Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tur Bilet Girişi. Rehberin sattıgı biletleri programa girmet için Reservation menüsünden Tour Reservation seçenegine tıklanır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tur Bilet Girişi. Rehberin sattıgı biletleri programa girmet için Reservation menüsünden Tour Reservation seçenegine tıklanır."— Sunum transkripti:

1 Tur Bilet Girişi

2 Rehberin sattıgı biletleri programa girmet için Reservation menüsünden Tour Reservation seçenegine tıklanır.

3 Daha önceden tanımlı tur rezervasyonlarını görmek için Find butonuna tıklanır.

4 Listede yer alan bir tur rezervasyonunun bilgilerini görmek için kayıt seçilir ve Record tabına tıklanarak tur rezervasyonunun detayları görülebilir.

5 Yeni tur rezervasyonu girmek için New butonuna tıklanır.

6 Yeni tur rezervasyonu ekranında turun durumu, ismi, acentası, oteli, tarihi ve saati seçilir. Turu alan misafirin ismi ve oda numarası yazılır. Turun bölgesi, alınış yeri ve saati girilir. Tur biletinin seri no ve numarası girilince rehberi otomatik gelecektir.

7 Turdaki bebek, çocuk ve yetişkin fiyatları açılan tur kartındaki fiyatlardan gelmektedir. Tura katılacak çocuk ve bebek sayısını ve yaşını girildikten sonra yetişkin sayısı girilerek toplam tur fiyatı otomatik hesaplanır. Commission, rehberin bu turdan alacagı komisyonu gösterir.


"Tur Bilet Girişi. Rehberin sattıgı biletleri programa girmet için Reservation menüsünden Tour Reservation seçenegine tıklanır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları