Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor."— Sunum transkripti:

1 Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim hakkı Sponsora ait olacak.Afişlerde Sponsor adı geçecek. Sponsor firma adı ile istediği il’deki 20 veya 40 okula malzeme dağıtılacak. 20 veya 40 Okulda Sponsor firma Squash Spor okulları başlatılacak. 20 veya 40 Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. 20 veya 40 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında Sponsor firma reklam panoları olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak.

2 “Artık …………… ’da 200 veya 400 bin Öğrenci …………… sayesinde Spor yapacak”

3 PROJENİN TANIMI ve SPONSOR HAKLARI
Sponsor firmanın belirleyeceği bir ilde spor salonunda “…………………Yaş gruplarından birinde Türkiye Squash Şampiyonası” yapılmasıdır. Sponsor’a Geri Dönüşü : Projenin İsim hakkı,afiş ve pankartlarda Sponsor’un adı ile anılacak. 20 veya 40 Okula Firma’nın adı ile malzeme dağıtılacak. 20 veya 40 Okulda Sponsor firma adı ile Squash Spor okulu başlatılacak. 20 veya 40 Okulun Beden Eğitimi öğretmenine Antrenörlük semineri verilecek. 20 veya 40 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor firmanın adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında sponsor firmanın reklam panoları olacak. Squash Spor Okullarına dağıtılacak ; * Raketlerin üzerinde “ Sponsor firmanın hediyesidir” etiketleri olacaktır.

4 Projelerin Amaç ve Hedefleri
Seçilen ilde Squash’ın tanınması ve yaygınlaştırılması. Seçilen ilde Spor Salonlarının aktif hale getirilmesi. Seçilen ilde Beden Eğitimi ve Sınıf Öğretmenleri’nin harekete geçirilmesi. Seçilen ilde yaşayan çocukların sürekli yapabilecekleri bir sporla eğitilmeleri. Seçilen ilden Squash Milli Takımı’nın alt yapısına sporcu yetiştirilmesi. Seçilen ilden Squash’ta da Uluslararası alanda başarı getiren sporcular yetiştirmek.

5 Somut Faydalar Sponsor Firmanın belirleyeceği il-İlçe sınırları içerisinde ki 20 veya 40 okulda “Sponsor firma Squash Spor Okulları” Projesinin İsim hakkı sahibi olarak en az birebir okul, öğrenci ve ailelerle birlikte yaklaşık kişiye ulaşmış olacaktır. Seçilen İl sınırları içerinde görev yapan yaklaşık Beden Eğitimi veya Sınıf Öğretmeni Sponsor firmanın Potansiyel Antrenörü olacaktır.

6 Sponsorluk Alternatifleri ve İş Birliği Koşulları
Dağıtılacak Toplam Malzeme; 200 veya 400 Adet Squash Raketi 200 veya 400 Squash Topu Her Bir Okula Dağıtılacak Malzeme; 10 Badminton Raketi 20 Squash Topu

7 Sponsorluk Bedeli “Yaş grupları Türkiye Squash Şampiyonası”
ve Bütün Sponsor haklarının toplam bedeli : YTL (20 Okula Malzeme dağıtımı olursa) YTL (40 Okula Malzeme dağıtımı olursa )

8 Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA
WEB: MAİL: Tel : Fax : Sponsorluk Hattı Başkan Cep Tel :


"Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları