Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Önder Olunuz… BAŞKAN: ERDAL SAMUR

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Önder Olunuz… BAŞKAN: ERDAL SAMUR"— Sunum transkripti:

1 2006 - 2007 Önder Olunuz… BAŞKAN: ERDAL SAMUR
Bill Boyd Uluslararası Rotary Başkanı Murat Çelik Ur.2420.Bölge Guvernörü

2

3 Altunizade R.K. ile ortak “Su Yönetimi” ve “Nüfus ve Kalkınma” konulu bilgilendirme semineri organizasyonu yaptık.

4 Başka Kulüplerle 5 adet “Ortak Toplantı” yaptık.
Başka Kulüplerle 5 adet “Ortak Toplantı” yaptık. .

5 2006 - 2007 KONUŞMACILARIMIZ Öztürk Pekin “Anılarım”
Rtn.Cem Yazıcı “İş ve Siyasi Hayatım” Rtn. Ateş Kıvılcım “Rotary’nin Dünü ve Bu Günü” Rtn. Mithat Kıyak “Stres Yönetimi” Prof. Dr. Süheyl Batum “Avrupa Birliği ve Türkiye” Rtn. Hatice Şarizi “Osmanlı Mutfağı” Yiğit Bulut “Ekonomi” Rtn. Rafet Saltık “Üyelik Geliştirme” Rtn. Selami Yıldırım “Hedeflerle Başarı Yönetimi” Ali Akbudak “Toplum Örgütleri İçinde Masonlar” Selçuk Bulut “Modüler Kabin Sistemleri” Hami Ecevit “Ocakbaşı ve Yararları” konulu sunumları yaptılar.

6 Yelpaze Dergisi genel yayın müdürü ile özel görüşmeler sonucu Bahçeşehir’deki tüm STK Başkanları ile Kulübümüzün liderliğinde ortak bir toplantı düzenlenmiş ve Bahçeşehir’in sorunları masaya yatırılarak çözüm arayışları yapılmıştır. Bundan sonra her ay STK toplantılarının yapılması kararı alınmış ve bu toplantıların yöre halkına duyurulması sağlanmıştır.

7 10.Yıl etkinliklerimizi Gelecek Dönem Guvernörümüz Hasan Tahsin Tuğrul, Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın , çok değerli misafirlerin ve Kulüp üyelerinin katılımları ile Radisson Sas Hotel’de müzikli ve sürprizlerle dolu bir yemek organizasyonu ile başlattık. .

8 .

9 2006 - 2007 10.YIL ETKİNLİK ve KUTLAMA
Belediyenin Bilboardlarından istifade edilerek 10.yıl kutlamalarımızın duyuruları yapılmıştır. 10.YIL ETKİNLİK ve KUTLAMA

10 Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi ve Göztepe Rotary Kulübü ile birlikte gerçekleştireceğimiz anne baba eğitimi etkinliği için afişlerimiz hazırlanıp eğitimler devam etti .

11 Anne Baba Eğitimi ( numaralı Matching Grant Projesi): Bahçeşehir Rotary Kulübü”nün liderliğinde Bölgeden Bahçeşehir, Çorlu, Göztepe; Bölgeden Samsun ve Elazığ; Bölgeden Bursa Uludağ, Marmaris ve Göcek Rotary Kulüplerinin ve Bölgeden Gwinnet County ve Braselton Rotary Kulüplerinin katıldığı dolarlık bu projede: Anne ve Baba adayı eğitimi projemizin ilk ayağını Anne Adayı Eğitimi olarak Avcılarda tamamladık. .

12 AVCILAR’DA TAMAMLANAN; Anne Baba Eğitimi .

13 Anne Baba Eğitimi ( ELAZIĞ EĞİTİMİ): .

14 Anne Baba Eğitimi ( MARMARİS EĞİTİMİ): .

15 Anne Baba Eğitimi ( ÇORLU EĞİTİMİ): .

16 2006 - 2007 TOFD İLE ORTAK PROJELER ENGELSİZ EĞİTİM PROJESİ
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği arasında yapılan protokol kapsamında özürlü öğrencilerin okullarda kullanımına uygun standartlarda mimari düzenlemeler yapılması için çalışmalar tamamlandı.Okulların mimari düzenleme inşaatları etap etap yapılmaktadır. Bu kapsamda aşağıdaki okulların tadilat işleri tamamlanarak teslim edilmiştir. BEŞİKTAŞ: İzzetpaşa(Mustafa Sarıgül) İlköğretim Okulu ZEYTİNBURNU: Haluk Ündeğer İlköğretim Okulu HALKALI: Şehit Er Müslüm Zengin İlköğretim Okulu BAKIRKÖY:Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu GAZİOSMANPAŞA: Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu ATAKÖY: Gazi İlköğretim Okulu YEŞİLKÖY: Şenlikköy İlköğretim Okulu . TOFD İLE ORTAK PROJELER

17 2006 - 2007 TOFD İLE ORTAK PROJELER Bir rampa ile engel kalktı
3 basamak bile engeldi Tekerlekli sandalye giremiyordu.. Artık kullanılabiliyor…… . TOFD İLE ORTAK PROJELER

18 TOFD İLE ORTAK PROJELER
ENGELLİ BAKIM EVİ PROJESİ Engelli bakımevi projesi çalışmaları tamamlanmış, işin keşif bedeli hazırlanmış ve belediyeye ruhsat müracaatı yapılmıştır.. . TOFD İLE ORTAK PROJELER

19 BİLİNÇLENDİRME KİTAPÇIĞI
TÜKETİCİ BİLİNÇLENDİRME KİTAPÇIĞI Bahçeşehir halkına dağıtılmak amacıyla Tüketici Bilinçlendirme El Kitapcığı bastırılarak Bölge yerel yayın organı Yelpaze Dergisi içinde dağıtımı organize edilmiştir. .

20 2006 - 2007 BİR KEREDEN BİRŞEY OLMAZ MI ?
Madde bağımlısı  insanlara nasıl yardım edebilirsiniz? BİR KEREDEN BİRŞEY OLMAZ MI ? Eğer ben kendimde bağımlılık problemi fark edersem , kendim ne yapabilirim? Öğrencilere dağıtılmak üzere Uyuşturucular hakkında bilgilendirme kitapçığının ön hazırlıklarını tamamladık. .

21 Yaklaşık sekiz aydır yürütülen internet ortamındaki görüşmeler neticesinde Amerika”dan “Bellevue Breakfast Rotary Clup”ile ortak Bilgisayar laboratuarı projemizi Matching Grant kapsamında gerçekleştirdik.. .

22 Amerika’da 5030.Bölge Bellevue Breakfast Rotary Club ile ortak $ tutarında Bilgisayar Laboratuarı projemizi Matching Grant kapsamında gerçekleştirerek okullara dağıtımı ve sistemlerin kurulması tamamlanmıştır.Partner Kulüp olarak destek verdiğimiz proje kapsamında 320 Bilgisayar ile bu sitemlere entegre yazıcı, scanner ve projeksiyon cihazı verilmiştir. .

23 5030.Bölge Bellevue Breakfast Rotary Club üyeleri ile bilgisayarların montajı için Nisan’da Amerika’ dan gelen 11 Rotaryen ve 14 öğrenciyi ağırladık. .

24 . Ve…. Nihayet bilgisayarlarımızı gümrükten alabildik

25 Rotary Engelli Parkı ROTARY 2420 BÖLGE ROTARY 2420 BÖLGE
Proje…Bahçeşehir Rotary Kulübü” ROTARY 2420.BÖLGE Uygulama…Karaköy Rotary Kulübü

26 Dragos Engelli Parkı 2420.Bölge nin yapmayı planladığı Dragos Engelli Parkı için üstlendiğimiz Proje sponsorluğunu bir kulüp üyemizin yaptığı projeler ve sunular ile yerine getirdik.

27 Görev Teslimi gerçekleşiyor…


"Önder Olunuz… BAŞKAN: ERDAL SAMUR" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları