Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun."— Sunum transkripti:

1 Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim hakkı Sponsora ait olacak. Afişlerde Sponsor adı geçecek. Sponsor firma adı ile 81 il’deki 1500 Spor salonlu okula malzeme dağıtılacak. 1500 Okulda Sponsor firma adıyla Badminton Spor okulları başlatılacak. 1500 Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. 1500 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Sponsorluk Türk Spor TV’de 365 gün banttan anlatılıp yayınlatılacak. 2008 Müsabakalarımızda Kort kenarlarında Sponsorun reklam panoları olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak.

2 “Artık Türkiye’nin 81 ilinde
Öğrenci …………… sayesinde Spor yapacak”

3 PROJENİN TANIMI ve SPONSOR HAKLARI
Sponsor Firmanın Adı ile 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda “Badminton Spor Okulları’nın” başlatılmasıdır. Sponsor’a Geri Dönüşü: Projenin İsim hakkı, afiş ve pankartlarda Sponsor’un adı ile anılacak. 1500 Okula Firma’nın adı ile malzeme dağıtılacak. 1500 Okulda Sponsor firma adı ile Badminton Spor okulu başlatılacak. 1500 Okulun Beden Eğitimi öğretmenine Antrenörlük semineri verilecek. 1500 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor firmanın adı geçecek. Türk Spor TV’de 365 gün bu Sponsorluk banttan anlatılıp-yayınlanacak. 2008 Müsabakalarımızda Kort kenarlarında sponsor firmanın reklam panoları olacak. Badminton Spor Okullarına dağıtılacak ; * Raketlerin üzerinde “Sponsor firmanın hediyesidir” etiketleri olacaktır. * Dikme’lerin (File bağlanan demir) üzerinde “Sponsor firmanın hediyesidir” baskıları olacaktır.

4 Projelerin Amaç ve Hedefleri
81 İlde Badmintonun tanınması ve yaygınlaştırılması. 81 ilde MEB’e bağlı Spor Salonlarının aktif hale getirilmesi. 81 ilde Beden Eğitimi ve Sınıf Öğretmenleri’nin harekete geçirilmesi. 81 ilde çocukların sürekli yapabilecekleri bir sporla eğitilmeleri. 81 ilden Badminton Milli Takımı’nın alt yapısına sporcu yetiştirilmesi. 81 ilden Badminton da Uluslararası alanda başarı getiren sporcular yetiştirmek.

5 Somut Faydalar : Sponsor Firma 81 il-İlçe sınırları içerisinde ki 1500 okulda “Sponsor firma Badminton Spor Okulları” Projesinin İsim hakkı sahibi olarak en az birebir 1500 okul, öğrenci ve ailelerle birlikte yaklaşık kişiye ulaşmış olacaktır. 81 İlde görev yapan yaklaşık 1500 Beden Eğitimi veya Sınıf Öğretmeni Sponsor firmanın Potansiyel Antrenörü olacaktır.

6 Sponsorluk Alternatifleri ve İş Birliği Koşulları
Dağıtılacak Toplam Malzeme; Adet Badminton Raketi 1.500 Kutu Badminton Topu 1.500 Adet File 1.500 Adet Dikme (Spor salonu olan okullara) Her Bir Okula Dağıtılacak Malzeme; 10 Badminton Raketi 1 Kutu Top 1 File 1 Dikme

7 Sponsorluk Bedeli: 81 İlde 1500 Spor Salonlu Okulda Badminton Spor Okulları ve dağıtılacak Malzemelerinin ve Projenin bedeli: YTL

8 Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA
WEB: MAİL: Tel : Fax : Sponsorluk Hattı : Başkan Cep Tel :


"Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları