Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NEDEN LEZZETLİ HEDİYE? 3. YIL BAKANLIK ONAYLI TAMAMEN ORGANİK 14 FARKLI LOKASYONDA ÜRETİM ISO STANDARTI MEMNUN MÜŞTERİLER KURUMSAL KOLAYLIKLAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NEDEN LEZZETLİ HEDİYE? 3. YIL BAKANLIK ONAYLI TAMAMEN ORGANİK 14 FARKLI LOKASYONDA ÜRETİM ISO STANDARTI MEMNUN MÜŞTERİLER KURUMSAL KOLAYLIKLAR."— Sunum transkripti:

1

2 NEDEN LEZZETLİ HEDİYE? 3. YIL BAKANLIK ONAYLI TAMAMEN ORGANİK 14 FARKLI LOKASYONDA ÜRETİM ISO STANDARTI MEMNUN MÜŞTERİLER KURUMSAL KOLAYLIKLAR

3 KUTULU TASARIMLAR

4 MALİYET MODELİ MALİYET BÜTÇENİZİ AŞMASIN. İÇERİKTASARIMLOJİSTİKAMBALAJADET Adede bağlı özel üretimler Meyve, kek, truffle, kurabiye ya da çikolata Kutulu ürünler, aranjmanlar, şekilli kurabiyeler, süslemeleri ve renkleri siz belirleyin Tüm Türkiye’ye gönderim yeteneği Farklı ve logolu, mesajlı ambalajlar

5 Çikolata, truffle inanılmaz bir lezzet, yanında rengi, ruhu ile 2015 için en güzel yılbaşı hediyesi. Büyük ve gösterişli bir hediye arayanlar için vazgeçilmez bir hediye olacaktır. İşyerine, partilere, kutlamalara renk katacaktır. Dilerseniz tepe kurabiyesi Yıldız şeklinde yapılabilir.

6 Farklı lezzetleri bir arada sunan bu mini buket ile sevdiklerinizin gönlünü fethedin. Bembeyaz cocolar, kırmızı ateşli drajeler, çiçekli kurabiyeler ve bitter çikolata kaplı işlemeli truffle toplarıyla 2015 çam ağacı kurabiyesi… Herşey gönlünüzce olsun demenin en kolay yolu.

7 105 parça fıstıklı, frambuazlı, bitter, portakallı çikolataya batırılmış, sonra tek tek işlenmiş çilek harikası bir yılbaşı ağacı. Sade çilek, elma, ananas ve portakal dilimleri ile vitamin dolu bir meyve şenliği. İşyerine, partilere, kutlamalara renk katacaktır. Dilerseniz tepe kurabiyesi Yıldız şeklinde yapılabilir.

8 2015 yılbaşında kurumsal hediyeleriniz için ideal kutu. Logo ekleyebilir, mesaj yazabilir ve hatta kutu içerisindeki yazı isteklerinize göre değiştirilebilir. Farklı bir şekilde firmanızı ve kendinizi hatırlatmanın yolu bu kırmızı kutuda.

9 Yeniyıl hediyesi aslında onun doğumgünü pastası olması gerekiyorsa, ona sevginizi göstermek için bir kalp atışı lazımsa, en sevdiği renk kırmızı ise, hediye sepeti isterim diye tutturan arkadaşlarınıza en güzel hediye bu çikolatalı meyve buketi ve kek çiçeği.

10 Resimlere zor sığan 1 metreden uzun dev gibi bir yenilebilir ağaç ile yeni yılı karşılayın. Bütün ofisi şaşırtan yılbaşı partisinin en tatlı keyfi Gianty olacak. Nefis kurabiyeler ve kar beyazı cocolar ve bitter truffle topları ile bu ağacın parti sonunu görme şansı ne yazık ki yok.

11 Bu tatlı buket arkadaşlarla yeni yıla merhaba demenin en hoş yolu. 5-8 kişilik bir grup için ideal moral kaynağı. Bu moralle 2015’e farklı ve leziz bir başlangıç yapmaya hazırlanın.

12 KURUMLARA ÖZEL Aranjmanlar ve logolu kutular Kişiye özel hediyeler Anlaşmalar doğrultusunda indirimler Diğer yılbaşı ürünlerimiz için sitemizi ziyaret edin. www.lezzetlihediye.com www.lezzetlihediye.com Erkan Kayat | Satış Direktörü | (533) 564 54 94 kurumsal@lezzetlihediye.com


"NEDEN LEZZETLİ HEDİYE? 3. YIL BAKANLIK ONAYLI TAMAMEN ORGANİK 14 FARKLI LOKASYONDA ÜRETİM ISO STANDARTI MEMNUN MÜŞTERİLER KURUMSAL KOLAYLIKLAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları