hayatta olduğu gibi eğitimde de fırsat eşitliği için çeşitli çalışmalarda bulunmaktadır. Bu amaçla, anne-babası hayatta olmayan veya ekonomik yetersizlikleri nedeni ile iyi eğitim imkanı bulamayan gençlerimiz için burs olanağı oluşturmak; onları düşünen, araştıran, sorgulayan, özgüvenli, yaşam boyu öğrenen, ülkesine karşı sorumluluk duygusu taşıyan, aydın birer vatandaş olarak topluma kazandırmaktır.

4 T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI
ÜNİVERSİTE PROJELERİNE BURS PROJESİ PROJENİN KAPSAMI Üniversite okuyan ve Arnavutköyde oturan ekonomik desteğe ihtiyac duyan öğrenciler.

5 T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS PROJESİ T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI PROJENİN ÇALIŞMA ALANLARI VE USULLERİ Üniversite öğrencilerine verilen bursların temini hayırsever vatandaşlarımızın “vakıf burs hesabı”na yaptıkları bağışlarla sağlanır. Başvuru yapan üniversite öğrencilerinin sosyal incelemeleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve burs alan öğrenciler tarafından yapılır ve vakıf mütevelli heyetinin aldığı karara istinaden öncelikle anne ve babası olmayan çok fakir öğrencilere ayda 150 TL olmak üzere 9 ay boyunca burs verilir..

6 T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS PROJESİ T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI PROJENİN ÇALIŞMA ALANLARI VE USULLERİ İftar programları ve kahvaltı şeklinde olmak üzere yılda en az bir kez burs veren işadamları ve bursiyerler bir araya getirilip manevi bağlar kuvvetlendirilerek karşılıklı sinerji oluşturulmaktadır.


"T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları