Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ"— Sunum transkripti:

1 ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

2 103-1 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE PAZARLANMASI

3 103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması
FAYDALANICI KRİTERLERİ İşyeri açma ve Çalışma ruhsatına sahip olmak Gıda Onay Belgesine Sahip olmak Ulusal Vergi Sistemi’ne kayıtlı olmak Yeni işletme olması durumunda sadece Ulusal Vergi Sistemine kayıt kriteri başvuru aşamasında sağlanmalıdır ve bu işletmelerde diğer sertifikalar yatırımın sonunda aranır.

4 Mesleki yeterliliğini kanıtlamalı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması Mesleki yeterliliğini kanıtlamalı Başvuru yapılan alanda Meslek ve Teknik Lisesi diploması veya ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora diploması veya Başvuru yaptığı alanda en az 3 yıllık iş tecrübesi Tüzel kişiliklerde en az bir daimi çalışanı; başvuru yapılan alanda diplomaya sahip veya en az 3 yıllık iş tecrübesi

5 103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması
SPESİFİK UYGUNLUK KRİTERLERİ Süt İşleme Tesisleri En az 10 En fazla 70 ton süt işleme kapasitesi 103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanm Süt toplama merkezleri Maksimum 70 ton süt toplama kapasitesi

6 103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması
UYGUN HARCAMA TUTARI Süt İşleme tesisleri Süt toplama merkezleri En Az En Az En Fazla En Fazla

7 Kamu katkısı toplam uygun harcama miktarı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması YARDIM ORANI Kamu katkısı toplam uygun harcama miktarı %50

8 UYGUN YATIRIMLAR Yapım işi
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Yapım işi Süt işleme tesislerinin ve süt toplama merkezlerinin kurulması , modernize edilmesi ve genişletilmesi ile ilgili inşaat işleri

9 Çevrenin korunması atıkların işlenmesi için gerekli inşaat işleri
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Yapım işi Çevrenin korunması atıkların işlenmesi için gerekli inşaat işleri

10 UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı Süt Ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi Ve Pazarlanması İçin gerekli makine ekipmanlar

11 UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı Hijyen ve kalite kontrolü amacıyla makine, ekipman ve teknolojinin satın alınması

12 UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı Gıda güvenlik sistemlerinin kurulumu için gerekli makine, ekipman ve sistemlerin satın alınması

13 UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı Ara ürünlerin ve işlenebilir atıkların yeniden işlenmesi ile atıkların işlenmesi ve eliminasyonu için makine ve ekipman satın alınması

14 UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı Paketleme makine ve ekipmanlarının satın alınması

15 UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı Hammadde analizleri için gerekli alet ekipmanlar

16 UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması UYGUN YATIRIMLAR Makine- Ekipman Alımı Bilişim teknolojileri ve yazılım dahil, özel teknolojik ekipmanın satın alınması

17 PROJE SEÇİMİ İÇİN SIRALAMA KRİTERLERİ
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması PROJE SEÇİMİ İÇİN SIRALAMA KRİTERLERİ SÜT İŞLEME TESİSİ Yan ürün işlenmesine yönelik yatırımlar 20 Hammaddenin minimum %30’unun üretici örgütlerinden veya sözleşmeli üreticilerden sağlanması 30 Gıda güvenliği yönetim sistemlerinin kurulumu Hammaddenin en az % 25 ini 101 alt tedbiri kapsamında başvuru yapmış üreticiden alması

18 PROJE SEÇİMİ İÇİN SIRALAMA KRİTERLERİ
103-1 Süt Ve süt ürünlerinin İşlenmesi Pazarlanması PROJE SEÇİMİ İÇİN SIRALAMA KRİTERLERİ SÜT TOPLAMA MERKEZİ 500’den fazla üyeye sahip olması 50 Hammaddenin minimum %30’unun üretici örgütlerinden veya sözleşmeli üreticilerden sağlanması 30

19 Akyazı Mah. 793. Sokak No:18 Merkez
İLETİŞİM BİLGİLERİ: TKDK ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YARDIM MASASI ADRES Akyazı Mah Sokak No:18 Merkez

20 Teşekkürler


"ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları