Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR."— Sunum transkripti:

1 DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN

2 BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR

3 Yurtdışına gitmek isteyen personel olurlarını hazırlamak için bu ekrandan sisteme giriş yapmaktadır.

4 GÖREVE GİDECEK PERSONELİN KULLANDIĞI EKRANLAR Başvuru ekranlarında ilk sekmede yer alan ekran ‘Kayıtlı Görevler ve Görev Raporları’ Ekranıdır. Bu ekran üzerinden görevli personelin daha önceki görevlerine ait bilgiler ve görev dönüşü uygulamaya yüklediği görev raporları ile özet bilgi notu raporuna ulaşabilir.

5 GÖREVE GİDECEK PERSONELİN KULLANDIĞI EKRANLAR Başvuru Ekranlarında ikinci sekmede yer alan ‘Yeni Görev Başvurusu’ alanı, yurtdışı göreve gidecek olan personelin başvuru işlemlerinin gerçekleştirdiği ekrandır.

6 GÖREVE GİDECEK PERSONELİN KULLANDIĞI EKRANLAR Başvuru Ekranlarında üçüncü sekmede yer alan ‘Görev Başvuruları ve Durumu’ alanında yapılan yeni yurtdışı görev başvuruları bilgileri ve başvuruların durumları yer almaktadır.

7 Yetki Kontrollü Giriş Ortak bir giriş ekranı ile yetki kontrollü olarak Dış İlişkiler Bilgi Sistemine giriş sağlanmaktadır.

8 UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI MENÜSÜ Uygulama yöneticisi yetkisiyle sisteme girildiğinde, yukarıda yer alan menü ile gerekli modüllere ulaşım sağlanır. İlk menü görevler menüsüdür. Görev menüsünün altında yer alan başvurular alanı ile uygulamanın yönetim ekranları anlatılacaktır.

9 UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI BAŞVURULAR Başvurular menüsünden, görevli personellerin yaptıkları yurtdışı görev başvuruları listesine ulaşılmakta ve başvurular toplu veya tekli görev şeklinde kaydedilerek, sistemde görev kaydı yapılmış başvuru durumuna getirilmektedir. İstenirse bu ekran üzerinden kişiye başvurusu ile ilgili bilgi mesajı gönderilebilir, başvurusu pasif duruma getirilebilir ve başvuru detayları görüntülenebilir.

10 Bilgi mesajı ekranı, görev başvurusu yapan personele görev başvurusu ile ilgili hatırlatma veya bilgilendirme amacıyla mesaj göndermek için kullanılan yönetim ekranıdır. UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI BAŞVURULAR – BİLGİ MESAJI

11 Görev raporları ekranı, görevli personellerin görev sonrası sisteme yükledikleri görev raporlarının listelendiği ve dosya olarak indirilebildiği ekrandır. UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI GÖREV RAPORLARI Ekranın üst kısmında yer alan arama bölümünden görev raporları durumlarına göre seçilerek listelenebilir.

12 Görevler ekranı, yurtdışı görev olurlarının listesine ulaşılan ekrandır. Bu ekran üzerinden olur detayları görülebilir, görevin durumu değiştirilebilir veya görevin iptal oluru oluşturulabilir. UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI KAYITLI GÖREVLER (OLURLAR) Ekranın üst kısımında yer alan detaylı arama modülü ile olurlar tüm detay bilgileri ile aranabilir.

13 UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI GÖREV DETAYLARI ve OLUR ÇIKTISI ALMA Görev detayları ekranı üzerinden göreve ait detay bilgilere ulaşılabilir. Kayıtlı görevin imza yetkilileri seçilerek görev olurları alınabilir.

14 UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI GÖREV DETAYLARI ve KİŞİ BİLGİLERİ Görev detayları ekranı ikinci sekmesinden yer alan ‘Kişi Bilgileri’ ekranı üzerinden görev dahil olan kişi veya kişilere ait bilgilere ulaşılabilir. Göreve kişi ekleme ve görevden kişi çıkarma işlemleri bu ekran üzerinden yapılabilir.

15 UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI GÖREV DETAYLARI ve GÖREV KAPATMA İŞLEMLERİ Görev detayları ekranı üçüncü sekmesinden yer alan ‘Görev Kapatma’ ekranı üzerinden görevin, evrak dosya no ve evrak tarihi girilerek görevin kapatma işlemi yapılabilir. Görev kapatma işlemi sonrası görev aktiflik durumunu kaybederek arşivde saklanır ve raporlama ekranlarına yansır duruma gelir.

16 UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI DAVETLER Davetler ekranı, yurtdışından gelen davetlerin kaydedildiği, detaylı arama ile sorgulanabildiği ve davetlerin takip edildiği ekrandır.

17 UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI RANDEVULAR Randevular ekranı, yurtdışından gelen randevularım kaydedildiği, detaylı arama ile sorgulanabildiği ve randevuların takip edildiği ekrandır.

18 UYGULAMA YÖNETİCİSİ EKRANLARI RAPORLAR Görevlere ait raporların alındığı ekrandır, gelişmiş arama modülü ile çoklu seçim yapılarak ; Görev türlerine, yıllara ve ülkelere göre arama yapılarak, görev listelerine ulaşılabilir.

19 Görevlere ait grafik raporların alındığı ekrandır, gelişmiş arama modülü ile arama yapılarak, bar, pasta veya çizgi grafik şeklinde farklı grafik raporlar alınmasını sağlar.

20 TEŞEKKÜRLER...


"DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları