Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ"— Sunum transkripti:

1 1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
İZMİR TİCARET ODASI 1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ

2 YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ (BAŞVURULAR İZTO WEB PORTALINDAN ONLİNE OLARAK ALINMAKTADIR)
TEŞVİKİN KAPSAMI Aynı fuar için başvuru yapan üyeler arasında en düşük bedelle fuara katılan firmanın ödediği m² birim fiyatı esas alınarak 12m²'ye kadar(sadece mobilya fuarlarında 30 m2’ye kadar) olan çıplak veya paket stand bedelinin 1/2'si başvuru Yönetim Kurulumuzca onaylandığı takdirde başvuru sahibi firmaya ödenmektedir. Her bir fuar için katılımcı firmaların tamamına ödenecek olan toplam tutar TL’yi aşamaz. (sadece mobilya fuarlarında bu tutar TL’dir.) Her bir fuar için Odamızca ödenecek teşvik tutarı TL’yi geçtiği takdirde toplam tutar, firmalar arasında, ödedikleribedelin toplam içindeki yüzdesi oranında paylaştırılır. Ödeme fuar bitiminden sonra yaklaşık 2 - 2,5 ay sonra firmanın başvuru sırasında Odaya bildirdiği hesaba EFT yoluyla yapılır.

3 BAŞVURU KOŞULLARI İZTO’nun internet sitesinde yayınlanmış olan yurt içi fuarlardan birisine stand bazında katılıyor olmak (Satış standları teşvik kapsamında değildir.) İzmir Ticaret Odası üyesi olmak ve Odaya aidat borcu olmamak Yıl içerisinde daha önce Odamızdan fuar teşviki almamış olmak Fuardan önce internet üzerinden online başvuru yapmış olmak (Online başvurunun mutlaka firmada imzaya yetkili bir kişi tarafından yapılması gerekmektedir.) Fuar bitiminden sonra en geç bir ay içerisinde aşağıda listesi bulunan evrakları Odaya eksiksiz teslim etmek

4 ODAYA ELDEN ULAŞTIRILMASI GEREKEN BELGELER
1. Firmada imzaya yetkili kişi tarafından kaşelenmiş ve imzalanmış olan “ONLİNE BAŞVURU FORMU” (İnternet üzerinden yapılacak online başvurunun sonunda karşınıza çıkacak, yazıcıdan çıktısını almanız gerekmektedir.) 2. Organizatör firma ile imzalanan “KATILIM SÖZLEŞMESİ”nin aslı ve fotokopisi (Sözleşmede stand m2’si ve m2 ücreti açıkça yer almalıdır.) 3. “ALAN KİRASINA İLİŞKİN FATURA”nın aslı ve 2 adet fotokopisi (Faturada kiralanan m2 miktarı ve stand m2 ücreti açıkça yer almalıdır.) 4. Standın en az 3 değişik açıdan çekilmiş, çevre standları ve alınlık yazısını içeren “3 ADET NET FOTOĞRAFI” (Stand alınlık yazısında mutlaka katılımcı firmanın adı ya da Patent Enstitüsü’nden onaylı markası yer almalıdır.) 5. Fuara ilişkin “FUAR DEĞERLENDİRME ANKETİ” (İnternet sitemizde yer almaktadır, yazıcıdan çıktısının alınması gerekmektedir.) Fuardan en geç 1 hafta öncesine kadar internet üzerinden online başvuru yapmış olmak (Online başvurunun mutlaka firmada imzaya yetkili bir kişi tarafından yapılması gerekmektedir.)

5 2009 Yılında Teşvik Verilecek Fuarların Listesi İçin:
Online başvuru yapmak için:

6 Daha detaylı bilgi için:
İZTO Fuarcılık Masası PAOLA YAŞARSOY Tel:

7 DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
İzmir Ticaret Odası üyelerine nasıl ihracat/ithalat yapabilecekleri, yurtdışındaki alıcı ve satıcılarla nasıl irtibata geçecekleri, mevzuat anlamında uymaları gereken prosedür gibi konularda Dış Ticaret Danışmanlık hizmeti vermektedir. Üyelerin yapmaları gereken tek şey İZTO’nun web portalında yer alan başvuru formunu istedikleri danışmanlık konusunu belirterek doldurmaları ve İZTO’ya online olarak ulaştırmalarıdır. İlgili başvuru formu için:

8 Daha detaylı bilgi için:
Selma ÖZCAN Dış Ticaret Danışmanı Tel:


"1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları