Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ATC Araç Takip Sistemleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ATC Araç Takip Sistemleri"— Sunum transkripti:

1 ATC Araç Takip Sistemleri
ATC aracınıza yerleştireceğimiz GSM teknolojisini kullanan küçük bir cihazdır. Turkcell GSM sistemine bağlı Baz istasyonlarından gelen bölge veya semt bilgilerini dijital harita üzerinde il, ilçe, mahalle, sokak tespiti yapmanızı sağlar. Böylece aracınızın yerini kolaylıkla belirleyebilir,aracınızın 24 saat nerede ve hangi konumda olduğunu takip edebilirsiniz. Çalındı mı? Çekildi mi? Haberiniz olmadan ödünç mü alındı!? Yoksa aracım yada araçlarım şu an görev harici yerde mi kullanılıyor Paniğe gerek yok. GSM kontrollü araç takip sistemi ATC ile aracınızı hemen bulup yerini tespit edebilirsiniz.

2 ATC Araç Takip Sistemleri
ATC çeşitli iş alanlarında faaliyet gösteren firmalara göre hazırlanıp kullanıma sunulmuştur. Kullanımdaki ana amaç birinci derecede güvenlik olduğu gibi firma araçlarının kontrol dışı kullanımlarını önleyerek yakıt, zaman ve işgücü tasarrufunu sağlamaktır. Ayrıca atlanmaması gereken bir diğer detay ise, saha ekibinin idaresi kısmında telefon trafiğinin minimuma indirgenmesi ve “Nerdesin?” sorusunun ortadan kaldırılıyor olmasıdır.

3 ATC Araç Takip Sistemleri
ATC Araç Takip Sistemi; Oto kiralama , nakliye, pazarlama, taksi , otobüs şirketleri, okul servisi ve dağıtım yapan tüm firma araçlarında kullanılmaktadır. Bu sayede örneğin; oto kiralama şirketi aracı emniyeti suiistimale uğradığında, nakliye firması yükünün hangi bölgede olduğunu, pazarlama şirketinin eleman takibini, taksi durak sahibi şoförün almış olduğu müşterisini nereye götürdüğünü, otobüs şirketlerinin hangi saatte nerede mola verip tekrar ne zaman yollarına devam ettiklerini, okul servislerinin, servislerini neden geciktirdiklerini v.s. kolayca öğrenip her türlü probleme önlem alarak olası aksilikler karşısında hazırlıklı olmanızı sağlayacak, tasarruf ve kontrol odaklı bir sistemdir.

4 ATC Araç Takip Sistemleri
Haritadan izleme Mobillerin izlenmesi, harita seçeneği ile yapılır. Bu seçeneğe sadece yetkisi olan kullanıcılar girebilirler. Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, İstanbul, İzmir, İzmit , Kayseri, Konya, Mersin, Muğla, Samsun, Trabzon, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Eskişehir şehirlerinin detaylı haritaları ve Türkiye karayolları haritası bulunmaktadır. Diğer şehirlere ait haritaların sisteme eklenmesi çalışmaları sürmektedir. Detaylı harita dışında kalan bölgelerde dahil mobilinizin bulunduğu ilin sokak ve mahalle hariç tüm bilgilerine mesafe ölçümü ile ulaşabilirsiniz.

5 ATC Araç Takip Sistemleri
Yetenekli Detayli Harita Yetenekli harita, birçok işlevi tek bir ekranda size sunmaktadır. Kısaca işlevlerinden bahsetmek gerekirse; Farklı şehir harita detaylarına ulaşmak Harita üzerinden bilgi almak Mobil listesi görüntülemek Geçmişe dönük 30 günlük rapor alabilme imkanı Mobillerinizin konumlarını anlık olarak sorgulamak ve harita üzerinden izleyebilmek Mobillerinizi belirli periyotlar ile otomatik izlemek

6 ATC Araç Takip Sistemleri
ATC GOLD Mobil Veri Cihazı portatif ve kolay monte edilebilir özelliği sayesinde, araç içerisinde herhangi bir yere kolaylıkla gizlenerek yerleştirilebilir. Teknik Özellikler Model : ATC GOLD Boyutlar : 5,5 x 6 x 2,4 cm Ağırlık : 72 gr ( Anten Dahil ) Gsm Modem : Entegre Gsm, EGSM 900 / GSM 1800 Gsm Modül : Siemens TC 35i ( CE 0682 ) Gsm Anten : Harici, Dış Ortam Uyarı Led : Güç, GSM Led Durum Göstergesi Güç : 6 – 30 Vdc Çalışma Sıcaklığı : oC ve + 72 oC Dizayn : ABS, Dayanıklı ( Sarsıntı darbe ve yanma )

7 ATC Araç Takip Sistemleri
Referanslarımızdan bazıları…

8 TEŞEKKÜRLER


"ATC Araç Takip Sistemleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları