Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAYAT BİLGİSİ PERFORMANS ÖDEVİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAYAT BİLGİSİ PERFORMANS ÖDEVİ"— Sunum transkripti:

1 HAYAT BİLGİSİ PERFORMANS ÖDEVİ
İLAY ZEYNEP UZUN Sınıf: 3-A No: 258 İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu

2 MUTLU SINIF PROJESİ Sınıfımızda daha mutlu bir ortam yaratabilmek için önce arkadaşlarımın görüşlerini aldım. Sınıfımızda hepimizin yüzünün gülmesi için öncelikle birbirimize attığımız tekmelerden vazgeçmemiz gerektiğini anladım.

3 MUTLU SINIF PROJESİ MUTLU SAYISI MUTSUZ SAYISI 13 5 STRESLİ SAYISI
STRESSİZ SAYISI 3 14 18 arkadaşım, sorduğum 6 soruyu cevaplandırdı. Aslında sınıfımızdaki çoğu arkadaşım mutlu, kendini kızgın hissetmiyor.

4 MUTLU SINIF PROJESİ Sınıfımızda 9 kişi kendisine tekme atılmasından şikayetçi. Arkadaşların birbirine tekme atması, hiç doğru değil. Bana tekme atıldığı için ben de tekme atıyorum ama bu durumdan memnun değilim. Tekme atmak isteyenler için sınıfa kum torbası yerleştirilmesini istiyorum. Böylelikle birbirimize değil kum torbasına tekme atacağız.

5 MUTLU SINIF PROJESİ Arkadaşlarım, kendilerini en çok yumuşak şeylerle oynamanın rahatlatacağını söyledi. Bunun için sınıfta bir rahatlama köşesi hazırlanmasını istiyorum. Tenefüslerde ve boş zamanlarımızda hamurlarla oynamak hepimizi daha mutlu yapacak.

6 MUTLU SINIF PROJESİ Ayrıca, hepimiz kurabiye yemeği seviyoruz. Sevdiğimiz bir işi eğer birlikte yaparsak birbirimize karşı olan sevgimiz de artar. Okulumuzun yemekhanesinden izin alsak, hepimiz bir malzemeyi getirsek, sonra da öğretmenimizin gözetiminde birlikte kurabiye yapsak ve yesek, SÜPER olur!

7 MUTLU SINIF PROJESİ Çikolatalı Bisküvi Malzemeler
250 gr tereyağı 1 Su bardağından 1 Parmak eksik tozşeker 2 Adet yumurta 2 Çorba kaşığı süt Rendelenmiş yarım limon kabuğu 4 Su bardağı un 200 gr ince kıyılmış ceviz Üzerine sürmek için 100 gr bitter çikolata Hazırlanışı * Öncelikle yumuşatılmış tereyağını bir kaba dökün. * Şekeri yumurtayı,sütü ve rendelenmiş limon kabuğunu karıştırın. * Unu ilave edin. * İnce kıyılmış ceviz katın. * Hamuru iyice karıştırın. * Yoğurup rulo yapın. * Üzerini nemli bir bezle örtün. * 2 saat kadar buzdolabunda bekletin. * Buzdolabından aldığınız hamuru incecik dilimleyin. * Yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye alın. * Kızgın fırında pişirin. * Fırından aldığınız bisküvileri soğumaya bırakın. * bu arada çikolatayı benmari usulü eritin.Bisküvilerin üzerine sürüp,servis yapın.

8 MUTLU SINIF PROJESİ Bir arkadaşım, sınıfta çiçek olmasının iyi bir fikir olduğunu söyledi. Onun için de kendi çiçek tohumlarından getirdim. Birlikte dikip çiçeğe bakarsak, arkadaşımla birlikte daha mutlu oluruz.

9 MUTLU SINIF PROJESİ Rengarenk boyaları, özgürce kullanabilmek hepimizi rahatlatacaktır. Sınıfımızda hazırlanacak bir köşeye büyük bir tahta koysak, önüne de boya kutuları, tenefüslerde canı sıkılanlar, istedikleri gibi boyamakta özgür olsalar. Kimsenin canı sıkılmaz. Daha mutlu olur. Belki seçilecek bir duvarın boyanmasına da izin verirler. Kimbilir...

10 MUTLU SINIF PROJESİ Umarım daha mutlu bir sınıf oluruz.
Sıkılmadan sorularımı yanıtlayan arkadaşlarıma ödevime yardım ettikleri için teşekkür ederim. İlay Zeynep UZUN

11 MUTLU SINIF PROJESİ Bir arkadaşım, seçeneklerde bulunmamasına rağmen kitap okumanın kendini rahatlattığını yazmış. Onun için ayrı bir proje ürettim. Yılbaşında hepimiz çekilişte birbirimize kitap alalım.


"HAYAT BİLGİSİ PERFORMANS ÖDEVİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları