Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BJK 100. Yıl ETKİNLİKLERİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BJK 100. Yıl ETKİNLİKLERİ."— Sunum transkripti:

1 BJK 100. Yıl ETKİNLİKLERİ

2 “Geleceğin Milli Sporcuları Yetiştiriliyor”
100. Yıl Teması 100. Yıl Teması BJK amblemi altında “Geleceğin Milli Sporcuları Yetiştiriliyor”

3 “Spor yapıyorum, başarıyorum!”
100. Yıl Teması “Spor yapıyorum, başarıyorum!”

4 100. Yıl İletişim Mesajları
Türkiye’nin ilklere imza atan, hem en köklü ve kurumsal hem de modern ve yenilikçi dünya kulübü Spor kulübü kimliğini sosyal yurttaş kimliğiyle bütünleştiren bir dünya görüşü Taraftarına sahip çıkan, aşırı fanatizmden kaçınan “fair play” örneği olgun ve yetkin spor anlayışı

5 BJK 100. Yıl Etkinlikleri 28 Şubat 2003 Ankara Ziyareti
Anıtkabir Ziyareti Cumhurbaşkanı, Başbakan, TBMM ve Genelkurmay Başkanı Ziyaretleri Uygulama: Ankara protokolüne ziyaret talebini belirten mektuplar gönderildi. BJK Anadolu Dernekleri ile görüşülerek Anıtkabir ziyareti hakkında bilgi verildi ve katılımları sağlandı. Konuyla ilgili basın, gönderilen program ve davet mektupları ile bilgilendirildi.

6 01 Mart 2003 İstanbul Programı
BJK 100. Yıl Etkinlikleri 01 Mart 2003 İstanbul Programı BJK 100. Yıl Anıtı Açılışı Beşiktaş Çarşı içinde 100. Yıl Anıtı açılış töreni gerçekleştirildi. Uygulama: Beşiktaşlı sanatçıların tasarımları arasından seçilen anıtın uygulaması BJK tarafından gerçekleştirildi. Açılış öncesi Çarşı içine asılan banner’la esnaf bilgilendirildi. Basın katılımı, gönderilen program ve davet mektupları ile sağlandı.

7 İnönü Stadı Açılış Kutlamaları, 2 Mart 2003
BJK 100. Yıl Etkinlikleri İnönü Stadı Açılış Kutlamaları, 2 Mart 2003 BJK 100. Yıl etkinliklerinin açılışı Beşiktaş – Göztepe maçı öncesinde İnönü Stadyumu’nda düzenlenen gösteriler ile gerçekleştirildi.

8 İnönü Stadı Açılış Kutlamaları, 2 Mart 2003
BJK 100. Yıl Etkinlikleri İnönü Stadı Açılış Kutlamaları, 2 Mart 2003 PROGRAM: Saha kenarında üstü bayraklarla örtülü dev BJK pastası yer almaktadır. Stadyum karartılır. 18: Yıl Belgeseli gösterilir 18:10 Sunucu konuşmaya başlar, alt fondan müzik verilmektedir . Şeref Görkey & Feyyaz Uçar meşalenin yakılacağı noktaya doğru yürümeye başlar. Takip spotları ile Şeref Görkey & Feyyaz Uçar’ın yürüyüşleri ve Quantum izlenir Quantum sıfırlanır, Şeref Görkey & Feyyaz Uçar tarafından meşale yakılır. Meşalenin yanmasıyla birlikte tribünde ışık seli akar ve havai fişek gösterisi başlar. Saha kenarında yer alan Dev BJK pastası üstündeki bayraklar, 100 çocuğun ellerinde balonlar ile pastaya koşması ile kaldırılmaya başlar. Bu sırada yönetim kurulu da

9 BJK-Göztepe Maçı - İnönü Stadı Kutlamaları
BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK-Göztepe Maçı - İnönü Stadı Kutlamaları pastaya doğru yürümeye başlar. Çocuklar ve kurul saha içinde yerini aldığında dev pasta ortaya çıkar. Pastanın ışıkları yakılır. Müzik olarak Happy Birthday şarkısı çalar. Başkan konuşma yapar ve pastayı kızı ile birlikte keser. Başkanın pastayı kesmesi ile birlikte çocuklar ellerindeki balonları havaya bırakır, ışık tarama başlar. Aynı anda tribünlerde pasta servisi başlar. Hisset şarkısının opera sanatçılarından oluşan koro tarafından söylenmeye başlamasıyla başkan ve çocuklar sahadan ayrılır. Led ekran ve scoreboard’dan seyircilerin görüntüsü verilir. 18:40 Gösteri Maçı yapacak olan eski futbolcular sunucunun anonsuyla sahaya çıkar. 19:30 BJK – Göztepe takımları ısınmak için sahaya çıkar 20:00 İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu BJK – Göztepe Maçı

10 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. Yıl Belgeseli
BJK 100. Yıl Marşı & Şarkısı PTT 100.yıl Hatıra Pulu PTT 100.yıl Hatıra Parası Milli Piyango Özel Çekilişi

11 YAVRU KARTAL TIRI - ROADSHOW
BJK 100. Yıl Etkinlikleri YAVRU KARTAL TIRI - ROADSHOW Yavru kartal Tırı ile ilden ile roadshow düzenlenerek gittiği illerde çocuklara; Tır çevresinde minyatür futbol, Basketbol ve Voleybol spor alanları oluşturularak müsabakalar düzenlendi, BJK forması, top gibi promosyonel ürünler dağıtıldı Gelen tüm öğrenciler Yavru Kartal Kulübüne üye yapıldı. Uygulama: Projenin uygulaması BJK Pazarlama Departmanı tarafından gerçekleştirildi.

12 BJK 100. Yıl Etkinlikleri 23 Nisan Çocuk Şenliği
Beşiktaş Küçük Çiftlik Lunapark’ta MEB desteğiyle belirlenen Beşiktaş İlçesi sınırlarında yer alan İlkokulların ve BJK Koleji öğrencilerinin katılımları ile 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlenmiştir. Şenlik kapsamında; Lunapark eğlencelerinin yanı sıra, animasyon ekibi hizmet verdi, canlı müzik performansı sergilendi ve Ayso Gıda ile yapılan işbirliği neticesinde açık büfe ikram alanları oluşturuldu, Katılımcı öğrencilere BJK futbolcularının maskeleri ile kırtasiye malzemeleri hediye olarak verildi, “Çocuklar Duymasın Ekibi”nin yanı sıra BJK yönetim kurulu üyeleri de aileleri ile birlikte etkinliğe katıldı.

13 BJK 100. Yıl Etkinlikleri 23 Nisan Çocuk Şenliği Uygulama:
MEB desteğiyle Beşiktaş ilçesinden davet edilecek okullar belirlendi. Okullara program & davet mektupları gönderilerek katılımları sağlandı. Animasyon ekibi kiralandı AYSO Gıda ile sponsorluk anlaşması yapılarak, ücretsiz ikram büfeleri kuruldu. Etkinliğe basın davet edildi, etkinlik sonrasında katılamayan medya mensuplarına basın bültenleri gönderildi.

14 Tesyev İşbirliği İle Engellilere Özel Spor
BJK 100. Yıl Etkinlikleri Tesyev İşbirliği İle Engellilere Özel Spor Turnuvası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası: Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve TESYEV işbirliği ve ile Mayıs – 1 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen “Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası” kapsamında Türkiye genelinde 1. ve 2. ligde yer alan 8 takım 2 ayrı kategoride mücadele etmiştir. Yoğun bir katılımın sağlandığı turnuvanın açılış atışı, “Kendimi Engelletmem” kitabının yazarı Gérald Métroz tarafından gerçekleştirilmiştir. Turnuvanın son günü yapılan çekilişte ise, 16 şanslı izleyici BEKO’nun hediyelerini ve imzalı 100.Yıl formalarıyla toplarını kazanmıştır.

15 Tesyev İşbirliği İle Engellilere Özel Spor
BJK 100. Yıl Etkinlikleri Tesyev İşbirliği İle Engellilere Özel Spor Turnuvası Uygulama: TESYEV aracılığı ile Türkiye 1. ve 2. ligindeki takımlar ile bağlantıya geçilerek turnuvaya davet edilmiştir. Takımların konaklama ve ulaşımları sağlanmıştır. Turnuvanın açılış atışı için Gérald Métroz Türkiye’ye davet edilmiştir. Final maçı CNN Türk’ten yayınlanmıştır Koltuk numarasına göre çekilişler düzenlenmiştir Okullardan ve Rotary Klüp bünyesinden taraftar destek grupları yaratılmıştır

16 Tesyev İşbirliği İle Genç Nesli Bilinçlendirme Kampanyası
BJK 100. Yıl Etkinlikleri Tesyev İşbirliği İle Genç Nesli Bilinçlendirme Kampanyası Genç nesli engelliler konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında 2 ilköğretim okulu ziyaret edildi. Bilinçlendirici konferans öncesinde okulun kafeteryasında satranç gösteri maçı düzenlenmiştir. Okulun en iyi beş satranç oyuncusu görme engelli oyuncular ile satranç oynarken, her sınıf dersten dışarı alınarak, sessiz bir şekilde 10 dakika karşılaşmaları izlemeye davet edilmiştir.

17 Tesyev İşbirliği İle Genç Nesli Bilinçlendirme Kampanyası
BJK 100. Yıl Etkinlikleri Tesyev İşbirliği İle Genç Nesli Bilinçlendirme Kampanyası Konferans Programı: TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer’in bilgilendirici konuşması (20dk) Görme engelli ikiz kardeşlerin (hukuk doktoru ve müzisyen) konuşması (10-12dk) Bedensel engelli bir kişinin konuşması (10dk) Soru – Cevap (20dk) Görme engelli ikiz kardeşlerin mini resitali (5dk)

18 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL BALOSU
BJK 100. Yıl Balosu; devlet protokolü, spor camiası, iş ve sanat dünyasının tanınmış simalarının yer aldığı 2000 davetlinin katılımı ile 21 Haziran tarihinde İnönü Stadyumu’nda düzenlendi. Detaylı Akış: Arabaları valet parking görevlileri tarafından teslim alınan davetliler kırmızı halı ve güvenlik elemanlarının çevrelediği bariyerler arasından yürüyerek 19 Mayıs kapısından giriş yapar. 19 Mayıs kapısı içinde yer alan karşılama desklerinde görevli hostesler davetlilerinin masa numaralarını gösteren güvenlik kartlarını verir ve kokteyl alanına yönlendirir.

19 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL BALOSU
19:30-20:30 Davetlilere Kokteyl Alanında CD’den müzik yayını 20:30 Davetliler yemek alanına host ve hostesler tarafından yönlendirilir. Davetliler içeri alındığı anda 35 kişilik orkestra çalmaktadır. Davetliler sıra başlarındaki hostlar tarafından masalarına yönlendirilir. Ekranlarda BJK ve 100. Yıl logoları yer almaktadır. Zaman zaman ekranlarda misafirlerin ve sahnenin görüntüleri yer almaktadır. İçki ve yemek servisi yapılmaktadır.

20 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL BALOSU
22:15 Yılmaz Erdoğan ve Çağla Kubat sahnededir açılışı yaparlar Tüm sahne üstü görüntüleri 2 Led ekran ve 2 Digiwall’dan yansıtılır Kayahan’ın Siyah Beyaz Aşk şarkısı eşliğinde 5-6 dakikalık sezon görüntüleri ekranlara gelir. Görüntüler ekrandayken Takım ve Teknik Ekip sahnede yerini almıştır Yıl Marşı çalar. Başkan konuşmasını yapar ve kupa başkana takdim edilir. Beşiktaş Sen Bizim Her Şeyimizsin eşliğinde sahne kenarı fıskiyeler ve ışık seli başlar. Sahneden inilirken Havai Fişek Gösterisi (5dk) 22:30 Senfoni orkestrası 55 kişi olmuştur Sertab Erener’in orkestrası yerlerini almaktadırlar MC ilk sanatçı Sertab Erener’i sahneye davet eder Sertab Erener 7 şarkı söyler

21 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL BALOSU
23:00 MC sahnede 100 Yılın 11’i Ödül Töreni’ni anons eder Vefat etmiş ödül sahipleri yakınları aynı masada yer almaktadır Tuğrul Yenidoğan’ın hazırladığı belgesel ekranlara yansıtılır MC ödülleri vermek üzere başkan ve grubu sahneye davet eder. MC, 3. ve 2.’yi anons ettikten sonra 1.’yi 15 sn.’lik görüntüsü eşliğinde açıklar ve ödül alacak kişiyi, yoksa yakınını sahneye davet eder. Enstrümantal 100.Yıl Marşı çalmaktadır. Tüm ödül sahiplerinin sahnede toplu duruşu ve sahneden inerler 23:30 Nilüfer’in orkestrası sahnede yerini alır MC sanatçı Nilüfer’i davet eder Nilüfer 7 şarkı söyler

22 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL BALOSU
24:00 MC sahneye Anadolu Ateşi’ni davet eder Anadolu Ateşi 20 dakikalık performans sergiler MC tüm davetlileri partiye davet eder 00:30 Haydi Hisset eşliğinde parti alanına geçilir Parti alanında DJ Uğur Krik çalmaktadır İçki, kahve, konyak, meyva ikramı yapılmaktadır 02:00 Kremalı Kuşkonmaz ve İşkembe Çorbası ikramı başlar 03:00 Davetliler itfaiye kapısından çıkış yapar. Valet parking görevlileri arabalarını davetlilere teslim eder

23 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL BALOSU GECEYE AİT DETAYLAR
SANATÇILAR Sertab Erener Nilüfer / Yeni albümünden 2 parçayı ilk defa baloda seslendirdi ve birini BJK’ya hediye etti Anadolu Ateşi DJ Uğur Krik SUNUCULAR Yılmaz Erdoğan Çağla Kubat

24 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL BALOSU SES & IŞIK - SAHNE
650 m2 sahne kuruldu WAT ışık kullanıldı Stad ışığı hiç kullanılmadı lokal ışıklandırma yapıldı. Sky Tracker’lar ile gökyüzü tarandı Dünyanın en gelişmiş ses sistemi “line wave” kullanıldı. Bu sayede m2’lik stadın her noktasında sesin aynı olması sağlandı. HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ: 260 adet şelale 1.000 adet havai fişek kullanıldı

25 BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL BALOSU TRIBÜNLER
Tribünlerin kaplanmasında m siyah - beyaz kumaş kullanıldı 2.000 adet mum dekorasyon amaçlı kullanıldı Masalardaki çiçek aranjmanlarında karanfil, lilyum, gül Antalya’dan dev palmiyeler getirtildi STAD BÖLÜMLEME Stad kokteyl, yemek alanı ve parti alanı olmak üzere 3 bölüme ayrıldı. Seperasyonlar BJK’nın 100 yıllık tarihini aktaran resimlerle süslendi. MOBİL TUVALET 70 adet mobil tuvalet kullanıldı STAD ZEMİN 6.000 m2’lik alan çime zarar vermeyen özel malzeme ile kaplandı

26 BJK 100. YIL SİYAH BEYAZ SERGİSİ
BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL SİYAH BEYAZ SERGİSİ Evin Sanat Galerisi işbirliği ile Dolmabahçe Kültür Merkezi’nde siyah&beyaz resim, heykel ve grafik dallarında sergi düzenlenmiştir. Sanatçılar: Resul Aytemur Antonio Cosentino Ahmet Umur Deniz Neş’e Erdok Mahir Güven Mustafa Horasan Hüsnü Koldaş Temur Köran Turgut Mutlugöz İrfan Okan Mustafa Pancar Nesrin Sağlam Nedret Sekban Selahattin Yıldırım Serdar Tekebaşoğlu Orkun Ertem

27 BJK 100. YIL SİYAH BEYAZ SERGİSİ
BJK 100. Yıl Etkinlikleri BJK 100. YIL SİYAH BEYAZ SERGİSİ Uygulama: Sergide yer alan tüm sanatçılara BJK tarihçesi ve 100. Yıl teması ile ilgili brief verildikten sonra kendi alanlarında BJK’dan esinlenerek bir eser hazırlamaları istenmiştir. Sergi öncesinde özel röportaj çalışmaları yapılmıştır. Röportajlarda, klüp yöneticileri, futbolcular ve sanatçılar biraraya getirilmiştir. Ulusal medya serginin resepsiyonuna davet edilmiştir.


"BJK 100. Yıl ETKİNLİKLERİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları