Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar"— Sunum transkripti:

1 Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar
Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar. Dolayısıyla akıllılar dövüşmeden kazanır, Aptallarsa kazanmak için dövüşür.

2 İnsanlara gönül yolu ile ulaşılır. Sevmeyen, anlatamaz
İnsanlara gönül yolu ile ulaşılır. Sevmeyen, anlatamaz. Önce kendinizi sevdireceksiniz.. Sonra hareketlerinizle örnek olacaksınız. Hayatınızla konuşacaksınız!

3 Ümidiniz kadar genç, Ümitsizliğiniz kadar ihtiyarsınız
  Ümidiniz kadar genç, Ümitsizliğiniz kadar ihtiyarsınız. Nefsinize güveniniz kadar genç, Korkularınız kadar ihtiyarsınız. İmanınız kadar genç, Şüpheleriniz kadar ihtiyarsınız!

4   Ölüm hayat denilen hayal devresinin sonu olabilir ama o gerçek hayatın başlangıcı, ruhun ölümsüz hayatının başlangıcı demektir...

5 İnsanı insan eden huzur değil, gayrettir. Kolaylık değil, güçlüktür.

6 Başarısızlıklarımızdan aldığımız dersler, Başarılarımızdan aldığımız derslerden daha etkilidir. Hiç hata yapmamış insan, hiçbir şey keşfetmemiş İnsandır.

7 Sana yüklediğim anlamları , Senmişsin gibi düşünme. Aldanırsın
Sana yüklediğim anlamları , Senmişsin gibi düşünme! Aldanırsın. Sen o anlamlarla sadece bende varsın. Ben seviyorsam.. Sen bahanesin!

8 Donuk sevgiler çağındayız Sıcak sevgiler cehennemde yanıyor Yüreğimden kuşlar havalandı Karların düştüğü yerlere Sen gitme gel Ömür boyu yağan kar ol Beyaz düşlerime..

9 Sevgiyi arıyoruz. Sevgiyi istiyoruz. Ama hiç düşündük mü
Sevgiyi arıyoruz... Sevgiyi istiyoruz... Ama hiç düşündük mü? Sevgi ne istiyor? Sevgi istenmek istiyor... Sevgi her türlü basitliğe ve bencilliğe karşı korunmak İstiyor ! Sevgi öğrenilmek ister.... Öğrenilmek tekrar tekrar öğrenilmek.. Nefret ise eğitim istemez... Yalnızca tahrik edilmeyi bekler..


"Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları