Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

啤酒瓶子建的寺庙 --- 泰国的万瓶寺 Tayland – Sisaket’ teki Wat Pa Maha Chedi Kaew mabedi, tamamen yörede çok içilen bir bira markasının cam şişeleri ile ilginç.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "啤酒瓶子建的寺庙 --- 泰国的万瓶寺 Tayland – Sisaket’ teki Wat Pa Maha Chedi Kaew mabedi, tamamen yörede çok içilen bir bira markasının cam şişeleri ile ilginç."— Sunum transkripti:

1

2

3 啤酒瓶子建的寺庙 --- 泰国的万瓶寺

4

5 Tayland – Sisaket’ teki Wat Pa Maha Chedi Kaew mabedi, tamamen yörede çok içilen bir bira markasının cam şişeleri ile ilginç bir şekilde gerçekleştirilmiş.

6 泰国四色菊府一家寺院的僧人 花费 25 年时间、用 150 万个 废弃的啤酒瓶搭建起了一座 “ 百万瓶寺 ” 。 “ 百万瓶寺 ” 是世界上唯一全部用啤酒瓶 建造的寺庙,

7

8 Bir milyondan fazla yeşil ve kahverengi şişe kullanılan yapıya 1984 te rahip hücrelerinin yapımı ile başlanmış. Sonraları şişe biriktirildikçe gerisinin yapıldığı ifade ediliyor. Binanın form bütünlüğüne bakıldığında sonucun ustaca kotarıldığını söylemek gerekir.

9 “ 百万瓶寺 ” 用了足足 25 年时间 才修建完工。 “ 百万瓶寺 ” 的僧人 早从 1984 年开始,就搜集废弃的 啤酒瓶,起初的目的是为了治理 当地的环境污染。但由于啤酒瓶 越来越多,他们最终作出一个惊 人决定 —— 将这些啤酒瓶当做建筑 材料,来修建一座寺庙。

10

11

12

13

14 Budist rahipler, binayı yapmak üzere yola çıkarken bir taraftan yararlı bir geri dönüşüm örneği yaratmak üzere şişeleri malzeme olarak kullanmayı seçmişler ve bölge halkını, Tayland güneşini son derece güzel biçimde yansıtarak parlayan bu özgün ve sıradışı mabede dönüştürmek üzere şişe toplamaya yönlendirmişler.

15

16

17

18

19 Artık bu özellikli mabed Kamboçya sınırı yakınlarında, Bangkok’un 650 km kuzeydoğusundaki Khun Have kentinde topluma alkol üzerine bir mesaj verme misyonuyla, dikili duruyor…

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 加工制作:高山雪莲 2010 年 6 月 8 日


"啤酒瓶子建的寺庙 --- 泰国的万瓶寺 Tayland – Sisaket’ teki Wat Pa Maha Chedi Kaew mabedi, tamamen yörede çok içilen bir bira markasının cam şişeleri ile ilginç." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları