Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ana sayfamızdaki Book Now bölümünden Container Booking bölümüne tıklayınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ana sayfamızdaki Book Now bölümünden Container Booking bölümüne tıklayınız."— Sunum transkripti:

1 www.safmarine.com Rezervasyon /Booking

2 Ana sayfamızdaki Book Now bölümünden Container Booking bölümüne tıklayınız.

3 Yeni rezervasyon gecebilmek icin”new booking”
(yeni rezervasyon) seçeneğini işaretleyiniz. Ayrıca bu sayfada daha once yaptıgınız booking listesini gorebilirsiniz, Action bölümündeki fonksiyonlarından da yaralanabilirsiniz. Örnegin; REUSE yaparak daha once yapılan bookinglerinizi tekrar kullanabilirsiniz.

4 Firmanız yükleyici ise YES , forwarder ise NO seçilmelidir.
Bu yüklemeyi daha sonra hatırlamanız için size ait bir referans girilebilir. Zorunlu alan değildir. Türkiyede metric sistem kullanıldığı için bu kısımda herhangi bir değişiklik yapmaya gerek yoktur. Firmanız yükleyici ise YES , forwarder ise NO seçilmelidir. Satış temsilciniz veya alıcınız tarafından bildirilmiş olan (FOB yüklemelerde) kontrat numarası girilmelidir. Yüklemeye taraf firmaların booking aşamasında belirtilmesi gerekmektedir. ( shipper, consignee, notify vs) Yükleme fiyatı firmanıza verilmişse YES; alıcınıza ait ise NO işaretlenmelidir.

5 Sarkaç (aşağı ok) menuyu kullanarak mal cinsini seçebilirsiniz.
Yükleyeceğiniz mal cinsi categoriler içinde yoksa Commodity kısmına mal cinsini girip “look up “ ı tıklayarak mal cinsini seçebilirsiniz. Reefer (soğutmalı ) yüklemelerinde bu kısmın işaretlenmesi gerekmektedir. Tehlikeli madde yüklemelerinde (IMO) bu kısmın işaretlenmesi gerekmektedir. Konteyner tipi Konteyner adedi Sadece taşmalı konteyner yüklemesinde işaretlenmelidir Konteyner başına brüt ağırlık Reefer yüklemelerinde sıcaklık bilgileri “temperature details” kısmına girilmelidir IMO detayları ve SD taşımalarda yükleme detayları “haulage and dangerous details” kısmına girilmelidir

6 Türkçe kullanılabilir
Kapı teslim yüklerde “store door” seçeneği seçilmelidir Yükleme limanı / Kapı teslim yüklerde dolum yeri Yükleme ve varış yerleri girildikten sonra “look up” butonu tıklanarak doğruluğu teyit edilmelidir. Varış yeri Operasyonel detaylar “note to carrier “ bölümünde bildirilmelidir. Örn: Liman dolum detayları , depodan alınacağı tarih. Türkçe kullanılabilir Konteynere yükleme yapılacağı tarih girilmelidir. Hazırladığınız bookingi göndermek için complete (tamamla) butonuna tıklayınız!! Booking girişi tamamlandıktan ve “complete” butonuna basıldıktan sonra açılan sayfada OK butonunu tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra size sistem tarafından booking numarası verilecektir.

7 Safmarine Web servislerini
one smile one click the reason we believe e-business should be as personal as it is convenient Safmarine Web servislerini kullandığınız için Teşekkür ederiz.


"Ana sayfamızdaki Book Now bölümünden Container Booking bölümüne tıklayınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları