Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah."— Sunum transkripti:

1 SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah Yetgin Enes Yi ğ it İ smail Yıldız Kadir Kayman Mustafa Yaramış

2 SmartWatch Nedir? Akıllı saat temelde akıllı telefonumuzla sürekli ba ğ lantı içerisinde olan ve sadece zamanı göstermekle kalmayıp telefon görüşmelerimizden tutun da günlük elektronik posta kontrollerimizi yapabilmemize ya da üzerinde bulunan kamera sayesinde görüntü yakalayıp bunları sosyal a ğ larda paylaşabilmemize olanak sa ğ layan bir giyilebilir teknolojidir.

3 Sony SmartWatch 2 Tek dokunuşlu NFC özelliklidir, NFC(Near Field Communication) Yakın Alan İ letişimi: İ ki elektronik cihazın kısa mesafe temassız teknoloji ile veri paylaşımı yapabilmesidir. Dünyanın ilk Android uyumlu SmartWatch’udur.

4 Sony SmartWatch 2 Pili tek şarjda 4 gün dayanabilmektedir, Güncelleme ve bildirimler hariç ekranda saat görünür, Su, toz ve çizilmelere karşı dayanıklıdır, Her hava koşulunda kullanılabilir ve su altında kalabilir.

5 Sony SmartWatch 2 için Runtastic Antrenmanları kolay ve e ğ lenceli hale getiren bir SmartWatch uygulamasıdır, Antrenmandaki ilerleyişi izler ve sonuçları ölçer.

6 Sony SmartWatch 2 Teknik Özellikler Android 4.0 ve üstü tüm akıllı telefonlarla uyumludur, Pil süresi az kullanımda 7 gün, normal kullanımda 3-4 gündür, Bluetooth 3.0, Mikro USB ile şarj, Suya dayanıklı IP57, 1.6 inç LCD ekran, Alüminyum(gövde) ve silikon bileklik/ veya metal paslanmaz çelik. SmartWatch 2 + Bilek bandı (sete dahildir): 122,5 gram Boyut: 42 x 9 x 41 mm

7 Sony SmartWatch 2 Uygulamalar/Eklentiler Ça ğ rı yönetme Cevapsız ça ğ rı bildirimi SMS/MMS E-posta Facebook Twitter Müzik kumandası parçası/müzik yönetme Takvim Slayt gösterisi Walkmate(Adım sayıcı) Calender Reminder(Hatırlatma)

8 Samsung Galaxy Gear Arama Dokunmatik ekrandan zaman, mesaj ve müzik gibi özellikler kontrol edilebilir, Paslanmaz çelik bir malzemeden yapılmıştır, Gelen ça ğ rılara cevap verip, arama yapılabilir.

9 Samsung Galaxy Gear S Voice Konuşulan ve yazılan komutları eşit şekilde hızlı seçenekler haline getirir. S voice işlevi, planlar oluşturmanıza ve hızlı bir şekilde yeni mesajları kontrol etmenize imkan verir.

10 Samsung Galaxy Gear Bildirim ve Smart Relay Önemli bir bildirim alındı ğ ında, telefonunun ele alınmasıyla birlikte otomatik olarak mesaj görüntülenir.

11 Samsung Galaxy Gear Memographer Hızlı anlık görüntüler almayı sa ğ lar. Aynı zamanda bu görüntüler SNS üzerinden hızlı bir şekilde paylaşılabilir.

12 Samsung Galaxy Gear Teknik Özellikler Bluetooth 4.0 4 GB dahili bellek 512MB RAM Boyutlar: 36,8 x 56,6 x 11,1 mm A ğ ırlık: 73,8 g Ekran boyutu: 1,63" (41,4 mm) 1,9 MP, BSI Sensör Kapasite: 315 mAh 2 Mikrofon (Gürültü İ ptali), 1 Hoparlör 800 MHz İ şlemci Akselerometre / Gyro Sensörü mevcut

13 Pebble Bir Kickstarter projesi olarak başlamıştır Kickstarter: ABD merkezli kar amacı güçmeyen bir ba ğ ış şirketidir. Yapım için gereken miktar belirtilir ve site üzerinde yayınlanır. 1.36 inç renksiz özellikli E-paper ekrana sahiptir, IOS ya da Android cihaza bluetooth 4.0 ile ba ğ lanabilir, 38 gram a ğ ırlı ğ ındadır, 5 ATM basınca dayanabilir ve suyun yaklaşık 50 m. Derinli ğ ine dayanabilir, GPS özelli ğ i ile saatte kaç km. hızla gidildi ğ ini gösterir, Ekran dokunmatik de ğ ildir, kontrol 4 adet tuşla sa ğ lanır.

14 Video Linkleri https://www.youtube.com/watch?v=c7rque_-ZvY https://www.youtube.com/watch?v=xXyBepRbJ3s https://www.youtube.com/watch?v=aibWkWQ-DmY

15 Kaynakça http://www.nfcmerkezi.com/pages/nfc_nedir.aspx http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/smartwatch-2- sw2/ http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/smartwatch-2- sw2/ http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile- phone/mobile-phone-accessory/SM-V7000ZKATUR-features http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile- phone/mobile-phone-accessory/SM-V7000ZKATUR-features http://tr.wikipedia.org/wiki/Kickstarter http://shiftdelete.net/akilli-saat-rehberi-49577.html http://fragtist.com/makale.aspx?m=1794


"SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları