Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bildiğiniz gibi kilo alma sürecinde en çok etkilenen yerler karın,bel ve kalça bölgeleridir.Zayıflama ve incelme programlarında da en zorlanılan bölgeler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bildiğiniz gibi kilo alma sürecinde en çok etkilenen yerler karın,bel ve kalça bölgeleridir.Zayıflama ve incelme programlarında da en zorlanılan bölgeler."— Sunum transkripti:

1 Bildiğiniz gibi kilo alma sürecinde en çok etkilenen yerler karın,bel ve kalça bölgeleridir.Zayıflama ve incelme programlarında da en zorlanılan bölgeler yine bu bölgelerdir. Bu sunumda Re-Phorms dört boyutlu zayıflama sisteminde hedeflerini koyan , bu hedeflerine ulaşma konusunda inançlı ve tutkulu danışanlarımıza destek amacıyla ;evde, işyerinde,açık havada kısaca fırsat buldukları her zaman yapabilecekleri ve kendi performansları oranında geliştirebilecekleri egzersizlerden bir bölüm oluşmaktadır… Düzenli egzersiz ve spor, kilo vermek için değil,daha sağlıklı,daha sosyal daha doyumlu,ruhsal,fiziksel ve mental olarak daha sağlıklı yaşamak için önemli bir araçtır. Sağlıkla kalın, DEĞERLİ ZİYARETÇİMİZ

2 SQUAT (ÇÖMELME) Vücut dik ,bir ayak dizden bükülü ve diğer ayak gergin (şekil 1-2) Ayaklar omuz genişliğinde açık ve burunları öne bakacak şekilde hızlı çömelme ve doğrulma(bknz şekil 3).

3 LUNGES I Vücut dik,bir diz karın hizasında 90 derece bükülü,ayak hareket ettirilir, sonra diğer diğer bacağa geçilir.

4 LUNGES II Öne hamle,bir diz 90 derece büklü,diğer diz bükülü ancak yere değmeyecek.

5 BIRD AND DOG EXERCİSE (Kol ve bacak egzersizi)
Düz bank duruşunda tek diz ve tek kol üzerinde durularak yapılır ve tekrarlar sonrası kol+Bacak değiştirilir.

6 Yarım köprü (Glute Bridge)
Ayak tabanları ve kollar yerde kalça kaldırılarak bacak ve göğüs düz olarak yapılır.Quadriceps,gluteal ve hemstring grubu kasları çalıştırır.

7 SIDE KICK EXERCİSES Düz bank duruşunda baş karşıda, gövde düz ve bacak ile yana doğru tekme atma.

8 Crunch exercise Sırtüstü yatış pozisyonunda ayak tabanı zeminde baş ve sırt hafifçe yukarı kaldırılır ve tekrar eski hale gelinir.Öne doğru giderken nefes verip,geriye doğru gelirken nefes vermeniz performansınızı arttırır.

9 Front plank exercise Dirseklerden ve ayaklardan güç alarak gövdenin kaldırılması alıştırması.

10 Side leg raise Bacaklar yana yatış poziyonunda ,bir bacağın kaldırılıp indirilmesi alıştırması.

11 SQUAT TONING EXCERCİSE
Toplu yada topsuz (duvarda,sandalye de) olarak çömelme – doğrulma çok yavaş yapılır ve zamanla süre uzatılır.Özellikle Hemstring grubu,quadriceps grubu ve gluteal kaslar için idealdir

12 HIP LIFT Şekilde pozisyon alınır.Kalça kasılarak yukarı kaldırılmaya çalışılır

13 KNEE TUCK Dizlerden itmek,tepmek şeklinde yapılan alıştırmadır.Ön bacak ve kol ve sırt kasları alıştırması.

14 Crunches mastering Herhangi bir araç yardımıyla yada araçsız karın kaslarının İzotonik yada izometrik olarak çalıştırılması.


"Bildiğiniz gibi kilo alma sürecinde en çok etkilenen yerler karın,bel ve kalça bölgeleridir.Zayıflama ve incelme programlarında da en zorlanılan bölgeler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları