Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Az sonra okuyacağınız metin,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Az sonra okuyacağınız metin,"— Sunum transkripti:

1 Az sonra okuyacağınız metin,
Günümüzün Başbakanı, deri değiştirir gibi gömlek değiştiren Recep Tayyip Erdoğan’ın, Henüz 1980’li yıllarda “Atatürk aleyhine etmiş olduğu yemin”dir.

2 Bu metin Trabzon Tire Askeri Arşivi’nde mevcuttur.
Ayrıca aşağıda okuyacağınız metnin aynısını: sitesi, politika bölümü-Tarhan Taykut’un hazırladığı “Tayyib Erdoğan Yemini” adlı makalesinden aynen takip edebilirsiniz.

3 "Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim
"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Recep Tayyib ERDOĞAN

4 Ama önce bir iki hatırlatma…
Arkadaki slaytlarda, AKP döneminde, parti yandaşlarının-eş-akraba-dostun, hangi devlet kademelerine getirildiklerini isim isim göreceksiniz. Yolsuzlukla mücadele edeceklerini söyleyenler, kene gibi yapışmış halkın sırtına kanımızı emmektedirler. Ama önce bir iki hatırlatma…

5 Haberi olan var mı??? Hatırlıyor musunuz…
Van’da bir karakol basıldı ve karakoldaki polisler tokatlandı ve bir kişi karakoldan kaçırıldı…. Kaçırılan kişi uyuşturucu ticaretiyle suçlanıyordu. Bu kişi; Van AKP milletvekili Mustafa Bayram’ın oğlu idi… Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun telefon konuşmaları basına yansıdı… Peki yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyen, AKP’nin Müslüman Başbakanı Tayyip, uyuşturucu ticareti yapan bu kişiyle ilgili olarak ne yaptı? Haberi olan var mı???

6 Unuttuk… Unutturulduk…
Hafızanıza bir çivi daha ekleyin… Yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye Halkı, yaşadığı en önemli olayı bile 23 GÜN içerisinde unutuyormuş… 23 GÜN… Unuttuk… Unutturulduk… Verilen sözler İLE yapılanları kıyaslamayı sakın unutma…

7 Hafızanıza Bir Çivi Daha… Kimdir bu Cüneyt ZAPSU…
Hani şu ABD’lere kadar gidip, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı için, “Bu adamı deliğe süpürmeyin, kullanın!” diyen adam… Recep Tayyib Erdoğan’ın danışmanı… Kimdir Cüneyt ZAPSU???

8 Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin kurucu üyesi ve “Türkiye yalnızca Türklerin değildir. Dolayısıyla bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil” diyen kişi..

9 Zapsu, hergün alışveriş yaptığınız BİM’in sahibidir…
“Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak...” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’ın danışmanı... “Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım” diyen Cüneyt ZAPSU Başbakanın danışmanıdır... Şemdinli olaylarındaki istihbarata göre de Zapsu, PKK kadrolarına “maddi yardım” yapmıştır… Zapsu, hergün alışveriş yaptığınız BİM’in sahibidir… Peki AKP, terör örgütü PKK ile niye mi etkin mücadele edemiyor… Acaba neden???

10 Bakalım memleket kimlere peşkeş çekilmiş…
AKP’nin Türkiye Cumhuriyeti ile “etnik ve irticai” temelde hesaplaşmasını görmek için derin bir araştırma yapmaya gerek yok… Gözlerimizi açmamız yeterli… Şimdi yolsuzluk ve adam kayırmacılık ile mücadele edeceğini söyleyerek iktidara gelen AKP’nin kadrolaşmalarına bir göz atalım… Bakalım memleket kimlere peşkeş çekilmiş… ATAMA LİSTESİ

11 ETİ-BOR Genel Müdürü M.AHMET DERE
(AKP Balıkesir Milletvekili Turan ÇÖMEZ'in Eniştesi) ERDEMİR Başkan Vekili ABDULLAH ŞENER (Başkan Yardımcısı Abdullatif ŞENER'in kardeşi)   ŞEKER FABRİKALARI Genel Müdürü MEHMET AZMİ AKSU (İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU'nun kardeşi)   TCDD Genel Müdürü SÜLEYMAN KARAMAN (Tayip ERDOĞAN'ın yakın dostu, İETT eski Genel Müdür Yrd.,Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM'ın halasının oğlu)

12 OKİ Başkan Vekili ERDOĞAN BAYRAKTAR
(Tayyib ERDOĞAN 'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki ekibinden) Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yrd.CİHANSER EREL (Maliye Bakanı Kemal UNAKITAN'ın kayınbiraderi) Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü MUHİTTİN BAL (AKP Milletvekili adayı) Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Vekili ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU (Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde yolsuzluk iddası ile yargılanan Mustafa ALBAYRAK'a sahte işkence raporu verdiği gerekçesiyle yargılandı)

13 Kültür Bakanlığı Müsteşarı MUSTAFA İSEN
(İmam Hatip Lisesi çıkışlı, Dini yayınlar yapan Akça yayınevinin danışmanı,Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin eski dekanı) Kültür Bakanlığı Müsteşar Yrd.İBRAHİM ATALAY (Devlet Bakanı Bekir ATALAY'ın yeğeni) Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğüne atanan Doç.Dr.HASAN EKİZ (Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ'nün teyzesinin oğlu)

14 Dış Ticaret Müsteşar Yrd.ÜLKER GÜZEL (Hasan Celal GÜZEL'in eşi)
Köy Hizmetleri Genel Müdür Vekili ALİ ALTINTAŞ (Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ'nün Konya’dan hemşehrisi)  Enerji Bakanı Başdanışmanı YASİN KALEM (Refahyol Enerji Bakanı Recai KUTAN'ın Öz.Klm.Müd.) Enerji Bakanı Bakan Danışmanı OSMAN İLTER (Enerji Bakanı Hilmi GÜLER'in kayınbiraderi)

15 Maliye Bakanlığı Danışmanı HASAN GÜL
(Refahyol Döneminde Bütçe Daire Başkanlığı görevi yaptı)   Maliye Bakanlığı Danışmanı ÖMER DUMAN (Refahyol Döneminde Ankara Defterdar Yardımcılığı yaptı)   Başbakanlık Müsteşarı FİKRET ÜÇCAN (Kültür Bakanlığı eski Müsteşarı, Şeriat eğitimi veren El Ehzer mezunu Hüsnü ÖZER'in atama belgesinde imzası bulunuyor) Başbakanlık Müsteşar Yrd. AHMET ŞİRİN (Refahyol Hükümeti dönemi Maliye Bakanlığı Müsteşar Yrd.)

16 Karayolları Genel Müdürlüğüne atanan SABRİ ERBAKAN
(Kapatılan RP'nin Başkanı Necmettin ERBAKAN'ın yeğeni, Feyizoğlu'nun kardeşi) Başbakanlık Müsteşar Yrd. MUSTAFA ESEN (28 Şubat sürecinde soruşturma geçirmiş eski Gümüşhane Valisi) Büyükelçi AHMET DAVUTOĞLU ( Başbakan Abdullah GÜL'ün danışmanı) İstanbul Sağlık Müdür Vekili Dr.MUSTAFA BAKAR (Haseki Hastanesi Başhekim Yrd.)

17 TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı KAHRAMAN EMMİOĞLU
(Tayip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde Genel Sekreteri)   TBMM Başkanlığı Başdanışmanı HALUK AKŞİT (Turizm Bakanı Güldal AKŞİT'in eşi)   Başbakanlık İdari ve Mali İşler Daire Başkanı MEHMET GÜRBÜZ (Başbakan Abdullah GÜL'ün hemşehrisi, Başbakanlık Müfettişi)

18 Bingöl Valisi HÜSEYİN AVNİ COŞ
(İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BİT'lerde yolsuzluk soruşturmalarında (AKBİL) görev alan ve işlem yapılmasına gerek görmeyen mülkiye başmüfettişi)   İzmir Valisi YUSUF ZİYA GÖKSU (İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU'nun yakın akrabası)   Rize Valisi ENVER SALİHOĞLU (İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BİT'lerde yolsuzluk (AKBİL) başmüfettişi)   Batman Valisi (Daha sonra Diyarbakır Valisi) EFKAN ALA (Eski Bakan yeni ANAVATAN lideri Erkan MUMCU'nun danışmanı ) (Efkan Ala’nın Atatürk düşmanlığı ve PKK yandaşlığı dillere destandır. Yakında yalnızca kendisine yönelik bir slayt hazırlayacağız)

19 DSİ Genel Müdürü VEYSEL EROĞLU (AKP Konya milletvekili adayı)
(Tayip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde İSKİ Genel Müdürü)   AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN YILDIRIM COŞKUN (Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali COŞKUN'un oğlu)   AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi ERKAN TOPAL (AKP İstanbul İl Başkan Yrd.)   AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN D.ILGIN (AKP Konya milletvekili adayı)

20 Türkiyemizin duyarlı insanları…
Bu slaytta okuduklarınız tamamıyla gerçektir… Bu bilgilerin gerçekliği sınanabilir… Böylesi bilgilerden rahatsızlık duyan AKP yandaşları, bizi tehdit ediyorlar… “Gerçeklik” onları rahatsız ediyor…

21 Onlar kandırılmışlar ama vatan elden gidiyor…
Onlar, kula kulluk ediyorlar… Onlar, körler… Onlar, türban söylemine kanmışlar… Onlar, Allah inancı ile kandırılmışlar… Onlar, inançları çalınmış insanlar… Onlar kandırılmışlar ama vatan elden gidiyor…

22 Sizler de biliyorsunuz ki AKP kadrolaşmaları bu kadarla sınırlı değil…
Bunlar yalnızca devede kulak… Özellikle Milli Eğitimdeki Kadrolaşmaları dillere destan…

23 Yolsuzluklarla mücadele eden Fuat Geçen’i ihraç etti…
Biz bu slaytı hazırlarken, AKP’den Hatay milletvekili Fuat Geçen ihraç edildi… İhracın nedenini bileniniz var mı??? Fuat Geçen, Hatay’da AKP kadrolarının karışmış olduğu yolsuzlukları ortaya çıkardı… Din taciri Tayyib ve tayfası, yolsuzluk yapan Maliye Bakanı Kemal abilerini aklayıp Yolsuzluklarla mücadele eden Fuat Geçen’i ihraç etti…

24 Tayyib’in danışmanlarının kimler olduğu belli…
Tayyib’in geçmişi belli… Tayyib’in iktidarda yaptıkları belli…

25 Bir yurttaşlık görevi olarak gör;
Lütfet bu slaytı tanıdıklarına ulaştır… Sohbet konularında anlat… Ülkenin, gerçeklerin bilinmesine ihtiyacı var…

26 Gerçekleri Söylemekten Kormayınız…
Tarih yazmak, tarih yapmak kadar zordur… Yazan yapana sadık kalmazsa, değişmeyen hakikat, insanlığı şaşırtan bir hal alır… Gerçekleri Söylemekten Kormayınız… Mustafa Kemal ATATÜRK

27


"Az sonra okuyacağınız metin," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları