Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Öğrencilik süresince bir öğrencinin asli görev ve vazifesi en iyi şartlarda eğitim ve öğrenim alarak, iş hayatına atıldığında; devletine ve milletine yarar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Öğrencilik süresince bir öğrencinin asli görev ve vazifesi en iyi şartlarda eğitim ve öğrenim alarak, iş hayatına atıldığında; devletine ve milletine yarar."— Sunum transkripti:

1

2 Öğrencilik süresince bir öğrencinin asli görev ve vazifesi en iyi şartlarda eğitim ve öğrenim alarak, iş hayatına atıldığında; devletine ve milletine yarar sağlayan, katma değer üreten birer birey olmaktır.

3 HAKKIMIZDA 2010 yılında faaliyete geçen Gençlik Platformu; üniversite öğrencilerinin almış oldukları eğitimleri pratiğe geçirmelerine teşvik eden bir platformdur. Gençlik Platformu, Türkiye'nin bütün üniversitelerinde geniş bir şekilde yayılma imkanı bulan, her gencin kendisine göre bir şeyler bulabileceği, akademik bilgilerini uygulamaya geçireceği ,göstermelik değil gerçek işler yapan kendini geliştirmek isteyen herkesin bir şeylere kolayca dahil olup kendisini yeniden keşfedeceği Türkiye'nin en büyük gençlik kulübüdür. Gençlik Platformu, sadece üniversite öğrencilerinden oluşan bir kulüptür. Kulübümüz; üniversite öğrencilerini teoride almış oldukları eğitimlerin pratik olarak uygulamalarına teşvik etmek, destek vermek ve bu projeleri hazırlamaları için gerekli motivasyonu sağlayıcı etkinlikler planlamak ile bu doğrultuda gerekli pratik eğitimleri düzenlemek için kurulmuştur. Gençlik Platformu, faaliyete geçtiği andan itibaren ilk 5 ay içerisinde 59 üniversitede temsilcilik oluşturmuştur. Hedef; tüm üniversitelerde bu oluşumun yaygınlaşmasını sağlamak ve üniversitelerdeki genç girişimci potansiyelin, nitelik ve nicelik bakımından geliştirilmesi ile daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla, girişimcilik kültürünün öğrenciler arasında gelişmesine öncülük etmektir.

4 MİSYONUMUZ İnsanın en önemli varlık olduğu bilinciyle, uluslararası standartlarda proje ve eğitim hizmeti üreterek, bizlerden önceki nesillerin gıpta ile baktığı; gelecek nesillerin ise örnek aldıkları bir gençliğin yetişmesine destek olmak. Gençlik Platformu, bu gençliğin ürettiği proje ve çalışmalara destek vermek, üretmelerini sağlamak ve mümkün olan en iyi şartlarda eğitimlerine destek olmayı misyon kabul etmiştir.

5 VİZYONUMUZ Genel ve geleneksel ahlak kurallarından ödün vermeden; ırk, cins, din, dil ayrımı yapmaksızın, özgür düşünce ve fikirlere sonsuz saygı duymak. Şuan öğrenci olan fakat geleceğe yetenekli ve deneyimli bireyler olma yönünde çaba sarf eden üniversite öğrencilerine destek olan referans öğrenci kulübü olmak.

6 Öğrencinin parası değerlidir
Gençlik Platformu üyelik kartı ile yapılan alışverişlerde belirli oranlarda indirim ve/veya ayrıcalık sağlanması. Her temsilciliğimizin bulunduğu ilde imzalayacağı sözleşme ile anlaşma sağlanacak. Ekim ayında başlayacak kampanya da için bu tarihe kadar her temsilciliğin her ay ortalama 30 firma ile sözleşme imzalaması halinde 4 ayda üzerinde firma ile anlaşılmış olacak. Öğrenci, Türkiye’nin her yerinde bu indirimlerden yararlana biliyor olacak. Yıl boyunca kampanya devam edecek. Ve her yıl sözleşme yenilenecek. Firmaların avantajları periyodik bültenler ile üyelerimiz ile paylaşılarak hatırlatılacak. Sabırsızlıkla Üzerinde Çalışıyoruz

7 SOSYAL ETKİNLİKLER Üyelerimizin, çeşitli etkinlikler ile “okul ve sınav stresinden” uzaklaşmalarını sağlamak. Öğrencinin ilgisini çekecek; gezi, eğlence, konser, seminer gibi sosyal etkinlikleri planlamak, organize etmek ve katılmalarını sağlayarak sosyal bir birey olmalarına destek olmak.

8 25 ilde 59 üniversite Harita 10 Nisan 2011 tarihinde güncellenmiştir.

9 YÖNETİM ‘11 Marmara Üniversitesi İşletme Kulübü’nün düzenlediği ve Gençlik Platformu’ nun çözüm ortağı olduğu “Geleceğin liderleri için yönetim ‘11” zirvesi Ocak tarihlerinde Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezinde gerçekleşti.

10 Sertifikalı Eğitim Seminerleri
“Öğrencinin Parası Değerlidir” Madem Öyle Sertifikalı Eğitim Programı 5 TL Üniversiteliler için önemli bir yeri olan bir konu. 30-40 TL ye verilen eğitimler Gençlik Platformu ile 5 TL ye verilecek ve dolayısı ile katılım yüksek olacaktır. (Maliyetler için sponsor bulunması halinde ücretsiz olarak planlanmakta) Birebir üniversitelerin içlerinde afiş ve stantlarda logo bulundurulması ve salona girişlerde stant çalışması yapılabilir. Akademisyenler tarafından verilecek eğitimler yıl boyunca devam edecek

11 Tanışma Kahvaltıları Bir çok üniversite Tanışma Kahvaltıları düzenlendi… Önümüzdeki günlerde edeceğiz…

12 Hayatımız Boyunca çekmek İstemediğimiz Fotoğrafı Çekmeye Gidiyoruz
StarTv Haber koordinatörü Mustafa Sağlamer’e AA İstanbul istihbarat şefi Ekrem Kaftan ve AA , İHA, DHA, STAR TV muhabirlerine TEŞEKKÜRLER…

13 Kızılay’ın Kanına Can Katacak Gençler Arıyoruz
Türkiye’nin En BÜYÜK yardım kuruluşu Kızılay ile Türkiye’nin en BÜYÜK Öğrenci Kulübü Gençlik Platformu 52 üniversitede Türkiye’nin en BÜYÜK sorununda işbirliği yaptı. 14 Mart 08 Nisan tarihleri arasında ünite kan toplandı. Bir çok üniversitede okul rekoru kırılırken, İstanbul’da Kızılay’ın il rekoru kırıldı. Adnan Menderes Üniversitesi – 1 221 İstanbul Üniversitesi – 1 165 Atatürk Üniversitesi – 593 Kocaeli Üniversitesi – 458 Uşak Üniversitesi – 438 … TV ve Gazete haberleri için :

14 Manisa Fotoğraf Gezisi
TFG-Türkiye Fotoğraf Gönüllüleri ve Gençlik Platformu 19 Aralık’ta yapılan Manisa gezisi Uşak, Balıkesir ve İzmir’ den toplanan üniversiteliler ile Manisa’yı fotoğrafladı…

15 Her hafta 1 üniversite İstanbul turunda
İstanbul Gezi Programı Cankurtaran da kahvaltı Sultanahmet meydanı Sultanahmet camii Ayasofya Topkapı Sarayı Boğaz turu Balık ekmek İstiklal cad. Taksim Meydanı Minyatürk Siyaset Meydanı (canlı yayın) Temsilciliğimizin bulunduğu her üniversite 1 günlük İstanbul’ a kültür ve eğlence turu düzenliyor.

16 過去の日本を取得するには一人ではありません Geçmiş olsun JAPONYA, Yalnız değilsiniz.
ACINIZI PAYLAŞIYORUZ Japonya Büyük elçiliği ile otaklaşa geliştirilen proje fotoğraf, resim ve karikatür çalışmalarından oluşacak. Açılışı Taksim meydanında İstanbul valisi, Japonya büyük elçisi ve gençlik Platformu başkanı tarafından yapılacak sergi il meydanlarında ve üniversitelerde sergilenecek. Japon büyük elçiliği Türkiye’de sergilenmesinin ardından Japonya’da üniversitelerde sergileme konusunda destek vermektedir. Sabırsızlıkla Üzerinde Çalışıyoruz

17 İLETİŞİM Mail : info@genclikplatformu.org
Web : genclikplatformu.org /.com /.net Facebook : Twitter : Xıng : Mail grup :

18 Bizi izlemeye devam etmeyin; Bizimle olun…
Üye olun… Sponsor olun… Destek olun… Bizimle olun…


"Öğrencilik süresince bir öğrencinin asli görev ve vazifesi en iyi şartlarda eğitim ve öğrenim alarak, iş hayatına atıldığında; devletine ve milletine yarar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları