Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İşlem Yapılabilen Ensturmanlar Hisse Senedi, VIOP, Varant

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İşlem Yapılabilen Ensturmanlar Hisse Senedi, VIOP, Varant"— Sunum transkripti:

1 İşlem Yapılabilen Ensturmanlar Hisse Senedi, VIOP, Varant

2 TradeMaster üzerinden İMKB’de işlem görmekte olan hisse senetleri ve varantlar ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası’nda işlem gören tüm kontratlar üzerinde farklı emir tiplerini kullanarak alım ve/veya satım işlemleri gerçekleştirilir. Alım/satım ekranları özelleştirilebilir. Aynı ekran üzerinde yeni emir ekranını, vermiş olduğunuz gerçekleşen ve/veya bekleyen emirlerinizi takip edebilir, hesabınızın durumunu kontrol edebilir ve net pozisyonlarınızı görebilirsiniz. pasif emirler oluşturabilir ve bu emirleri toplu olarak tek tuşla piyasaya gönderilebiliyor. TradeMaster üzerinde kısa yol tuşları tanımlayabilir, piyasaya göndereceğiniz emrin lot miktarını ve fiyatını ayarlayıp hızlı bir şekilde gönderilebilir. İş Yatırım tarafından yayınlanmakta olan piyasalarda son durum, raporlar ve hisse senedi öneri listelerine platform üzerinden erişilebilir. Derinlik, detay, kademe bilgilerine program üzerinden erişilebiliyor. Yatırımcıların hesabına İş Yatırım tarafından tanınan limitler TradeMaster programına yüklenebilmekte ve yatırımcılar bu limitler dahilinde işlem yapabilmektedir Tüm piyasalar için kendilerine özgü tüm emir tipleri uygulanabilmektedir. (Limit , Piyasa ,KPY, vs.)

3 Login Penceresi İşlem Pencereleri

4 İşlemler Ekranı Pozisyonlar Ekranı

5 TradeMaster International, yatırımcıların, global piyasalardaki gelişmeleri detaylı,
derinlikli ve anlık olarak takip edebilmelerini sağlayan ve bu bilgiler ışığında, dünyadaki birçok farklı borsada hisse senedi ve vadeli kontrat işlemlerini kolay ve hızlı olarak yapmalarına olanak sağlayan işlem platformudur.

6 TradeMaster International aracılığıyla S&P, FTSE, Dax, Dow, Nasdaq gibi endekslerin vadeli işlem kontratlarında (future) işlem yapılabiliyor. TradeMaster International aracılığıyla yurtdışı piyasalarda yatırım fonu alım-satım işlemi yapılamamaktadır. Ücret ve komisyonlar ürün ve borsaya bağlı olarak değişmektedir. TradeMaster International'ın cep telefonu üzerinden uygulaması mevcuttur. TradeMaster International ile otuzu aşkın yabancı borsada işlem yapmak mümkündür.  *Kapsanan borsalar: Amerika Birleşik Devletleri (AMEX, NASDAQ, NYSE, OOTC, OTCBB, CME, ECBOT, GLOBEX, ICE), Almanya (FSE, EUREX), Avustralya (ASX, SFE), Avusturya (VIE), Belçika (BRU), Danimarka (CSE), Finlandiya (HSE), Fransa (PAR), Hollanda (AMS, LIFFE), İngiltere (LSE, ICE), İspanya (SIBE, MEFF), İsveç (SSE), İsviçre (SWX, VX), İtalya (MIL, IDEM), Japonya (OSAKA SX, TYO), Norveç (OSE), Portekiz (LISB), Singapur (SGX-DT). Verilen Emirlerde Süre ; iptal edilene kadar> İptal ediliene kadar (I.E.K)> Günlük > Haftalık> Aylık> Haftanın sonu> Ayın sonu> Yılın sonu > Takvimden spesifik gün olarak seçilebilir.

7 Program Görünümü

8 İşlem Penceresi

9 TRADE MASTER – FX Plus; Mayıs ayında müşterilere sunulmasıdüşünülüyor.
İş Yatırım Menkul Değerler, Foreks dünyasının ilk “açık işlem platformu” olan Tradable ile imzaladığı anlaşmayla TradeMasterFX Plus işlem platformunu müşterilerinin kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Uluslararası piyasalarda yeni nesil işlem platformu olarak da tanımlanan Danimarka merkezli Tradable’ın en önemli özelliği sistemin kişiselleştirilebilir olması.

10 FX İşlemleri için Meta Trader kullanılmaktadır.


"İşlem Yapılabilen Ensturmanlar Hisse Senedi, VIOP, Varant" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları