Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu bir değişimin fotoromanıdır…. VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR - 1 …lan al ananı da git…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu bir değişimin fotoromanıdır…. VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR - 1 …lan al ananı da git…"— Sunum transkripti:

1 Bu bir değişimin fotoromanıdır…

2

3

4 VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR - 1 …lan al ananı da git…

5 VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR- 2 “ Köylü Milletin Efendisidir “

6 AÇ ELLERİNİ BAKAN CONİ KONTROL EDECEK BUSH ‘ UN TÜRKİYE ZİYARETİ

7 MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİ İLE OKUNAN ŞİİR.. Minareler süngü Kubbeler miğfer Camiler kışlamız Müminler asker…

8 GÖMLEK ÇIKTIKTAN SONRA OKUNAN ŞİİR… Kepçeler süngümüz, Kiliseler kışlamız AB Miğferimiz Ermeni ve Batının Askerleriyiz….

9

10

11

12 MHP MİLLETVEKİLİNİ MECLİSTE BAŞINI AÇMAKLA ELEŞTİREN A K P BAŞÖRTÜSÜ MESELESİNİ HALLETTİ NASIL MI….?

13 …İŞTE BÖYLE… Yüce Allah’ın Huzurunda Başlarını Açarak

14 …6-7 yıl daha görevdeyiz. Başbakan beni meseleleri aydınlığa kavuşturmak için gönderdi. Bu adamdan yararlanmayı bilmelisiniz. Bu adamı süpürüp atmayın, kullanmayı bilin … (Amerikalı yetkililere) Cüneyt ZAPSU Cüneyt ZAPSU Başbakanlık Baş Danışmanı Başbakanlık Baş Danışmanı

15

16 KİMDİR CÜNEYT ZAPSU · Kürt Teali Cemiyeti'nin Kurucu Üyesi, · Kürt Hevi Cemiyeti'nin Kurucusu, · 'Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur' diyen Abdurrahim · Kürt Teali Cemiyeti'nin Kurucu Üyesi, · Kürt Hevi Cemiyeti'nin Kurucusu, · 'Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur' diyen Abdurrahim ZAPSU'nun torunudur. ZAPSU'nun torunudur. Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin kurucu üyesi ve “Türkiye yalnızca Türklerin değildir.. Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil” diyen Tayyip'in baş danışmanıdır. Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin kurucu üyesi ve “Türkiye yalnızca Türklerin değildir.. Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil” diyen Tayyip'in baş danışmanıdır. Cüneyt ZAPSU' nun halası PKK'nın ve Apo'nun akıl hocası Musa ANTER'in karısıdır. ZAPSU'nun şirketlerinde, Kürt Teali Cemiyeti'nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar. Bu sülaleden Tarih boyunca hiç Türk dostu çıkmamıştır…. Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım... Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler' diyen, Şeyh Sait'in dava arkadaşı Abdurrahim ZAPSU'nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor. Cüneyt ZAPSU' nun halası PKK'nın ve Apo'nun akıl hocası Musa ANTER'in karısıdır. ZAPSU'nun şirketlerinde, Kürt Teali Cemiyeti'nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar. Bu sülaleden Tarih boyunca hiç Türk dostu çıkmamıştır…. Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım... Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler' diyen, Şeyh Sait'in dava arkadaşı Abdurrahim ZAPSU'nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor.

17 Görelim Bakalım Nasıl Pazarlamış… "Ben Ülkeyi Pazarlamakla Mükellefim" Tayyip Erdoğan

18 Ne banka bırakacağız, ne fabrika, Ne de işletme. Liman da bırakmayacağız. Hepsini satacağız!” Kemal Unakıtan

19 PETKİM İÇİN SÖYLEDİĞİ “Ülkenin işgal altına girdiğini söylüyorlar.Gelsinler işgal etsinler!” Kemal Unakıtan

20 ŞEKER FABRİKALARI İÇİN SÖYLEDİĞİ “Kar edeni de, zarar edeni de satacağız!” Kemal Unakıtan

21 Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım,20 bin Dolar veren herkese, TELEKOM’ a ait Bilgileri vereceklerini söyledi. Burada utanç verici olan, bunu ima etmek için kullandığı cümle: Binali Yıldırım; “20 bin dolar veren kızımızı görür” diyor.

22 SEKA İÇİN SÖYLEDİĞİ “Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin,pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş.” Kemal Unakıtan

23 “Parayı veren düdüğü çalar. TÜPRAŞ’ı Ruslara satar mısın,diyorlar. Satarım arkadaş” Kemal Unakıtan

24 TEKEL İÇİN SÖYLEDİĞİ “Babalar gibi satarız!” Kemal Unakıtan

25 Ve İşte AKP’ nin Pazarladığı Türkiye

26 BABALAR…..

27 ANALAR...

28 TABUTLARI KUCAKLIYOR

29 akp hainleri kucaklıyor…

30

31 OCAĞIMIZI SÖNDÜRMEDEN


"Bu bir değişimin fotoromanıdır…. VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR - 1 …lan al ananı da git…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları