Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Referans Hekim İl Sorumlusu TÜİK Bölge Sorumlusu EĞİTİM SÜRECİNDEKİ SORUMLULUKLARI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Referans Hekim İl Sorumlusu TÜİK Bölge Sorumlusu EĞİTİM SÜRECİNDEKİ SORUMLULUKLARI."— Sunum transkripti:

1 Referans Hekim İl Sorumlusu TÜİK Bölge Sorumlusu EĞİTİM SÜRECİNDEKİ SORUMLULUKLARI

2 İl Sağlık Müdürlüğü tarafından her bir sağlık kurumu/aile hekimliği için belirlenen kurum referans hekimlerinin eğitimini il sorumlusu ve TÜİK Sorumlusu ile birlikte organize eder ve eğitimin ilgili bölümlerini verir. İl Sorumlusu ile birlikte kurum referans hekimleri tarafından gerçekleştirmesi gereken eğitimleri takip eder ve eğitimi ildeki tüm hekimlerin aldığından emin olur. İL EĞİTİCİSİ / İL SORUMLUSU

3 Eğitimleri alan hekimlerin iletişim bilgilerinin (tel, e-posta) yanı sıra hangi referans eğiticisinden eğitim aldığını da içeren bir doküman hazırlar ve bu dokumanı (elektronik olarak) TÜİK Bölge Müdürlüğüne teslim eder. İl genelindeki hekimlerin ve iletişim bilgilerinin güncellenmesinden sorumludur, güncelleme var ise bunu TÜİK Bölge Müdürlüğüne bildirir. İL EĞİTİCİSİ / İL SORUMLUSU (devam)

4 Ayrıca; kurum referans hekimlerinde de görev değişikliği olduğu takdirde bunu TÜİK Bölge Müdürlüğüne bildirir. Kendisinin de görevinin değişmesi durumunda görevi İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan başka bir hekime teslim eder ve bu durumuna TÜİK bölge sorumlusuna iletir. İL EĞİTİCİSİ / İL SORUMLUSU (devam)

5 İl eğiticisinden aldığı eğitimi kurumunda görev alan hekimlere vermekle yükümlüdür. Kurumlarındaki eğitimleri alan hekimlerin eğitim tarihleri ile birlikte iletişim bilgilerini (tel, e-posta) hazırlar ve bu bilgileri (elektronik olarak) il sorumlusuna iletir. SAĞLIK KURUMU REFERANS HEKİM

6 Kurumdaki hekimlerin ve iletişim bilgilerinin güncellenmesinden sorumludur, güncelleme var ise bunu il sorumlusuna bildirir. Kendisinin de görevinin değişmesi durumunda görevi aynı kurumda çalışan başka bir hekime teslim eder ve bu durumuna il sorumlusuna iletir. SAĞLIK KURUMU REFERANS HEKİM (devam)

7 İl eğiticisi tarafından kurum referans hekimlerine verilecek olan eğitimin organizasyonunu il sorumlusu ile birlikte yürütür. Bu eğitimlerde TÜİK’i temsil eder ve TÜİK tarafından yapılacak bölümlerden sorumludur. Referans hekimler tarafından verilecek olan eğitimlerin organizasyonunu ve ilgili sağlık kurumunda bu eğitimlerin herkes tarafından alındığını il sorumlusu kanalı ile takip eder. TÜİK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLU PERSONEL (devam)

8 Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan, eğitim almış tüm hekimlerin iletişim bilgilerini (elektronik ortamda) temin eder ve bu bilgilerin güncellenmesinden sorumludur. Bu bilgileri merkezde veri tabanına kaydedilmek üzere gönderir, güncelleme yapıldığında merkezi bilgilendirir. TÜİK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLU PERSONEL (devam)

9 Katıldığınız ve dinlediğiniz için teşekkürler


"Referans Hekim İl Sorumlusu TÜİK Bölge Sorumlusu EĞİTİM SÜRECİNDEKİ SORUMLULUKLARI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları