Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Caner,havaların ısınmasıyla çok ………… olmuştu. Artık evde sıkılarak oturmak yerine arkadaşlarıyla top oynayıp eğlenebileceği için seviniyordu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Caner,havaların ısınmasıyla çok ………… olmuştu. Artık evde sıkılarak oturmak yerine arkadaşlarıyla top oynayıp eğlenebileceği için seviniyordu."— Sunum transkripti:

1

2 Caner,havaların ısınmasıyla çok ………… olmuştu. Artık evde sıkılarak oturmak yerine arkadaşlarıyla top oynayıp eğlenebileceği için seviniyordu.

3 Top oynadıktan sonra sıcaktan bunalan Caner evlerinin yakınındaki bir gölette tehlikeli olmasına rağmen yüzmek istemiş, yüzerken ayağına bir şey batan Caner çok ………….

4 Gölete atılan bir tahtadan ayağına çivi batan Caner’in çok ……………. Bir daha “tehlikeli” uyarısı bulunan yerlerde daha dikkatli olmaya karar verdi ve evinin yolunu tuttu.

5 Eve gitmek için otobüse binen Caner hemen boş bulduğu bir koltuğa oturdu,kendinden sonra binen yaşlı teyzeyi görmemezlikten gelen Caner’i, biletçi amca yer vermediği için uyardı. Caner bu durumdan çok …………

6 Eve gelen Caner’in karnı çok ………. Annesinin hazırladığı yemeklerden çok yiyen Caner’in midesi yemekten sonra ağrımaya başlamış,neyseki biraz hareket ettikten sonra midesindeki ağrı dinmiş.

7 Midesinin ağrısı geçen Caner kardeşi ile birlikte …………. Öğretmeninin haftasonu için verdiği ödevleri tamamlayan Caner artık çok yorulmuş ve yatmaya karar vermiş.

8 Yorucu bir gün geçiren ve çeşitli maceralar yaşayan Caner, gün sonunda güzel masallar görmek için pijamalarını giyinmiş ve bütün gece mışıl mışıl ………. (Metin tarafımdan yazılmıştır.)


"Caner,havaların ısınmasıyla çok ………… olmuştu. Artık evde sıkılarak oturmak yerine arkadaşlarıyla top oynayıp eğlenebileceği için seviniyordu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları